Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: عطیه اونی که عکس گذاشتی برای مسابقه شبیه بازیگره ؟ نه گلم. تورو گفتم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: عطیه اونی که عکس گذاشتی برای مسابقه شبیه بازیگره ؟ نه گلم. تورو گفتم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ نقل از آرتاش خرید مهمه بیا لو بده دیگه چیکار کنیم...بحث رفته سمت اینستا و بازیگر... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Tamana۷۳ گفته است: نه گلم.تورو گفتم من شبیه بازیگرم؟؟؟؟؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ آرتاش گفته است: خیلی نامردید چرا هیشکی منو نگفتهبه نام خدا من نیز می باشمنخند بچه چی نگفتن بگو به منم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: من شبیه بازیگرم؟؟؟؟؟:w58: ارههههه. بوخدا راس میگم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ 7تا دختر بازدید کردن ایمان جان از این تاپیک.آمارت غلطه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ فرزانه نیست من نیستم و عطیه و فریماهم نیست پس موند مینا جان و صبا نکنه صبا جونه؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Tamana۷۳ گفته است: ارههههه.بوخدا راس میگم حالا بازیگره زشته یا قشنگ؟بگو اونم پیدا کنیم حدس بزنیم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: فرزانه نیست من نیستم و عطیه و فریماهم نیست پس موند مینا جان و صبا نکنه صبا جونه؟ نه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: حالا بازیگره زشته یا قشنگ؟بگو اونم پیدا کنیم حدس بزنیم پیدااااا کردم. نازنین کریمی. تو فیلم دختران حوا بازی کرده بود اسمش گیلدا بود. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Tamana۷۳ گفته است: نه عطیه گوزلیم بگو به من باشه بابا اعتراف میکنم من میخوام جایزه ببرم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Mohammad Aref گفته است: من که بعید میدونم باشم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Tamana۷۳ گفته است: پیدااااا کردم.نازنین کریمی. تو فیلم دختران حوا بازی کرده بود اسمش گیلدا بود. گلم تو اینستا عکس های دیگمو میفرستم فک نکنم بهش شبیه باشم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: عطیه گوزلیم بگو به من باشه بابا اعتراف میکنم من میخوام جایزه ببرم:icon_pf (34): تو میتونی تلاش کن بگو کیه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: گلم تو اینستا عکس های دیگمو میفرستم فک نکنم بهش شبیه باشم ینی ضایع میشم؟ عکست دیدم یهو اومد جلو چشم اون بازیگره 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Tamana۷۳ گفته است: تو میتونی تلاش کن بگو کیه یه خانوم هست شاهدخت اون نیست؟ میخوام بگم نسیم ولی نمیدونم...فرنوش چی؟ یا پری؟ ترکیدم رسما 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Tamana۷۳ گفته است: ینی ضایع میشم؟ عکست دیدم یهو اومد جلو چشم اون بازیگره نه عزیزم چرا ضایع ولی اونجا آروم دیده شدم کلا از قیافه ام شیطونی میباره 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آذر، ۱۳۹۵ Yamna ۱ گفته است: یه خانوم هست شاهدخت اون نیست؟ میخوام بگم نسیم ولی نمیدونم...فرنوش چی؟ یا پری؟ ترکیدم رسما شهدخت بانو فک کنم قبلا شرکت کردن. نهههههه هیچکدوم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده