Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا).2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk:3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود5- ممكنهراهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد حخ6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! راهنمااااااايي:::::١.قبل من عضو شده:))))))٢.همين ديگه :)))))و اما عکس هویت مجهول این دوره: 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ زنگ اول بزنم عزیزم؟؟؟؟؟؟؟ میگم راهنمایتو دوست داشتم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ زنگ اول بزنم عزیزم؟؟؟؟؟؟؟میگم راهنمایتو دوست داشتم بزن زنگووووو فداتم ك من زياد نمياد انجمن اخه چه راهنمايي كنم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ بزن زنگووووو فداتم ك من زياد نمياد انجمن اخه چه راهنمايي كنم خبر نداری از دلم ....یه تیکه شده بود برات.....راهنمایی نیاز نیست این سری من میبرم وگرنه تو اوج خداحافظی میکنم ...مدیر نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ عطیه جونم نمیشه تعداد حدس محدودیتش بشه 10 تا ؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ soha1410 چه گیری دادی به من اخه. حیف وسطی تموم شد مگه نه نشونت می دادم.:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ نهههه :))))) جزء حدسیات حسابش نکنی. soha1410 بعدت عضو شده . همینطوری گفتم واسه استارت راهنمایی کن دختره یا پسر؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ جزء حدسیات حسابش نکنی. soha1410 بعدت عضو شده . همینطوری گفتم واسه استارت راهنمایی کن دختره یا پسر؟ نميدونم دوسش عكس داد بهم گف بزار دوستمه ميخواد شركت كنه نگفت جنسيتشو 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ قاصدک نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هنوز نمیدونم ایشون آقا هستن یا خانوم واسه همین فک کردم بهش بیاد 2 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ نه فقط سه تا:))))) ما که هر سری پنجاه تا حدس اشتباه میزنیم . قانون نداریم چهگیری دادی به من اخه. حیف وسطی تموم شد مگه نه نشونت می دادم.:vahidrk: خواستم هیجانش زیاد کنم شما اینجا نمون، برو طناب زنی تمرین کن 50 امتیازو از دست دادی ! فکر کردی برادر عارف به این راحتیا به کسی امتیاز میده ؟ 3 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ ما که هر سری پنجاه تا حدس اشتباه میزنیم . قانون نداریم خواستم هیجانش زیاد کنم شما اینجا نمون، برو طناب زنی تمرین کن 50 امتیازو از دست دادی ! فکر کردی برادر عارف به این راحتیا به کسی امتیاز میده ؟ زمین کج بود. البته شوری چشم شما هم بی تاثیر نبود. مگه نه من روزی ۱۲۰۰ تا طناب می زنم.قیافم شبیه طناب شده. 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ زمینکج بود. البته شوری چشم شما هم بی تاثیر نبود. مگه نه من روزی ۱۲۰۰ تا طناب می زنم.قیافم شبیه طناب شده. باشه عااااامو زمین کج ، ما چش شور . کسی که 1200 تا روزی طناب بزنه توی فضا هم بیشتر از سه تا طناب میزنه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ یمنا عمویییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا اینطور شده عمو مهدی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ زمینکج بود. البته شوری چشم شما هم بی تاثیر نبود. مگه نه من روزی ۱۲۰۰ تا طناب می زنم.قیافم شبیه طناب شده. عروس نميتونه برقصه ميگه زمين كجه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ یمنا كجاش شبيه اخه مهربان؟؟؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده