hanna0 773 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 بسمه تعالی با سلام به همه دوستان -*تو این تاپیک یه مسابقه عکاسی داریم عکسهاتون رو خصوصی بفرستید- موضوع آزاد .در پایان نظر سنجی تصاویر برتر انتخاب و معرفی میشوند فرصت ارسال آثار تا 30 بهمن 95 این روزا تجملات توی هر چیزی دیده میشه دیگه کمترخبری از اون سادگی و یکرنگی پیدا میشه ولی من وسایل و انسانهای قدیمی رو خیلی دوست دارم خیلی خوب باهاشون ارتباط برقرار میکنم احساس میکنم اینا کمیاب هستند مثل خونه مادربزرگ و پدر بزرگامون که هنوز اون صفا و صمیمت بین خودشون و وسایلشون دیده میشه پس بیاین از اون چیزای ساده اما با سلیقه خودمون عکس بگیریم .ایده هاتون رو به نمایش بزارید و حس خوب منتقل کنید . رفته بودم سر حوض تا ببینم شاید عکس تنهایی خود را در آب آب درحوض نبود ماهیان می گفتند هیچ تقصیر درختان نیست ظهر دم کرده تابستان بود پسر روشن آب لب پاشویه نشست و عقاب خورشید آمد او را به هوا برد که برد به درک راه نبردیم به کسیژن آب برق از پولک ما رفت که رفت ولی آن نور درشت عکس آن میخک قرمز در آب که اگر باد می آمد دل او پشت چین های تغافل می زد چشم ما بود روزنی بود به اقرار بهشت تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو ماهی ها حوضشان بی آب استش باد می رفت به سر وقت چنار من به سر وقت خدا می رفتم سهراب سپهری 15
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 میونه ای با عکسهای خیلی ساده برای گرفتن ندارم ولی بشه شرکت میکنم 8
hanna0 773 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2016 عالیه سعی میکنم شرکت کنم سلام خوشحال میشیم ساده از نگاه شما رو ببینیم 5
hanna0 773 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2016 میونه ای با عکسهای خیلی ساده برای گرفتن ندارم ولی بشه شرکت میکنم ممنون از حضور سبزتون 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 تلفیقی از خلاقیت و سلیقه است بله و اینکه "میشه با داشتن وسیله های ساده و یکم خلاقیت شاهد مناظر قشنگ بود":w16: 6
hanna0 773 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2017 ببخشید من دیر میام انجمن یکی از دوستان عکس فرستادن انتظار داریم دوستان بیشتری شرکت کنند 4
hanna0 773 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2017 منم میگیرم ولی مکان عکس باید حتما خونه باشه نه موضوع ازاد 4
hanna0 773 مالک ارسال شده در 23 فروردین، 2017 دومین عکس خوشگل ساده باسلیقه به دستمون رسید . فعلا کم همچنان منتظریم 3
hanna0 773 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2017 سومین عکس خوشگل ساده با سلیقه به دستمون رسید دوستان تا 30یهمن 95 فرصت دارید که عکسهای خوشگلتون رو بفرستید 2
ارسال های توصیه شده