Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ naaaaaaaa:banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ بابا خو چرا نمیگی منم؟؟؟یه راهنمایی به اون گندگی کردم اون اول که بگووووووو اعترااااااف كننننننننننن ك خووووودتيييييييي 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ کیفم رو دوشم جا به جا میکردم پیچ خورد.اتل بستم ولی درسام همش کشیدنی.چند روزه پروژه هام میکشم موس بدتر کرد. آتل بست دیگه دکتر.:) الهــــی.. الگارم جون دلم هیچ کس نگفته کیه خب چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ اسمش نگفتن بخدا من گفتم :vahidrk: ایمان خانعلی آقا سید مهدی ؟ گزینه دو :hapydancsmil: بگووووووو اعترااااااف كننننننننننن ك خووووودتيييييييي خود ِ خودشه 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ من رفتم اعتصاب غذا خب نمیدونم کسی که 20ساله باشه دسته جمعی شرکت نکنه نداریم دوستان حلال کنید 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اون طرف جرات همچين كاري ندارهمسابقه قوانين داره دخترم������ حرف از جرات شد... لازم شد متذکر بشم که طرف اینقد جرات داره که نَه در پنهان و خصوصی...بلکه در ملاء عام و عمومی اعتراف کنه که این تصویر خودش هست... همون جور که بارها در این تاپیک گفته والا... خودم رو عرض می کنم من رفتم اعتصاب غذاخب نمیدونم کسی که 20ساله باشه دسته جمعی شرکت نکنه نداریم دوستان حلال کنید 20 سالش نیست...(کاش بود) تو دهه ی 20 سالگی عمرش هست...دهه ی 20 سالگی بهتر از من می دونین که از 20 سالگی شروع می شه تا 29 سال 364 روز 23 ساعت و 59 دقیقه و 59 ثانیه و 9 در گردش صدم و هزارم ثانیه... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ افشین که نیست هرکی هست به نظرم تو خونواده ی پولداری زندگی میکنه والا ما کل بچگیمون رو آرزو به دل موندیم برا یه تولد درست و حسابی یادمه یه بار رو سر بچگی دوستامو برا تولدم دعوت کردم خونمون به امید تولد... کیکش جور شد اما بندگان خدا انقدر اذیت شدن... بماند بعدشم کلی سر بی هماهنگی رفیق بازی کردن دعوا شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ نه الکی نگو من رفتم اعتصاب غذاخب نمیدونم کسی که 20ساله باشه دسته جمعی شرکت نکنه نداریم دوستان حلال کنید حلال عزیزم چرا داریم .. برادر علی فاطمی چهار حرف از جرات شد... لازم شد متذکر بشم که طرف اینقد جرات داره که نَه در پنهان و خصوصی...بلکه در ملاء عام و عمومی اعتراف کنه که این تصویر خودش هست... همون جور که بارها در این تاپیک گفته والا... خودم رو عرض می کنم 20 سالش نیست...(کاش بود) تو دهه ی 20 سالگی عمرش هست...دهه ی 20 سالگی بهتر از من می دونین که از 20 سالگی شروع می شه تا 29 سال 364 روز 23 ساعت و 59 دقیقه و 59 ثانیه و 9 در گردش صدم و هزارم ثانیه... مگه زمان شما عکس رنگی هم بود افشین که نیست هرکی هست به نظرم تو خونواده ی پولداری زندگی میکنه والا ما کل بچگیمون رو آرزو به دل موندیم برا یه تولد درست و حسابی یادمه یه بار رو سر بچگی دوستامو برا تولدم دعوت کردم خونمون به امید تولد... کیکش جور شد اما بندگان خدا انقدر اذیت شدن... بماند بعدشم کلی سر بی هماهنگی رفیق بازی کردن دعوا شدم متهم ردیف اول ... 99% Ali.Fatemi4 متهم ردیف دوم ... 1 % S-A-E-I-D 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ افشین که نیست هرکی هست به نظرم تو خونواده ی پولداری زندگی میکنه والا ما کل بچگیمون رو آرزو به دل موندیم برا یه تولد درست و حسابی یادمه یه بار رو سر بچگی دوستامو برا تولدم دعوت کردم خونمون به امید تولد... کیکش جور شد اما بندگان خدا انقدر اذیت شدن... بماند بعدشم کلی سر بی هماهنگی رفیق بازی کردن دعوا شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من اعلام برائت می کنم از اون قسمتی علی جان که قرمز کردمش.... آقا جان..من کلا تو این سن فقط یک جشن تولد توسط فامیل برام گرفته شد..چون تک پسر پدرم بودم که خودشم تک پسر بود... و البته اولین نوه ی هر دو خانواده... حالا بزار برات مدرک رو کنم... اولا یک اشتباه کردم..این تصویر یک سالگی نه... تولد 2 سالگی فرد مذکور هست... بعد اون همه فامیل اومدن... بعد ببین تو آلبوم عکس هدیه های که اوردن چی هست! نوشته ی تصویر اگه واضح نیست براتون پایینش نوشتم... زهرا دختر عمو: آلبوم(همین آلوم که می بینین) با جوراب!........(دختر عموی مادرم بودن) احمد پسرعمو: پیراهن...(ایشون پسرعمو مادرم بودن) ناهید شوهر نصرت: اسابا بازی خانه سازی...ایشون اصلا نمی شناسم نمی دونم کی بود!!! سکینه دختر خاله : تلفن اسباب بازی...(دختر خاله ی مادرم بودن) پولی هم که جمع شد 11 هزار تومن بود! خرج کیک و میوه رو هم در نیاورد! پولدار کجا بود اخوی.... . . . از اون سال به بعد دیگه من رنگ تولد رو ندیدم...یعنی عمق فاجعه تا بدین حد بود!!! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ نه افشين نه كاربر جديد ك فرزانه جان گفتن نه علي فاطمي بخدا انقدر راهنمايي كردم حس ميكنم داريد اذيتم ميكنيد نميگيد كيه:)(((((( سااااام مرسي خيليييييي ممنوووووونم.عاليه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ من اعتصاب غذام تموم شد اسم بگو 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ نه افشين نه كاربر جديد ك فرزانه جان گفتن نه علي فاطمي بخدا انقدر راهنمايي كردم حس ميكنم داريد اذيتم ميكنيد نميگيد كيه:)(((((( سااااام مرسي خيليييييي ممنوووووونم.عاليه:hapydancsmil: عطیــــــــــــه فقط اگه الکی بگی ..:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ Just Mechanic, Mohammad Aref, Lean, گـنـجـشـک, S.F, helma.b, seyed mehdi hoseyni, آرتاش, S-A-E-I-D, nasim184, afshin18, Ali.Fatemi4, Imaaan, sam arch, :icon_razz: Yamna 1, Tamana73, 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ مسابقه تشخیص هویت شماره"صد و یک" شرکت کردن ایشون. هرکس 1 بار شرکت میکنه آقا سام پ چرا جواب دادی؟؟؟ مگه شمایی؟؟؟ من اعلام برائت می کنم از اون قسمتی علی جان که قرمز کردمش.... آقا جان..من کلا تو این سن فقط یک جشن تولد توسط فامیل برام گرفته شد..چون تک پسر پدرم بودم که خودشم تک پسر بود... و البته اولین نوه ی هر دو خانواده... حالا بزار برات مدرک رو کنم... اولا یک اشتباه کردم..این تصویر یک سالگی نه... تولد 2 سالگی فرد مذکور هست... بعد اون همه فامیل اومدن... بعد ببین تو آلبوم عکس هدیه های که اوردن چی هست! نوشته ی تصویر اگه واضح نیست براتون پایینش نوشتم... زهرا دختر عمو: آلبوم(همین آلوم که می بینین) با جوراب!........(دختر عموی مادرم بودن) احمد پسرعمو: پیراهن...(ایشون پسرعمو مادرم بودن) ناهید شوهر نصرت: اسابا بازی خانه سازی...ایشون اصلا نمی شناسم نمی دونم کی بود!!! سکینه دختر خاله : تلفن اسباب بازی...(دختر خاله ی مادرم بودن) پولی هم که جمع شد 11 هزار تومن بود! خرج کیک و میوه رو هم در نیاورد! پولدار کجا بود اخوی.... . . . از اون سال به بعد دیگه من رنگ تولد رو ندیدم...یعنی عمق فاجعه تا بدین حد بود!!! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ Just Mechanic, Mohammad Aref, Lean, گـنـجـشـک, S.F, helma.b, seyed mehdi hoseyni, آرتاش, S-A-E-I-D, nasim184, afshin18, Ali.Fatemi4, Imaaan, sam arch, :icon_razz: Yamna 1, Tamana73, من و عطیه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ من و عطیه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا کسانی هستن که تاپیک سر زدن . خانوما که نیستن حالا بقیه ها .. Just Mechanic, نمیدونم Mohammad Aref, دور همی بودن .. Lean, نمیدونم گـنـجـشـک, فکر کنم دختر هستن ایشون ؟ S.F, نمیشناسم seyed mehdi hoseyni,, دور همی بودن .. S-A-E-I-D, احتمالش کم هست باشن , afshin18, نیست Imaaan, دور همی بودن .. sam arch, بعید نیست بازم باشن Ali.Fatemi4, خیلی احتمالش هست خعیلیییی 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ آقا سام پ چرا جواب دادی؟؟؟مگه شمایی؟؟؟ اینکه من باشم یا یکی دیگه که عطیه ی عزیز می گه به وقتش... ولی من اذهان عمومی رو روشن می کنم... حالا چه به انحراف روشن می کنم..چه به راه راست...:gnugghender: اوی که می داند همان عطیه بانوست... . . . من و قلب کوچکم گواهی می دهیم که هر انچه گفتیم جز راست نیست... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ چه خبره!!!!!!بخدااااا يه كلمه ام الكي نگفتم:( 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده