Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2016 نه عزیزم چرا ضایع ولی اونجا آروم دیده شدم کلا از قیافه ام شیطونی میباره خیلییییی ارومه عکست 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 شهدخت بانو فک کنم قبلا شرکت کردن.نهههههه هیچکدوم پس هیچی منم 4
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 قاصدک نیس؟نظر خودمه دوس دارم بگم قاصدکه خدارو چه دیدی شایدم درست بود خیلی نامردید چرا هیشکی منو نگفتهبه نام خدا من نیز می باشمنخند بچه الهیی .. آرتاشه من که بعید میدونم باشم چرا برادر جونیـیور من به شما مشکوکم عطیه یه لیست بده لااقل . چارصدتا کاربر دختر داریم خوب 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 به نام خدا منم جایزه مو بدید برم.... لا لا لای، لالای لای میخوام به قربونش برم... لا لا لای، لالای لای میدونم دکترا قطع امید کردن 4
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2016 به نام خدامنم جایزه مو بدید برم.... لا لا لای، لالای لای میخوام به قربونش برم... لا لا لای، لالای لای میدونم دکترا قطع امید کردن من مردم خدا خیرت بده شادمون کردی 2
Valentina 13664 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 میدونی تو یا مثل مسابقات قبلی هیجان میدی هلما کیه ؟ لینکشو بدید لطفا .. https://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=363712 5
afshin18 11175 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 https://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=363712 فرانه است عین بچگیتی 3
afshin18 11175 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 خنگعكس بچگي من تو پروفم هست می دونم ولی این شبیه ات هست البته اینکه بعد از عطیه هم ثبت نام کرده جالبه 3
sam arch 55879 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 الان دوباره رفتم تاپیک مسابقه قبلی اصلن یادم نبود قبلی پسر بوده از بس گفتن قاصدک قاصدک من توو ذهنم دختر بودش آخر مسابقه رم همراه نبودم تا همین الان فکر میکردم قاصدک بوده حالا من که نمیدونم شما چند سالتونه شاید فسیل اعتماد بنفس دار هستید ولی در این مورد موافقم باهاتون که صاحب عکس ، مراقب عکس کودکیشون نبودن . آخه بین خانوم های انجمن فسیل نداریم منم آخه ایلیا عزیز (قاصدک) هم که از مذکورین هستن... نه درسته.......من یکم فکر کردم و مراجعه کردم به تقویم...صحه می زارم که در حقیقت دیگه بدون اغراق می شه بهم گفت فسیل... هم از نظر ذهنی...هم از نظر سن شناسنامه ای سلامت باشین.... آرامش پیشکش لحظه هاتون . . . عطیه ی عزیز...جواب من همون پست اول...تاکید موکد... دارم از آب گل آلود ماهی میگیرم بی زحمت لینک شماره 101 تشخیص هویت بدید من ببینم شما چه شکلی هستید عطیه ی جان زحمت کشیدن... 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 اسفند، 2016 آخه ایلیا عزیز (قاصدک) هم که از مذکورین هستن... نه درسته.......من یکم فکر کردم و مراجعه کردم به تقویم...صحه می زارم که در حقیقت دیگه بدون اغراق می شه بهم گفت فسیل... هم از نظر ذهنی...هم از نظر سن شناسنامه ای سلامت باشین.... آرامش پیشکش لحظه هاتون . . . عطیه ی عزیز...جواب من همون پست اول...تاکید موکد... عطیه ی جان زحمت کشیدن... شمام تو پست اول تاکید موکد شده بودید عطیه یه جارو اشتباه راهنمایی کردهعطیه بیا و اعتراف کن سال ورود به انجمن درست نیست 4
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2016 عطیه ی عزیز...جواب من همون پست اول...تاکید موکد... .. آفرین 2
ارسال های توصیه شده