Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ من هی میگم عامو ناصره هی بگین نه 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ من هی میگم عامو ناصرههی بگین نه no لا نه عامو ناصر بود كه خودش ميومد منحرف ميكرد 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ noلا نه عامو ناصر بود كه خودش ميومد منحرف ميكرد نیازی به انحراف نداره عاخه کلا تو این تاپیک 10 عدد جنس مذکر هست به جز من که خود عکسم که از این تعداد 5 تاشون توی بازدید ها رویت شدن بازم به جز من که خود عکسم میمونه 5 تا آقا سام و عامو ناصر که نیستن همونجور که میگی، میشه 3 نفر آقای Lean که متاسفانه الان اسم خودشونم فراموش کردم آقا سعید که کلا زیاد باهاشون برخورد نداشتم آقای mohammad.1395 که اصلا نمیشناسم بنابراین روی این محاسبات میشه گفت اگه من نباشم () و عامو ناصر نیز نباشه قاعدتا به احتمال زیاد آقای Lean هستن 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ sam archکه اصلا نمیتونن باشن just mechanic هم نیستن تابلوئه lean هم نیستن قبلا عکس بچگی گذاشته بودن که زمین تا آسمون با این بچه فرق داشتن afshin 18 نیست چون شبیه نیستن sf هم نیستن mohamad aref یه شونصد باری شرکت کردن که هیچ شباهتی با این عکس ندارن اونجور که معلومه سید مهدی هم ممکنه نباشن دیگه پیدا کنید پرتغال فروش را 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ نیازی به انحراف نداره عاخهکلا تو این تاپیک 10 عدد جنس مذکر هست به جز من که خود عکسم که از این تعداد 5 تاشون توی بازدید ها رویت شدن بازم به جز من که خود عکسم میمونه 5 تا آقا سام و عامو ناصر که نیستن همونجور که میگی، میشه 3 نفر آقای Lean که متاسفانه الان اسم خودشونم فراموش کردم آقا سعید که کلا زیاد باهاشون برخورد نداشتم آقای mohammad.1395 که اصلا نمیشناسم بنابراین روی این محاسبات میشه گفت اگه من نباشم () و عامو ناصر نیز نباشه قاعدتا به احتمال زیاد آقای Lean هستن sam archکه اصلا نمیتونن باشنjust mechanic هم نیستن تابلوئه lean هم نیستن قبلا عکس بچگی گذاشته بودن که زمین تا آسمون با این بچه فرق داشتن afshin 18 نیست چون شبیه نیستن sf هم نیستن mohamad aref یه شونصد باری شرکت کردن که هیچ شباهتی با این عکس ندارن اونجور که معلومه سید مهدی هم ممکنه نباشن دیگه پیدا کنید پرتغال فروش را بسم الله فرمول انتگرال دوگانه س مگه!!!!!! مگه من گفتم كسي قبلا شركت كنه ديگه نبايد شركت كنه!!!!! سام گفتيد گفتم اين لينك بريد ببينيد شركت كرده!!شبيه اين عكس بود؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ بسم الله فرمول انتگرال دوگانه س مگه!!!!!! مگه من گفتم كسي قبلا شركت كنه ديگه نبايد شركت كنه!!!!! سام گفتيد گفتم اين لينك بريد ببينيد شركت كرده!!شبيه اين عكس بود؟؟؟؟؟؟ خب همه آدما قیافه هاشون تغییر میکنه! مثلا من عکس دو سال پیشمم با الانم تفاوت داره!!! چه برسه به 20 سال پیشم به هر حال من کلا دوتا حدس همون اول زدم یه آقای Lean رو هم بهش اضافه میکنم نهایتا! اگرچه میدونم کلا دنبال این جور تاپیکا نیستن 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ خب همه آدما قیافه هاشون تغییر میکنه!مثلا من عکس دو سال پیشمم با الانم تفاوت داره!!! چه برسه به 20 سال پیشم به هر حال من کلا دوتا حدس همون اول زدم یه آقای Lean رو هم بهش اضافه میکنم نهایتا! اگرچه میدونم کلا دنبال این جور تاپیکا نیستن حدس اولت كي بود يادم نيس؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ نیازی به انحراف نداره عاخهکلا تو این تاپیک 10 عدد جنس مذکر هست به جز من که خود عکسم که از این تعداد 5 تاشون توی بازدید ها رویت شدن بازم به جز من که خود عکسم میمونه 5 تا آقا سام و عامو ناصر که نیستن همونجور که میگی، میشه 3 نفر آقای Lean که متاسفانه الان اسم خودشونم فراموش کردم آقا سعید که کلا زیاد باهاشون برخورد نداشتم آقای mohammad.1395 که اصلا نمیشناسم بنابراین روی این محاسبات میشه گفت اگه من نباشم () و عامو ناصر نیز نباشه قاعدتا به احتمال زیاد آقای Lean هستن (خطی که قرمز کردم) عطیه جان انکار کردن!(از اسم من برائت جُستن)...جایزه رو بهشون ندین..بدین به نفر دومی که اسمم رو گفتن... sam archکه اصلا نمیتونن باشنjust mechanic هم نیستن تابلوئه lean هم نیستن قبلا عکس بچگی گذاشته بودن که زمین تا آسمون با این بچه فرق داشتن afshin 18 نیست چون شبیه نیستن sf هم نیستن mohamad aref یه شونصد باری شرکت کردن که هیچ شباهتی با این عکس ندارن اونجور که معلومه سید مهدی هم ممکنه نباشن دیگه پیدا کنید پرتغال فروش را (اون قسمت که قرمز کردم)...شما هم سوختی...(سوختن همون که بچه ها تو بازی به نشان باخت می گن..نه اون معنای بدش) خب همه آدما قیافه هاشون تغییر میکنه!مثلا من عکس دو سال پیشمم با الانم تفاوت داره!!! چه برسه به 20 سال پیشم به هر حال من کلا دوتا حدس همون اول زدم یه آقای Lean رو هم بهش اضافه میکنم نهایتا! اگرچه میدونم کلا دنبال این جور تاپیکا نیستن راست می گن..این عکس دو سالگی من تا اون عکس 8 تا 9 سالگی باید یک فرقی کنه دیگه...ولی وجه تشابه زیاد هست... حدس اولت كي بود يادم نيس؟؟ حدس اولشون من بودم 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سام چند بار تاكيد كرد راست ميگه.....هيچ كدومتون باور نكرديد.... عموناصر و مهدي رو گير داده بوديد 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ بردي مهندس علي فاطمي������ آقا این دفه رو دیگه خشکه حساب کنین خداییش انصافا در حقم داره اجحاف میشه 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ :sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh: :sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0: :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: :hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead::hanghead: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سام چند بار تاكيد كرد راست ميگه.....هيچ كدومتون باور نكرديد.... عموناصر و مهدي رو گير داده بوديد آقا این دفه رو دیگه خشکه حساب کنین خداییش انصافا در حقم داره اجحاف میشه تبریک علی جان والا به خدا... من هم تو اون تشخیص قبلی..هم تو این یکی صادقانه همه چیز رو ریختم رو داریه... هیشکی باور نمی کنه یکی به همین راحتی بیاد اعتراف کنه.... اعلام عمومی: اتفاقانی که در مورد جشن تولدم بازگو کردم...کاملا حقیقی هستن...اتفاقاتی بود که افتاده بود... اون هدیه ها هم واقعا همونایی بود که برام اوردن...(اون تصویر آلبومی هست که از همون جشن تولد دارم...) سلامت باشین... اگر شوخی کردم که باعث کدورت کسی شد ببخشه منو... خدا رو چی دیدین...شاید تشخیص هویت بعدی هم من باشم... 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ تبریک علی جان والا به خدا... من هم تو اون تشخیص قبلی..هم تو این یکی صادقانه همه چیز رو ریختم رو داریه... هیشکی باور نمی کنه یکی به همین راحتی بیاد اعتراف کنه.... اعلام عمومی: اتفاقانی که در مورد جشن تولدم بازگو کردم...کاملا حقیقی هستن...اتفاقاتی بود که افتاده بود... اون هدیه ها هم واقعا همونایی بود که برام اوردن...(اون تصویر آلبومی هست که از همون جشن تولد دارم...) سلامت باشین... اگر شوخی کردم که باعث کدورت کسی شد ببخشه منو... خدا رو چی دیدین...شاید تشخیص هویت بعدی هم من باشم... خخخخخخ منم بهتره بگم شرمنده ام آخه کل دوران کودکی م انقدر ذوق داشتم اگه یه تولد درست و حسابی نصیبم میشد اما نشد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالا دوره کودکی بعدیم کلا کسی زیاد به بچه وسط اهمیت نمیده کیک تولدتون خیلی بزرگ بوده سام آرچ عجـــــــــــــب سلامتی کنف شده ها:ws28: جدی نگیریداااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ الكي الكي هي داره ميبره:))))))) پولم ميخواد :(((((( عروسي بگير دعوتمون كنيد براتون كادو پول بياريم جايزه هاي الانم اونجا جبران كنيم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ الكي الكي هي داره ميبره:))))))) پولم ميخواد :(((((( عروسي بگير دعوتمون كنيد براتون كادو پول بياريم جايزه هاي الانم اونجا جبران كنيم تجربه بهم ثابت کرده آدم باید نقد رو بچسبه، نسیه رو ول کنه والا یه خونه ۱۰۰۰۰ متری نقلی تو منطقه پونک باشه به خدا راضیم ببینین من چقدر قانعم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ تجربه بهم ثابت کرده آدم باید نقد رو بچسبه، نسیه رو ول کنهوالا یه خونه ۱۰۰۰۰ متری نقلی تو منطقه پونک باشه به خدا راضیم ببینین من چقدر قانعم والا الانم نقد نيس...چكه:)))) يه ٥٠سال نامزد بمون بعد ميتوني اون خونه نقلي بخري عروسي بگيري:)))) ب كم قانع نباش...اين خونه كمه برات 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سام نیست؟؟؟ بندازمت بيرون :icon_razz: نوچ علي فاطمي بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده