Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه. 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنهراهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1.یه مدت کم بعد از من عضو شده... 2.دخترییییییییییییییی مهربووووووووووووون 3.آرومممممممم 4.همیییییییییییییین در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ... و اما هویت مجهول کسی نیست جزء Farzaaneh و کاشف هویت مجهول sam arch 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ با سلام و تهنیت به خاطر بازگشایی مجدد چنین محفل هایی که ما انتظار داریم بیشتر بشن... بعد از اون هماهنگی خاطر انگیز مذکران انجمن در تاپیک تشخیص قبلی (تاپیک تشخیص هویت تصویر خودم)... انتظار می ره این دفعه کاری بکنیم کارستان...:gnugghender: و اتحاد خانوم ها رو پیشاپیش بشکنیم... من اینجا اعلام می کنم... این تصویر...فرزانه خانوم هست(Farzaaneh)...مسول بخش برق کنترل تالار برق انجمن... این جایزه ی من رو بدین من برم....کار دارم..اصن ی وعضی... 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ یکی به من تقلب برسونه جایزه لازمم 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ معلومه دیگه یمنا من کجام آرومه...کم مونده بچسبم به سقف انقد شلوغم....یادم نرفته قهرم ها 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ من کجام آرومه...کم مونده بچسبم به سقف انقد شلوغم....یادم نرفته قهرم ها خودتی 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ خودتی اصلا من اینقد خوشگیل نیستم ...هورااااااااا باختییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه. 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنهراهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1.یه مدت کم بعد از من عضو شده... 2.دخترییییییییییییییی مهربووووووووووووون 3.آرومممممممم 4.همیییییییییییییین در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ... سلام صاحب عکس قبلی کی بود همه عکس همش همون بود همونه با سلام و تهنیت به خاطر بازگشایی مجدد چنین محفل هایی که ما انتظار داریم بیشتر بشن...بعد از اون هماهنگی خاطر انگیز مذکران انجمندر تاپیک تشخیص قبلی (تاپیک تشخیص هویت تصویر خودم)... انتظار می ره این دفعه کاری بکنیم کارستان...:gnugghender: و اتحاد خانوم ها رو پیشاپیش بشکنیم... من اینجا اعلام می کنم... این تصویر...فرزانه خانوم هست(Farzaaneh)...مسول بخش برق کنترل تالار برق انجمن... این جایزه ی من رو بدین من برم....کار دارم..اصن ی وعضی... منو میگین این عکس حداقل واسه سی سال پیشه .. 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ هر کس این عکس متعلق به اونه بیاد پیش من کارش دارم ... خدا شاهده نمیخوام برنده شم 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ هر کس این عکس متعلق به اونه بیاد پیش من کارش دارم ...خدا شاهده نمیخوام برنده شم یعنی می خوای بگی تو نیستی؟ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ یعنی می خوای بگی تو نیستی؟ نه منو این همه خوشبختی محاله...آخه من آرومم؟؟؟؟؟؟؟شما مگه عکس منو ندیدی ایمان جان؟ 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ نه منو این همه خوشبختی محاله...آخه من آرومم؟؟؟؟؟؟؟شما مگه عکس منو ندیدی ایمان جان؟ وقتی خودش میگه: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) یعنی رو راهنمایی هاش حساب نکنیم جدا ولی عکستو ندیدم. 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ وقتی خودش میگه: یعنی رو راهنمایی هاش حساب نکنیم جدا ولی عکستو ندیدم. جدا؟اینستام هست خب مدیر دیده..لینکدینم هست 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ فرزانه س:| چون تو راهنمایی ها گفته بعد من عضو شده اونم یکم:| 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ سلام صاحب عکس قبلی کی بود همه عکس همش همون بود همونه منو میگین این عکس حداقل واسه سی سال پیشه .. اگر منظورتون از تشخیص هویت قبلی...شماره صد و یک هست... اون بدبخت فلک زده که شما عکسش رو تشبیه کرده بودین به فسیل... بنده ی کمترین بودم... که تا اونجا یادمه در دوران کودکی هر چیزی انداخته بودم تو گوشم جز گوشواره...الان تو عکس شما گوشوراه به گوش دارین... (یادمه تو تشخیص هویت تصویر من گفتین طرف هرکی هست با توجه به تصویر باید سن ش زیاد باشه....دیدین که نبود......این یکی هم سنشون زیاد نیست...مثه من از عکس هاش درست مواظبت نمی کنن) برادرای انجمنی! به گوش باشین و به هوش! هماهنگ باشین..از اول به هر کی گیر دادین تا تهش به همون گیر بدین....یکی مون بالاخره برنده می شه...یکی برای همه...همه برای یکی... . . . مگه می شه تو راهنمایی عطیه ی عزیر بگنبعد از من عضو انجمن شده....بعد جواب یکی باشه که قبل از ایشون عضو شده؟!(من و خداوندگارم ناصر،... کلا مثه هم فکر می کنیم) بر پایه ی این استدلال نیم بند می مونم تا پای جان... من بر جواب خودم می مونم! فرزانه خانومه 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ الگااااااااااار من چرا اینستات ندارم.... هی بیچاره عطیه. راهنمایی.....همه راهنماییام درست است. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده