Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ عطیه بگو آخه همه کسایی که میشناسم تو حرفای گروهی شرکت میکنن جز مدیر 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ عطیه بگوآخه همه کسایی که میشناسم تو حرفای گروهی شرکت میکنن جز مدیر ناصر کی شرکت کرده؟؟؟؟؟؟ من کی شرکت کردم؟؟؟؟ مهدی leanکی شرکت کرده؟؟؟؟؟ سید مهدی م فک کنم شرکت نکرده !!!!!! بازم بگم؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ مکانیکشو نمیدونم خو امین 202؟؟؟؟؟تبریزی؟؟؟؟ اومدی یه اسم گفتی خودتم نمیدونی طرف کی هس چرا دیر اومدی 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ ناصر کی شرکت کرده؟؟؟؟؟؟ من کی شرکت کردم؟؟؟؟ مهدی leanکی شرکت کرده؟؟؟؟؟ سید مهدی م فک کنم شرکت نکرده !!!!!! بازم بگم؟؟؟؟؟ سیدمهدی جلسات مدیریتی شرکت کرده. می خوای برو پست اول رو تغییر بده، ما ندیده می گیریم. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سیدمهدی جلسات مدیریتی شرکت کرده. می خوای برو پست اول رو تغییر بده، ما ندیده می گیریم. سید مهدی نیس ک 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ الان من قاطی کردم عطیه گلم میشه اصا راهنمایی نکنی بدتر میشه:4564: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ الان من قاطی کردم عطیه گلم میشه اصا راهنمایی نکن بدتر میشه:4564: جاااانم چشم چشم راهنمایی تمامحدس بزنید 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ جاااانم چشم چشم راهنمایی تمامحدس بزنید :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ پیرو پست داستانم بر روی عکس...این>>>>(#24) یادم می اد وقتی سقف اومد پایین..چون تهش لایه ی چوبی بود...سقف کامل پایین نیومد خدارو شکر... اون لایه ی سیمان پودر شده(بتون نبود به خدا! باید معمارش رو که کریم نامی بود پیدا کرد و گفت: کریم! به والله تو مسلمون نیستی!) به همراه سیم خاردارها افتادن رو اون لایه چوب...و خدا رو شکر هیئت رقصندگان نیافتدان تو حمام! و توالت! چون پایین طبقه ی اول تو اون قسمت اینا بود که عرض کردم! حالا جالبه...میون اون آشغال ها معلوم شد یک جاساز هم بود تو یک گوشه ای... چون فاصله ی بین لایه ی سیمانی و لایه ی چوبی که یک فضای خالی بود...مثه سقف کاذب ساختمون های امروزی عمل می کرد... ساخمونهای قدیمی شمال بعضا اینجوریه... حالا بگذریم... تو اون فضای خالی یک هو یک پلاستیک پیدا شد..که دایی محترم من در یک اقدام انفجاری از حرکات رقصندگی ش دست کشید و شیرجه زد تو قسمت سقف فرو رفته... ما گفتیم شاید مهمونی اون جا افتاده این دایی ما این جوری شیرجه زده نجات بده طرف رو... نگو...اون پلاستیک برای شخص ایشون بود.. فامیل ریختن سرش....از دستش کشیدن...عکس های مجردی بود!!! قیافه ی زن دایی ام هنوز جلو چشممه . . . عطیه جان...تهدید فایده نداره....من به تابلو بازی همچنان ادامه می دم...تا باشد که ببنیم بالاخره طرف مشخص شه... 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ عطیه بیا بگو .... بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ پیرو پست داستانم بر روی عکس...این>>>>(#24) یادم می اد وقتی سقف اومد پایین..چون تهش لایه ی چوبی بود...سقف کامل پایین نیومد خدارو شکر... اون لایه ی سیمان پودر شده(بتون نبود به خدا! باید معمارش رو که کریم نامی بود پیدا کرد و گفت: کریم! به والله تو مسلمون نیستی!) به همراه سیم خاردارها افتادن رو اون لایه چوب...و خدا رو شکر هیئت رقصندگان نیافتدان تو حمام! و توالت! چون پایین طبقه ی اول تو اون قسمت اینا بود که عرض کردم! حالا جالبه...میون اون آشغال ها معلوم شد یک جاساز هم بود تو یک گوشه ای... چون فاصله ی بین لایه ی سیمانی و لایه ی چوبی که یک فضای خالی بود...مثه سقف کاذب ساختمون های امروزی عمل می کرد... ساخمونهای قدیمی شمال بعضا اینجوریه... حالا بگذریم... تو اون فضای خالی یک هو یک پلاستیک پیدا شد..که دایی محترم من در یک اقدام انفجاری از حرکات رقصندگی ش دست کشید و شیرجه زد تو قسمت سقف فرو رفته... ما گفتیم شاید مهمونی اون جا افتاده این دایی ما این جوری شیرجه زده نجات بده طرف رو... نگو...اون پلاستیک برای شخص ایشون بود.. فامیل ریختن سرش....از دستش کشیدن...عکس های مجردی بود!!! قیافه ی زن دایی ام هنوز جلو چشممه . . . عطیه جان...تهدید فایده نداره....من به تابلو بازی همچنان ادامه می دم...تا باشد که ببنیم بالاخره طرف مشخص شه... دایییی جااااااندمش گرم دایییییی جان. من همچنان میخونم ادامه داستان شما ادامه بده نترس.... جایزه این مسابقه رو بیشتر میکنیم. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ یا امام هشتم الگار دستت درد نکرد انقدر نوشتی؟ من دستم بستم درد میکنه شدییییییید.نتونستم نقل بگیرم اونهمههههههه بیام پایین با گوشی سخته 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ جدی گفتم. جایزه این مسابقه بیشتره امتیازش♥گل 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ یا امام هشتم الگار دستت درد نکرد انقدر نوشتی؟ من دستم بستم درد میکنه شدییییییید.نتونستم نقل بگیرم اونهمههههههه بیام پایین با گوشی سخته 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ عطیه بیا بگو ....بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا وووووی یا امام هشتم الگار دستت درد نکرد انقدر نوشتی؟ من دستم بستم درد میکنه شدییییییید.نتونستم نقل بگیرم اونهمههههههه بیام پایین با گوشی سخته چی شده دستت؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ ناصر کی شرکت کرده؟؟؟؟؟؟ من کی شرکت کردم؟؟؟؟ مهدی leanکی شرکت کرده؟؟؟؟؟ سید مهدی م فک کنم شرکت نکرده !!!!!! بازم بگم؟؟؟؟؟ اصلا این عکس پسره ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده