Mentzer 203 ارسال شده در 19 تیر، 2017 :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: :164: 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 تیر، 2017 تو هم که چشاتو درشت کردی جیگر اون اشکت ، :4564:قوری پیش کش ! تو قرار بود سیگار برای من بفرستی هنوز نفرستادی دو سال گذشت :icon_pf (34): ترک ترکیدم یعنی منفجر شدم نه ها ترک کردم امسال حمید پر شده بود گفتم برم مرخصی جونم توهم بورو عکس پر شد مرخصی بگیر بیا پیش خودم ساندیس بخوریم :gnugghender: 3
Mentzer 203 ارسال شده در 21 تیر، 2017 ترکترکیدم یعنی منفجر شدم نه ها ترک کردم امسال حمید پر شده بود گفتم برم مرخصی جونم توهم بورو عکس پر شد مرخصی بگیر بیا پیش خودم ساندیس بخوریم :gnugghender: یعنی ذوب شدی ؟ :icon_pf (34):تو ولایتو میگم:ws28::ws28::ws28::ws28: 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 سلام به همه ی دوستان تشکر میکنم از تمامی دوستانی که بعد از گذشت چند سال هنوز ما رو از خاطراتشون پاک نکردن ولی من به نتایج انتخابات اعتراض دارم من شب آخر خوابم برد و صبح پاشدم دیدم سجاد تو ترین ها از من جلو افتاده تقلب شده ای متقلبانی که تقلب میکنید بیدار باشید شما مستکبران رو زمین هستید....:ws28: 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 سلام به همه ی دوستان تشکر میکنم از تمامی دوستانی که بعد از گذشت چند سال هنوز ما رو از خاطراتشون پاک نکردنولی من به نتایج انتخابات اعتراض دارم من شب آخر خوابم برد و صبح پاشدم دیدم سجاد تو ترین ها از من جلو افتاده تقلب شده ای متقلبانی که تقلب میکنید بیدار باشید شما مستکبران رو زمین هستید....:ws28: 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 سلام به همه ی دوستان تشکر میکنم از تمامی دوستانی که بعد از گذشت چند سال هنوز ما رو از خاطراتشون پاک نکردنولی من به نتایج انتخابات اعتراض دارم من شب آخر خوابم برد و صبح پاشدم دیدم سجاد تو ترین ها از من جلو افتاده تقلب شده ای متقلبانی که تقلب میکنید بیدار باشید شما مستکبران رو زمین هستید....:ws28: شما از نطر من اول هستید حله؟ 1
ارسال های توصیه شده