Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان كه ميشه گفت خانواده بزرگ انجمن نوانديشان تبريك ميگم شب يلدا رو به تك تك دوستاي خوبم.اميدوارم شبي خوب و خوشي رو هركجاي جهان هستيد كنار عزيزانتون داشته باشيد...❤️ اين تاپيك هم يه بهونه اي شده براي گرفتن فالي از حافظ فالتان نيك بوي يلدا را ميشنوي؟ انتهاي خيابان آذر باز هم قرار عاشقانه پاييز و زمستان قراري طولاني به بلنداي يك شب شب عشق بازي برگ و برف پاييز چمدان به دست ايستاده عزم رفتن دارد آسمان بغض ميكند ميبارد خدا هم مي داند عروس فصل ها چقدر دوست داشتني است... دقيقه اي بيشتر مهلت ماندن ميدهد آخرين نگاه باراني اش را به درختان عریان مي دوزد دستي تكان ميدهد قدمي برميدارد سنگين و سرد كاسه اي آب ميريزم پشت پاي پاييز و.... تمام مي شود پاييز اي آبستن روزهاي عاشقي رفتنت به خير سفرت بي خطر پاييز٩٥ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا از طریق لینک زیر اقدام نمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر مایل بودید، فالتون رو به اشتراک بزارید و حستون رو بگید. 22 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ این هم از فال من بسوزه پدر عاشقی یا شیخ، این که می کنی، چون است؟ قصد خوک بانی کرده ای؟ (اشاره به داستان شیخ صنعان ) لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ این طور که، لسان الغیب گفته. عملا گفته دور پول خط بکش برادر. همه ک نباید پولدار بشن :icon_razz: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ بسوزه پدر عاشقی یا شیخ، این که می کنی، چون است؟ قصد خوک بانی کرده ای؟ (اشاره به داستان شیخ صنعان ) عاشق کی هستم حالا خدا داند این که اومد گفتم به من که نمیخوره این یکی دیه بگیرم دیدم اونم مضمونش همینه بار سوم هم گرفتم باز در همین باب اومد گفتم حتما یه چیزی هست خودم خبر ندارم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ این طور که، لسان الغیب گفته. عملا گفته دور پول خط بکش برادر. همه ک نباید پولدار بشن :icon_razz: گفته پولاتو به شیخ ناصر بده ندیدی نوشته مهریان باش لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ راهه درازي در پيش داري تا به موفقيت برسي...به مال دنيا هم فك نكن...همه چي فراحمه اگه نرسي مقصر خودتي راس ميگه به خير گذشت يه شب بلدا جرات پيدا كردم بگم بابا برا منم فال حافظ بگير...انقد گفت عاشقي عاشققيعشقت اينجور عشقت اونجور...كه هنوز بابا اين شكلي نگام ميكنه....خدا امشب به خير كنه...حافظا اذيت نكن اروم باشگرچه داستان فال هر چي باشه تو جمع ما ميشه سوژه برا اذيت كردن...فالتون نيك لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ حافظ اعصاب مصاب نداره قبلنا مهربونتر بود حالا از ما گفتن یلداتون مبارکا باشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ این هم از فال من مشکوکم کشکوکم به تو لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ این طور که، لسان الغیب گفته. عملا گفته دور پول خط بکش برادر. همه ک نباید پولدار بشن :icon_razz: غیرمستقیم گفته پولا رو بیار بده به من راست میگه اصلا خیلی مغروری :ws28: حافظ یه چیزی زده. بد موقع اومدیم سراغش فکر کنم. خدا به داد خودم برسه لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ راهه درازي در پيش داري تا به موفقيت برسي...به مال دنيا هم فك نكن...همه چي فراحمه اگه نرسي مقصر خودتي راس ميگهبه خير گذشت يه شب بلدا جرات پيدا كردم بگم بابا برا منم فال حافظ بگير...انقد گفت عاشقي عاشققيعشقت اينجور عشقت اونجور...كه هنوز بابا اين شكلي نگام ميكنه....خدا امشب به خير كنه...حافظا اذيت نكن اروم باشگرچه داستان فال هر چي باشه تو جمع ما ميشه سوژه برا اذيت كردن...فالتون نيك یه آن حس کردم توو میدون جنگم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ درود فالی بگیر از آن ما ای شیخ ببینیم آینده مان و اوضاعمان در چه حال خواهد بود لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ درودفالی بگیر از آن ما ای شیخ ببینیم آینده مان و اوضاعمان در چه حال خواهد بود بگرفت حافظا دیر گفتییییییی لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ عاشق کی هستم حالا خدا دانداین که اومد گفتم به من که نمیخوره این یکی دیه بگیرم دیدم اونم مضمونش همینه بار سوم هم گرفتم باز در همین باب اومد گفتم حتما یه چیزی هست خودم خبر ندارم:icon_pf (34): همین ه دیگه. تو نمی دونی. شیخ حافظ میدونه گفته پولاتو به شیخ ناصر بدهندیدی نوشته مهریان باش ای بابا. اقا من میخام دوباره بگیرم شاید نظرش عوض شه غیرمستقیم گفته پولا رو بیار بده به من راست میگه اصلا خیلی مغروری :ws28: حافظ یه چیزی زده. بد موقع اومدیم سراغش فکر کنم. خدا به داد خودم برسه :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ یه آن حس کردم توو میدون جنگم :icon_pf (95): به به. ب سلامتی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده