VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ بچه که بودم یه دو تا بشقاب صورتی خوشگل وصل بود به دیوار خونه مادر بزرگم چند باری خواستم آرومکی با کمک قابلمه و اینا برم بالا و دستش بزنم و سوزش رو دستی خوردن از مادر بزرگمون ؛ لرزه به دلمون انداخت و هر وقتم گریه میکردم میگفت هر وقت ، عروس شدی میدمش ب تو ، اون یه چیز با ارزشه گذشت و بنده ازدواج کردم و تو جا به جایی ها لپپر شد نمیدونستم برای لپ پر شدن اون گریه کنم که یه چیز با ارش از دست دادم یا اینکه لذت لمس اون صورتی خوشرنگ بچگی واقعا چقد ماها یه چیزایی داریمش که گذاشتیمش برای یه روز خاص و هیچ وقت تو روز خاص ازش استفاده نمیکنیم؟ خب ما آدمایی که از یه ساعت بعدمون خبر نداریم چرا باید یه چیزایی بزاریم برای اون روزی که هیچ وقت نمیرسه؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ همه ما داشته هاییی داریم که برامون عادی شده و لذت نمیبریم ازش و شایدم وقت نمیکنیم از خودمون دورش کنیم کلی میگم و این شاید برای دیگری ارزو باشه البته اگه اونی رو که لازم داریم و دوسش داریم رو که ببخشیم اخر عشقه قانون هدیه دادن هرچند یه لبخند کوچیک فراموشمون نشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ بچه که بودم یه دو تا بشقاب صورتی خوشگل وصل بود به دیوار خونه مادر بزرگمچند باری خواستم آرومکی با کمک قابلمه و اینا برم بالا و دستش بزنم و سوزش رو دستی خوردن از مادر بزرگمون ؛ لرزه به دلمون انداخت و هر وقتم گریه میکردم میگفت هر وقت ، عروس شدی میدمش ب تو ، اون یه چیز با ارزشه گذشت و بنده ازدواج کردم و تو جا به جایی ها لپپر شد نمیدونستم برای لپ پر شدن اون گریه کنم که یه چیز با ارش از دست دادم یا اینکه لذت لمس اون صورتی خوشرنگ بچگی واقعا چقد ماها یه چیزایی داریمش که گذاشتیمش برای یه روز خاص و هیچ وقت تو روز خاص ازش استفاده نمیکنیم؟ خب ما آدمایی که از یه ساعت بعدمون خبر نداریم چرا باید یه چیزایی بزاریم برای اون روزی که هیچ وقت نمیرسه؟ واقعا اینو قبول دارم آدم بعضی وقتا برا یه سری چیزها خیلی ذوق میکنه ولی اون لحظه به دستش نمیرسه معمولا وقتی بهشون میرسه که یا دیگه اون ذوق رو نداره، یا از دستش داده از این دست اتفاقا کم و بیش تو زندگی هممونم افتاده 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ بر من یکیش دیدن فیلم هریپاتر بود..... هر وقت نشون میداد و میخواستم ببینم نمیزاشتن و میزدن برنامه ای ک خودشون دوست دارن.... ولی الان که میتونم ببینم و دست خودمه ، دیگه اون ذوق و علاقه ای که اون موقع داشتم رو ندارم....و چقدر حرص میخوردم و میرفتم سر درس و مشقم --------------------------- اما اکثر بازیای پرسپولیس رو از دوره راهنمایی از مدرسه فرار میکردم و میرفتم استادیوم..... و چ لذتی داشت برام .... :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ بر من یکیش دیدن فیلم هریپاتر بود..... هر وقت نشون میداد و میخواستم ببینم نمیزاشتن و میزدن برنامه ای ک خودشون دوست دارن.... ولی الان که میتونم ببینم و دست خودمه ، دیگه اون ذوق و علاقه ای که اون موقع داشتم رو ندارم....و چقدر حرص میخوردم و میرفتم سر درس و مشقم --------------------------- اما اکثر بازیای پرسپولیس رو از دوره راهنمایی از مدرسه فرار میکردم و میرفتم استادیوم..... و چ لذتی داشت برام .... :hapydancsmil: خیلی هم خوب و عالی این هیجانا خیلی خوبه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده