mohammad.ef 690 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 هیچکدوم از عکسا برا من باز نشد اما حتما قشنگه که همه میگن 1
parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 هیچکدوم از عکسا برا من باز نشد اما حتما قشنگه که همه میگن پری جون یه بار دیگه عکسا رو بذار باز نمی شن دوستای عزیزم عکس های تاپیک روی سرور دیگه ای آپلود شدن . :icon_gol: 3
lachin 700 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 این رو سه شنبه ی همین هفته کشیدم... خونه ی خواهرم بودم و حوصلم سر رفته بود دفتر و مدادم رو برداشتم و یه طرحِ ساده کشیدم! (طرحش یادم نیست واسه کیه ) خیلی هم زشت کشیدمش! :w74: سراب ردّ پای تو، کجای جاده پیدا شد کجا دستاتو گم کردم که پایان من اینجا شد کجای قصه خوابیدی که من تو گریه بیدارم که هر شب هُرم دستاتو به آغوشم بدهکارم تو با دلتنگی های من تو با این جاده همدستی تظاهر کن ازم دوری تظاهر میکنم هستی! . . . . . . . . . . . . واسه برگشتنت هر شب درها رو باز میزارم! من عاشق اين جور نقاشيام قشنگه اسمشو بذار دختر آفتاب 1
parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 من عاشق اين جور نقاشيام قشنگه اسمشو بذار دختر آفتاب چشم... 1
farfaraway 223 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 همه گفتن هنرمند گفتم چی باشه! یه سری کپی کاری معمولی دریغ از یه ذره نوآوری 1
parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 همه گفتن هنرمند گفتم چی باشه!یه سری کپی کاری معمولی دریغ از یه ذره نوآوری مرسی... :icon_gol:
parikoochooloo 10748 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2010 خیلی خوشگلن پری کوچولو:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ممنون. :flowerysmile:
Yuhana 12780 ارسال شده در 13 اسفند، 2010 واااااااااااااااااااااای من چرا اینجا رو ندیده بودم عالی عالی عالی واقعا زیبا هستن پری جونم بهت تبریک میگم بابت این ذوق بالای هنری موفق باشی پری چوچولوئه هنرمند 1
شهرزاد2012 17 ارسال شده در 21 بهمن، 2011 پری جود درود من رو از جنوب این گربه ایران بپذیرپونه جون غمی که توی نگاه پرتره ات من رو در گیر کرد من رو تا اعماق شعرغمینت برد و تا مدت ها متعثر کرددوست دارم شعر هایت رو بیشتر بخوانم و اگر دوست بداری آنهارا با دوستان در انجمنی که داریم برایت به نقد بنشیدیماما در باره نقاشیت بگویم گه من نقاش نیستم که نظر بدهم اما فقط همین رامیدانم که اثر هنری زمانی موفق بوده که بتواند حس خودرا به مخاتب القا کند دوست تر دارم بیشتر در ارتباط باشیم shahrzad2012@gmail.com
ارسال های توصیه شده