Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ منظورت اینجاس: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اول باید ثبت نام کنی، تأییدیه ثبت نام به ایمیل میاد، بعدش می تونی وارد بشی و فایل آپلود کنی کجاشو مشکل داری؟ ثبت نام کردم ایمیل اومد فایل آپلود کردم بعد الان هست تو پروف نفهمیدم چطوری میتونم تو تاپیک بزارم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ تعويض ميكني؟ عطیه من گناه دارم پوچ باشه بحران شخصیتی برام پیش میاد زیر سبیلی یه جایزه بهم بدید برم گناه دارم:ws44::ws44::ws44: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ ثبت نام کردم ایمیل اومد فایل آپلود کردم بعد الان هست تو پروف نفهمیدم چطوری میتونم تو تاپیک بزارم روی فایل کلیک کن یه پنجره باز میشه که توش میتونی آمار فایلو ببینی، فایلو تو شبکه های اجتماعی مثل لینکدین و گوگل پلاس و ... با بقیه به اشتراک بذاری و ... تو همین پنجره لینکی که جلوی آدرس نوشته شده هم لینک دانلود فایله همونو میتونی کپی کنی بذاری تو انجمن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ روی فایل کلیک کن یه پنجره باز میشه که توش میتونی آمار فایلو ببینی، فایلو تو شبکه های اجتماعی مثل لینکدین و گوگل پلاس و ... با بقیه به اشتراک بذاری و ... تو همین پنجره لینکی که جلوی آدرس نوشته شده هم لینک دانلود فایله همونو میتونی کپی کنی بذاری تو انجمن کپی کردم حرفای عجیب و غریب اومد مجبور شدم ویرایش کنم تاپیکو:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ کپی کردم حرفای عجیب و غریب اومد مجبور شدم ویرایش کنم تاپیکو:icon_pf (34): آها. خب اون لینک رو باید به کلمه بدین. مثلا به کلمه دانلود فایل کلمه رو بنویس، انتخابش کن، بعد آیکن کره زمین که روش یه زنجیر هست رو بزن. لینک رو وارد کن 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ آها. خب اون لینک رو باید به کلمه بدین. مثلا به کلمه دانلود فایل کلمه رو بنویس، انتخابش کن، بعد آیکن کره زمین که روش یه زنجیر هست رو بزن. لینک رو وارد کن آهان خب برم درستش کنم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ آها. خب اون لینک رو باید به کلمه بدین. مثلا به کلمه دانلود فایل کلمه رو بنویس، انتخابش کن، بعد آیکن کره زمین که روش یه زنجیر هست رو بزن. لینک رو وارد کن درست شد خب اینو یاد بدید الان 2 تا فایل دانلود تو تاپیک هست 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ عطیه من گناه دارم پوچ باشه بحران شخصیتی برام پیش میاد زیر سبیلی یه جایزه بهم بدید برم گناه دارم:ws44::ws44::ws44: جايزه هارو ك من نميدونم عزيز جان:) 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ [h=1]1[/h][h=1]3[/h][h=1]2[/h]خو حالا بریم سراغ انتخاب 6:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ lk alhvi من شماره 1 تو نمی تونی انتخاب کنی. دیدی 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ تو نمی تونی انتخاب کنی. دیدی پس تو 1 خبرهایی هست؟؟؟:ws38: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ 1 3 2 خو حالا بریم سراغ انتخاب 6:ws3: با ٥٠امتياز عوض ميكني؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ پس تو 1 خبرهایی هست؟؟؟:ws38: شايد ممكنم هس پوچ باشه اقا ناصر فداكاري كنه و خودش انتخاب كنه:w02: ٨ميخواي باز كنيم يا عوض ميكني ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ شايد ممكنم هس پوچ باشه اقا ناصر فداكاري كنه و خودش انتخاب كنه:w02: ٨ميخواي باز كنيم يا عوض ميكني ؟؟؟ باز کن 8 درسته شانسم افتضاحه ولی خب هر چی خدا بخواد این غمم تحمل میکنم خیالی نیست 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ باز کن 8 درسته شانسم افتضاحه ولی خب هر چی خدا بخواد این غمم تحمل میکنم خیالی نیست ععع خو اينجوري نگو... --- اقا ناصر ٨باز كنيد 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ آقا ناصر 8 چی شد؟ اقا ناصر رفته گل بچينه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده