.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ تبریک می گم .....:icon_gol: قربون تو لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ قربون تو شرمنده دیر تبریک گفتم ... در گیر امتحانا بودم .... چه اشتباهی کردم این همه واحد گرفتم ... احتمالا 2 واحد بیوفتم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ شرمنده دیر تبریک گفتم ...در گیر امتحانا بودم .... چه اشتباهی کردم این همه واحد گرفتم ... احتمالا 2 واحد بیوفتم خواهش عزیز چند واحد گرفتی مگه؟ نگووووووووووووووووووو :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ خواهش عزیز چند واحد گرفتی مگه؟ نگووووووووووووووووووو :icon_pf (34): 20 واحد البته 17 واحدم به کنار برداشتم به کنار ......(برداشت از بناهای تاریخی ) احتمالا دو واحد معماری جهانمو بیوفتم ...:banel_smiley_52: البته من 3 ترم پشت سره هم 20 واحد گرفتم ولی این ترم از اون ترماست .. لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ 20 واحد البته 17 واحدم به کنار برداشتم به کنار ......(برداشت از بناهای تاریخی )احتمالا دو واحد معماری جهانمو بیوفتم ...:banel_smiley_52: البته من 3 ترم پشت سره هم 20 واحد گرفتم ولی این ترم از اون ترماست .. جهان واسه همه سخته ها یادش بخیر با چه مصیبتی پاس شد البته الانم گیر معاصر افتادیم :icon_pf (34): نمیوفتی ایشالا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده