Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه. 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنهراهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! راهنمایی ها 1.تو دهه ی 20 سالگی زندگی اش هست. 2.تو هیچ کدوم از دورهمی های انجمنی ندیدینش،چون نیامده. 3. تاریخ عضویتش 2010 به بعده 4.هم تو تالار مهندسی می تونین دنبالش بگردین. هم تو تالارهای عمومی. و اما عکس هویت مجهول این دوره: به ترتیب شماره عکس ها خوانده شود. در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ... 13 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ ولی خدایی خیلییییییییی شیرینه 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ عههههههاینکه منم در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... نخونده بودی؟ 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ حدس اول: آقای sam arch حدس دومم بعدا میگم 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... نخونده بودی؟ عههههههه ببخشید:icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ حدس اول:آقای sam arch حدس دومم بعدا میگم [h=1]مسابقه تشخیص هویت شماره"صد و یک"[/h] شرکت کردن ایشون. هرکس 1 بار شرکت میکنه 7 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ عاشق این راهنمایی هات هستم .فقط میشه فهمید برادر عارف بزرگ نیست Ali.Fatemi4 هستن اصلنم ربطی به اینکه گفتن نفر بعدی خودمم نداره ولی دلیلشم نمیگم :spiteful: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ عاشق این راهنمایی هات هستم .فقط میشه فهمید برادر عارف بزرگ نیست Ali.Fatemi4 هستن اصلنم ربطی به اینکه گفتن نفر بعدی خودمم نداره ولی دلیلشم نمیگم :spiteful: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ مسابقه تشخیص هویت شماره"صد و یک" شرکت کردن ایشون. هرکس 1 بار شرکت میکنه یعنی حدسم سوخت؟؟؟ آقا سوخته شو پس بدهههه 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ یعنی حدسم سوخت؟؟؟آقا سوخته شو پس بدهههه سوختهشدهرومیخوایچیکاار کیبردمچرااینجورشد؟؟؟؟؟؟؟ فاصلهنمیده:ws3::ws3: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ عاشق این راهنمایی هات هستم .فقط میشه فهمید برادر عارف بزرگ نیست Ali.Fatemi4 هستن اصلنم ربطی به اینکه گفتن نفر بعدی خودمم نداره ولی دلیلشم نمیگم :spiteful: آفرینننننننن برد جایزه شو بدینننن 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اسپم کنید صفحات بره بالای ده تا برادر علی فاطمی بیاد اعتراف کنه 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ فقط میمونه Just mechanic lean و Mohammad-Ali بین این سه تا شک دارم نظرم ناصره ولی باید بازم فکر کنم 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ من که دورهمی های انجمن بودم، چرا میگی نبودم؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ فقط میمونهJust mechanic lean و Mohammad-Ali بین این سه تا شک دارم نظرم ناصره ولی باید بازم فکر کنم یهو کل آقایون انجمن بگو 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ من که دورهمی های انجمن بودم، چرا میگی نبودم؟ شماکه تو دهه 50 میباشی 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ من که دورهمی های انجمن بودم، چرا میگی نبودم؟ یه بار دیگه پست اول رو بخون میگه نبوده یهو کل آقایون انجمن بگو چشم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده