parikoochooloo 10748 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان... این تاپیک رو ایجاد کردم تا به مرور زمان کارهای خودم رو براتون بزارم... خوشحال میشم اگه اشکالات کارامو دیدید بهم بگید... این کاری که براتون میزارم چهره ی خودمه که طراحیش کردم، می دونم خیلی خوب نشده اما من تمامِ تلاشمو کردم که خوب بشه... اون که هر چی ابر دنیاست خونه داره تو چشاش اون که ناچاره بخنده اما گریست خنده هاش اون که تو شهرش غریبه با یه عالم آشنا هیچ کدوم با ور نکردن غربت تلخ صداش اون منم اون منم اون منم بغضمو تو گلو می شکنم دیروز من مثل امروز مثل فرداست هر روز دستام سردو تنهاست دیروز امروز فردا خیلی سخته این تنهایی بی فردایی تنها موندن تنها خوندن تنها تنها تنها اون که خیلی قصه داره رو لبای بی صداش مونده فریادش تو سینه در نمی یاد از لباش قد یه دنیا کتابه با یه عالم گفتنی هر کدوم از غصه هاشو هر کدوم از قصه هاش اون منم اون منم اون منم بغضمو تو گلوم می شکنم اون که هر چی ابر دنیاست خونه داره تو چشاش اون که ناچاره بخنده اما گریست خنده هاش اون که تو شهرش غریبه با یه عالم آشنا هیچ کدوم با ور نکردن غربت تلخ صداش اون منم اون منم اون منم بغضمو تو گلو می شکنم...! 64 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ اینم یکی از کارای خودم که زیادی دوسِش دارم... واسه خودمم کشیدمش... خیلی وقته کشیدمش... ماله اون زماناییه که با رنگ روغن کار می کردم... الان که مدتیه با رنگ اکریلیک کار می کنم... البته یکمی کار داره تا تموم شه ... به همین خاطر هنوز زیرش رو امضا نکردم... چون زمینه ی تابلو به یکم سایه نیاز داره تا رنگش طبیعی تر شه... ... 47 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این پری کوچولو چه ها که نمیکنه... 9 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ اینم یکی از کارای قلم گیریم که طرحش مربوط به کتابِ آقای مجید صادق زاده هستش... یادمه وقتی داشتم اینو می کشیدم همش این آهنگو گوش میدادم... بوی عیدی، بوی توپ، بوی کاغذرنگی بوي تند ماهي دودي وسط سفره ی نو بوي ياس جانماز ترمه مادربزرگ با اينا زمستونو سر ميكنم... با اينا خستگيمو در ميكنم ... شادي شكستن قلك پول وحشت كم شدن سكه عيدي از شمردن زياد بوي اسكناس تا نخورده لاي كتاب با اينا زمستونو سر ميكنم... با اينا خستگيمو در ميكنم ... فكر قاشق زدن يه دختر چادر سياه شوق يك خيز بلند از روي بته هاي نور برق كفش جفت شده تو گنجه ها با اينا زمستونو سر ميكنم... با اينا خستگيمو در ميكنم ... عشق يك ستاره ساختن با دولک ترس ناتموم گذاشتن جريمه هاي عيد مدرسه بوي گل محمدي كه خشك شده لاي كتاب. با اينا زمستونو سر ميكنم... با اينا خستگيمو در ميكنم ... بوي باغچه، بوي حوض، عطر خوب نذري شب جمعه پي فانوس توي كوچه گم شدن توي جوي لاجوردي هوس يه آبتني با اينا زمستونو سر ميكنم... با اينا خستگيمو در ميكنم ... 43 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این کارم نمادِ ماهِ تولّدمه... . . . . . . . 38 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ . . . . . . . . . . 34 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این یکی از کارامه که خیلی دوسِش دارم... واسه سپهر کشیده بودمش... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 40 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این کارایی که میزارم پرسپکتیو های ترم 1 دانشگاهمه... یادش بخیر چه روزایی بود... این مدل کار رو از خواهرم یاد گرفتم... 37 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این کارمو خیلی دوس دارم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلم می خواد بازم از این پرسپکتیوا کار کنم اما اصلاً حوصله ندارم... 34 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این کارو روی برگ اول یکی از پروژه هام کار کرده بودم... سقفشو دوس دارم... 27 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ اینم کارِ ترمِ اولمه... طراحی سردرِ پارکِ بچه... 21 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ اینم یه سردرِ پارک بچه ی دیگه.... 20 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ برای این کارِ ویترای تو خونه شیشه پیدا نکردم... شیشه ی یکی از قاب عکسامو برداشتم تا بتونم روش یه طرح بکشم... رنگهای ویترایمو از جعبش در میارم... یکمی تینر میریزم تو لیوان و قلموهام کنارم... دلم گرفته... دلم تنگ شده... پس چرا این روزا دیر می گذره؟!! . . . . آهنگ داره از سیستمم پخش میشه: توی قاب خیس این پنجرهها عکسی از جمعهی غمگین میبینم چه سیاهه به تنش رخت عزا تو چشاش ابرای سنگین میبینم داره از ابر سیا خون میچکه جمعهها خون جای بارون میچکه نفسام در نمیآد، جمعهها سر نمیآد کاش میبستم چشامو، این ازم بر نمیآد داره از ابر سیا خون میچکه جمعهها خون جای بارون میچکه عمر جمعه به هزار سال میرسه جمعهها غم دیگه بیداد میکنه آدم از دست خودش خسته میشه با لبای بسته فریاد میکنه داره از ابر سیا خون میچکه جمعهها خون جای بارون میچکه جمعه وقت رفتنه, موسم دلکندنه خنجر از پشت میزنه، اون که همراه منه داره از ابر سیا خون میچکه جمعهها خون جای بارون میچکه 18 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ اینم یه کارِ دیگه ی ویترای: 17 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ دارم یکی از نقاشی های ایمان ملکی رو واسه سپهر می کشم... دلتون آب... این طرح پایه اش هست که رو بوم زدم... نیاز به کلی سایه و ظریف کاری داره... نخندیناااااااااااااا... این فقط طرح خامشه!!! فکر کنم یه 6 ماهی هست که طرح خامشو زدم اما دیگه ادامه ندادمش... اینم طرح اصلی که وقتی نقاشیم تمام بشه این شکلی میشه!!! 23 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ یه روزی که خیلی دلم گرفته بود یهو یه طرح گل ساده دیدم... منم سعی کردم همونطوری ساده بکشمش... البته چون با آبرنگ نکشیدم و با همون رنگی که روی بوم نقاشی می کنم کشیدمش زیاد خوب نشد... 24 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این کارت پُستال رو امسال روز ولنتاین برای خودم درست کرده بودم... میشینم پای میزم... از سیستمم داره آهنگ پخش میشه... مدتیه دلم خیلی گرفته... ناراحتم... دلخورم ... اما نباید به روی خودم بیارم... بگذریم... تـورو تــو گریــه میبوسم، توروکه غرق لبخندی رو این حالی که من دارم، چرا چشماتو میبندی بزار ایــن آخـرین بـوسـه، تـمام بــاورت باشــم بزار فردا تو ایـن خـونـه، تو آغــوش تو پیدا شم نمی دونی کنار تو چه حالی داره بیداری بزار باور کنم امشب تو هم حال منو داری نمـیدونـی چـه آشـوبـم، از این آرامـش خونــــه از ایـن رویــای شیرینی، که میدونم نمی مـونــه چقد این حس من خوبه، همین که از تو میمیرم همین که هر نفس امشب، هوامو از تو میگیرم نمی دونی کنار تو چه حالی داره بیداری بزار باور کنم امشب تو هم حال منو داری... 22 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ اینم یکی دیگه از کارای ناتمامم... 20 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۸۹ این تابلوم هیچ مضمون خاصی نداره اما من خیلی دوسِش دارم... 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده