Mentzer 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۶ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: :164: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۶ تو هم که چشاتو درشت کردی جیگر اون اشکت ، :4564:قوری پیش کش ! تو قرار بود سیگار برای من بفرستی هنوز نفرستادی دو سال گذشت :icon_pf (34): ترک ترکیدم یعنی منفجر شدم نه ها ترک کردم امسال حمید پر شده بود گفتم برم مرخصی جونم توهم بورو عکس پر شد مرخصی بگیر بیا پیش خودم ساندیس بخوریم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Mentzer 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ترکترکیدم یعنی منفجر شدم نه ها ترک کردم امسال حمید پر شده بود گفتم برم مرخصی جونم توهم بورو عکس پر شد مرخصی بگیر بیا پیش خودم ساندیس بخوریم :gnugghender: یعنی ذوب شدی ؟ :icon_pf (34):تو ولایتو میگم:ws28::ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام به همه ی دوستان تشکر میکنم از تمامی دوستانی که بعد از گذشت چند سال هنوز ما رو از خاطراتشون پاک نکردن ولی من به نتایج انتخابات اعتراض دارم من شب آخر خوابم برد و صبح پاشدم دیدم سجاد تو ترین ها از من جلو افتاده تقلب شده ای متقلبانی که تقلب میکنید بیدار باشید شما مستکبران رو زمین هستید....:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام به همه ی دوستان تشکر میکنم از تمامی دوستانی که بعد از گذشت چند سال هنوز ما رو از خاطراتشون پاک نکردنولی من به نتایج انتخابات اعتراض دارم من شب آخر خوابم برد و صبح پاشدم دیدم سجاد تو ترین ها از من جلو افتاده تقلب شده ای متقلبانی که تقلب میکنید بیدار باشید شما مستکبران رو زمین هستید....:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام به همه ی دوستان تشکر میکنم از تمامی دوستانی که بعد از گذشت چند سال هنوز ما رو از خاطراتشون پاک نکردنولی من به نتایج انتخابات اعتراض دارم من شب آخر خوابم برد و صبح پاشدم دیدم سجاد تو ترین ها از من جلو افتاده تقلب شده ای متقلبانی که تقلب میکنید بیدار باشید شما مستکبران رو زمین هستید....:ws28: شما از نطر من اول هستید حله؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ شما از نطر من اول هستید حله؟ شس درصد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده