Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ یه بار دیگه پست اول رو بخونمیگه نبوده چشم والا ناراحت نشین شوخیه ها 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ والا ناراحت نشین شوخیه ها پول بدین ناراحت نمیشم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ یادش بخیر... خونه ی پدربزرگ...تو شمال... جشن تولد یک سالگی....:babygirl: از اون سه نفر...که تصویر آخر هستن...دو تاشون معمار شدن..سمت راستی و وسطی که من باشم...(یا حداقل بگیم تحصیلات معماری دارن)... سمت راستی دختر دایی مادرم هستن...ستاره خانوم... الان داره تو یک کارخونه مواد شیمیایی کار می کنه!..اصلا ربطی به رشته اش نداره... نامزدشون هم پسر مدیر کارخونه است....هم کلاسی هم بودن....(بسوزه پدر جزوه گرفتن هایی دانشگاهی رو) یادم اینقد بزن و بکوب کردن فامیل سقف خونه اومد پایین... تو سقف به جای تیر آهنی...سیم خاردار گذاشته بودن...(باور کنین...گفته بودن آهن،آهنه دیگه!!!!!) بعد از دیدن سیم خاردارهای در سیمان پودر شده(اصلا بتن نشده بود! برای همین می گم سیمان!)....کل فامیل دعا کردیم که خدا معمار کار رو مورد عنایت خیر قرار بده! . . . عضوی از هیئت منحرف کنندگان اذهان عمومی از هویت نفر اصلی راضی هستین ازم عطیه جان؟ آقا جان هر کی هستی...حلال کن....من یک داستان گذاشتم بر روی عکستون.... 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ من میگم این عامو ناصره شما حالا هی بگین نه البته هنوز مطمئن نیستم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ من میگم این عامو ناصرهشما حالا هی بگین نه البته هنوز مطمئن نیستم شک نکن 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ عطیه من ایچیم رفت بگو دیگه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ عطیه من ایچیم رفت بگو دیگه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ جانم؟؟؟ حدس بزن گلم :spiteful: عطیه من ایچیم رفت بگو دیگه:icon_pf (34): چی چی چی 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ :spiteful: چی چی چی عمرااااا کسی بتونه حدس بزنه 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ عمرااااا کسی بتونه حدس بزنه حدس زدیم . دلمون مهربونه ، میخوایم مسابقه هیجانی بشه یه حرکتی بزن، چهارنفرو دعوت کن بیاند تاپیک لااقل یکم سخت بشه آخه گنا داره برادر فاطمی4:ws3: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ حدس زدیم . دلمون مهربونه ، میخوایم مسابقه هیجانی بشه یه حرکتی بزن، چهارنفرو دعوت کن بیاند تاپیک لااقل یکم سخت بشه آخه گنا داره برادر فاطمی4:ws3: نمیدونم والا همه خوابن.....حوصله تایپ ندارن!!!نمیدونم دقیقا چرا نمیان!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ نمیدونم والا همه خوابن.....حوصله تایپ ندارن!!!نمیدونم دقیقا چرا نمیان!!!!!! والا سر عکس ما میشه همش خشکسالی میشه! اینقد تابلوه عکس منه چلنج ایجاد نمی کنه.... 5 لینک به دیدگاه
S-A-E-I-D 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ ورودیهای جدید که نمیشناسن، لااقل یه عکس از بزرگسالیشون بود میشد حدس زد،ولی نی نی نازی هست،اگه پیشم بود اون صورت نازشو دیش دیش میکردم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ والا سر عکس ما میشه همش خشکسالی میشه! اینقد تابلوه عکس منه چلنج ایجاد نمی کنه.... خط آخر پست اولم بخووووووون.کسی ک تابلو بازی دربیاره چیکارش میکنیم. 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ امین مکانیک؟ مکانیکشو نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده