Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ اگر منظورتون از تشخیص هویت قبلی...شماره صد و یک هست...اون بدبخت فلک زده که شما عکسش رو تشبیه کرده بودین به فسیل... بنده ی کمترین بودم... که تا اونجا یادمه در دوران کودکی هر چیزی انداخته بودم تو گوشم جز گوشواره...الان تو عکس شما گوشوراه به گوش دارین... (یادمه تو تشخیص هویت تصویر من گفتین طرف هرکی هست با توجه به تصویر باید سن ش زیاد باشه....دیدین که نبود......این یکی هم سنشون زیاد نیست...مثه من از عکس هاش درست مواظبت نمی کنن) برادرای انجمنی! به گوش باشین و به هوش! هماهنگ باشین..از اول به هر کی گیر دادین تا تهش به همون گیر بدین....یکی مون بالاخره برنده می شه...یکی برای همه...همه برای یکی... . . . مگه می شه تو راهنمایی عطیه ی عزیر بگنبعد از من عضو انجمن شده....بعد جواب یکی باشه که قبل از ایشون عضو شده؟!(من و خداوندگارم ناصر،... کلا مثه هم فکر می کنیم) بر پایه ی این استدلال نیم بند می مونم تا پای جان... من بر جواب خودم می مونم! فرزانه خانومه دارم از آب گل آلود ماهی میگیرم بی زحمت لینک شماره 101 تشخیص هویت بدید من ببینم شما چه شکلی هستید 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ الگااااااااااار من چرا اینستات ندارم.... هی بیچاره عطیه. راهنمایی.....همه راهنماییام درست است. عطیه قربانت شوم برایت گذاشتم تو پ.خ بیا پیشم عشقم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ عطیه قربانت شوم برایت گذاشتم تو پ.خ بیا پیشم عشقم پ.خ نیومده 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ من قول میدم مسابقه نوبت من شد تو پ.خ به همه بگم ...خواهشا...هر کی هست این دوره بیاد بگه......ترکیدم از فضولی...:ws27: 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ من بگم تمومش کنم؟ میدونی تو یا مثل مسابقات قبلی هیجان میدی helma.b :| هلما کیه ؟ لینکشو بدید لطفا .. هر کس این عکس متعلق به اونه بیاد پیش من کارش دارم ...خدا شاهده نمیخوام برنده شم اومدم اومدم :hapydancsmil: یعنی می خوای بگی تو نیستی؟ نه بابا آرتاش نیست تاریخ عضویتش قبل تمناس فرزانه س:| چون تو راهنمایی ها گفته بعد من عضو شده اونم یکم:| آره راست میگه منم اگر منظورتون از تشخیص هویت قبلی...شماره صد و یک هست...اون بدبخت فلک زده که شما عکسش رو تشبیه کرده بودین به فسیل... بنده ی کمترین بودم... که تا اونجا یادمه در دوران کودکی هر چیزی انداخته بودم تو گوشم جز گوشواره...الان تو عکس شما گوشوراه به گوش دارین... (یادمه تو تشخیص هویت تصویر من گفتین طرف هرکی هست با توجه به تصویر باید سن ش زیاد باشه....دیدین که نبود......این یکی هم سنشون زیاد نیست...مثه من از عکس هاش درست مواظبت نمی کنن) برادرای انجمنی! به گوش باشین و به هوش! هماهنگ باشین..از اول به هر کی گیر دادین تا تهش به همون گیر بدین....یکی مون بالاخره برنده می شه...یکی برای همه...همه برای یکی... . . . مگه می شه تو راهنمایی عطیه ی عزیر بگنبعد از من عضو انجمن شده....بعد جواب یکی باشه که قبل از ایشون عضو شده؟!(من و خداوندگارم ناصر،... کلا مثه هم فکر می کنیم) بر پایه ی این استدلال نیم بند می مونم تا پای جان... من بر جواب خودم می مونم! فرزانه خانومه الان دوباره رفتم تاپیک مسابقه قبلی اصلن یادم نبود قبلی پسر بوده از بس گفتن قاصدک قاصدک من توو ذهنم دختر بودش آخر مسابقه رم همراه نبودم تا همین الان فکر میکردم قاصدک بوده حالا من که نمیدونم شما چند سالتونه شاید فسیل اعتماد بنفس دار هستید ولی در این مورد موافقم باهاتون که صاحب عکس ، مراقب عکس کودکیشون نبودن . آخه بین خانوم های انجمن فسیل نداریم منم دارم از آب گل آلود ماهی میگیرم بی زحمت لینک شماره 101 تشخیص هویت بدید من ببینم شما چه شکلی هستید https://www.noandishaan.com/forums/thread155887.html بفرما عزیزم عطیه قربانت شوم برایت گذاشتم تو پ.خ بیا پیشم عشقم برا منم بذار بیام اینستاگرامت بگم عکس واسه منه من قول میدم مسابقه نوبت من شد تو پ.خ به همه بگم ...خواهشا...هر کی هست این دوره بیاد بگه......ترکیدم از فضولی...:ws27: بررسی های انجام شده نشان میدهد عکس متعلق به مهناز عزیز مسئول روابط عمومی برق هستش https://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=438519 من دیدمش همین الانشم کپی بچه ایاشه 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ الان مهنازه یا فرزانه....من مردم بگید دیگه 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ اراهنمایی.....همه راهنماییام درست است. کلا 5 تا دختر به انجمن سر می زنن، 3 تا راهنمایی گذاشته، میذاری تاپیک بیشتر از 2 صفحه بره جلو؟ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ قاصدک نیس؟ نظر خودمه دوس دارم بگم قاصدکه خدارو چه دیدی شایدم درست بود 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ خیلی نامردید چرا هیشکی منو نگفته به نام خدا من نیز می باشمنخند بچه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ میدونی تو یا مثل مسابقات قبلی هیجان میدی :biggrin:یکم دقیق ببین منو بعد به عکس نیگا کن:evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ جدا؟اینستام هست خب مدیر دیده..لینکدینم هست منم ندیدمتااااا 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ منم ندیدمتااااا من دیدمش الان. نه الگار نیس این عکس 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ من دیدمش الان.نه الگار نیس این عکس مقرب شدی رفت بیا بهت شوکول بدم فقط در حین شوکول خوردن دم گوشم بوگو کیه منصفانه اس نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ کلا 5 تا دختر به انجمن سر می زنن، 3 تا راهنمایی گذاشته، میذاری تاپیک بیشتر از 2 صفحه بره جلو؟ آمار دخترا رو داریا ماشالا تا 10صفحه نشه نمیگم ک 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ مقرب شدی رفتبیا بهت شوکول بدم فقط در حین شوکول خوردن دم گوشم بوگو کیه منصفانه اس نه؟ شوکولت چه طعمیه؟؟ ببر لاله پارک بگردون یه نهار و شامم بده یه خریدم برام کنی....میگم درگوشت 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ منم ندیدمتااااا شبیه یه بازیگرس 2ساعته دارم فک میکنم اسمش یادم نمیاد. 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ شوکولت چه طعمیه؟؟ ببر لاله پارک بگردون یه نهار و شامم بده یه خریدم برام کنی....میگم درگوشت چه طعمی دوس داری انتخاب با مشتری هست میبرم میگردونمت ناهار هم بهت میدم اما خرید و شرمندم میگم بیا منصرف شو نخواستیم خودمو لو بدم بهتره نه؟ شبیه یه بازیگرس 2ساعته دارم فک میکنم اسمش یادم نمیاد. 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ منم ندیدمتااااا به تو هم میخوای بدم اینستامو؟ 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ شبیه یه بازیگرس 2ساعته دارم فک میکنم اسمش یادم نمیاد. عطیه اونی که عکس گذاشتی برای مسابقه شبیه بازیگره ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده