hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ بسمه تعالی با سلام به همه دوستان -*تو این تاپیک یه مسابقه عکاسی داریم عکسهاتون رو خصوصی بفرستید- موضوع آزاد .در پایان نظر سنجی تصاویر برتر انتخاب و معرفی میشوند فرصت ارسال آثار تا 30 بهمن 95 این روزا تجملات توی هر چیزی دیده میشه دیگه کمترخبری از اون سادگی و یکرنگی پیدا میشه ولی من وسایل و انسانهای قدیمی رو خیلی دوست دارم خیلی خوب باهاشون ارتباط برقرار میکنم احساس میکنم اینا کمیاب هستند مثل خونه مادربزرگ و پدر بزرگامون که هنوز اون صفا و صمیمت بین خودشون و وسایلشون دیده میشه پس بیاین از اون چیزای ساده اما با سلیقه خودمون عکس بگیریم .ایده هاتون رو به نمایش بزارید و حس خوب منتقل کنید . رفته بودم سر حوض تا ببینم شاید عکس تنهایی خود را در آب آب درحوض نبود ماهیان می گفتند هیچ تقصیر درختان نیست ظهر دم کرده تابستان بود پسر روشن آب لب پاشویه نشست و عقاب خورشید آمد او را به هوا برد که برد به درک راه نبردیم به کسیژن آب برق از پولک ما رفت که رفت ولی آن نور درشت عکس آن میخک قرمز در آب که اگر باد می آمد دل او پشت چین های تغافل می زد چشم ما بود روزنی بود به اقرار بهشت تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو ماهی ها حوضشان بی آب استش باد می رفت به سر وقت چنار من به سر وقت خدا می رفتم سهراب سپهری 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ میونه ای با عکسهای خیلی ساده برای گرفتن ندارم ولی بشه شرکت میکنم 8 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ عالیه سعی میکنم شرکت کنم سلام خوشحال میشیم ساده از نگاه شما رو ببینیم 5 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ میونه ای با عکسهای خیلی ساده برای گرفتن ندارم ولی بشه شرکت میکنم ممنون از حضور سبزتون 5 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ جالبه و دید خوبی میده تلفیقی از خلاقیت و سلیقه است 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ تلفیقی از خلاقیت و سلیقه است بله و اینکه "میشه با داشتن وسیله های ساده و یکم خلاقیت شاهد مناظر قشنگ بود":w16: 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ منم میگیرم ولی مکان عکس باید حتما خونه باشه 5 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۵ ببخشید من دیر میام انجمن یکی از دوستان عکس فرستادن انتظار داریم دوستان بیشتری شرکت کنند 4 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۵ منم میگیرم ولی مکان عکس باید حتما خونه باشه نه موضوع ازاد 4 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ دومین عکس خوشگل ساده باسلیقه به دستمون رسید . فعلا کم همچنان منتظریم 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۵ سومین عکس خوشگل ساده با سلیقه به دستمون رسید دوستان تا 30یهمن 95 فرصت دارید که عکسهای خوشگلتون رو بفرستید 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۵ با عکس خودم فعلا چهار نفر شدیم 1 لینک به دیدگاه
hanna0 773 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ تا 30 بهمن فرصت دارید دیگه فراخوان تمدید نمیشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده