رفتن به مطلب

ورود افراد انرژی منفی اکیدا ممنوع....

تینا

ارسال های توصیه شده

سلام به دوست جونیا ...به عشقولیا...خوشتیپا و خوشگلا ...قدیمیا و جدیدا...داداشا و خواهرا گلم....جوونا و پیرا ...انرژی مثبتا

عزیزانم یه مدت زدم تو فاز مثبت و انرژی مثبت:w02:

رفتم تو کار قانون جذب...پالس به کائنات، خیلی تو روحیم تاثیر مثبت گذاشته خیلییییییییییییی:hapydancsmil:

عزیزای دلم کیا به قانون جذب اعتقاد دارن؟ چجوری این قانون رو اجرا میکنن؟

6 کلیپ کوتاه قانون جذب رو کیا دیدن؟

دوس دارم هر کدومتون که اعتقاد دارین بیاین از تجربیاتتون بگین.

منتظرتونم:icon_gol:

b2ivw8d37vnbhp0ffyve.jpg

xydqboydr973pfkvn1ch.jpgdlw9fg72kstgxljl1gi.jpg

• Like 16
لینک به دیدگاه

من بگم:ws3:

من اعتقاد ندارم اما یه دوست دارم اعتقاد داره همشم میگه الان یک چهارم انرژی از مخم داره میزنه بیرون:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خوبه فقط تعدادشو بیشتر کنن :ws3:

منم موافقش هستم و به نظرم خیلی تأثیرگذاره :w16:

من اعتقاد ندارم اما یه دوست دارم اعتقاد داره همشم میگه الان یک چهارم انرژی از مخم داره میزنه بیرون:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:

چه دستگاه اندازه گیری دقیقی داره :w58:

• Like 8
لینک به دیدگاه

منظورش چیه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
جریان چیه

:ws52:

من نشنیده بودم شایدم شنیدم یادم نیست

یکی توضیح بده ایا:ws37:

قانون جذب میگه هر پالسی که به کائنات بفرستی همونو از کائنات دریافت میکنی

این قانون میگه خواسته هات رو بخواه بشون فکر کن هدف بذار وقت بذار بش میرسی

انرژی مثبت به کائنات بده تا متقابلا دریافت کنی ....

• Like 8
لینک به دیدگاه
کتاباشو زیاد خونده بود ب ی مرحله ای میرسن انرژی ساطع میکنن:banel_smiley_4:

اینم یه جوره...من دو ماهه دارم تو انرژی خودم کار میکنم واقعا جواب گرفتم

• Like 7
لینک به دیدگاه

پس یکسری هم باید کتابای لوییز هی رابخوانیدمی تونه مفیدباشه وحتما هم هست

قانون جذب میگه هر پالسی که به کائنات بفرستی همونو از کائنات دریافت میکنی

این قانون میگه خواسته هات رو بخواه بشون فکر کن هدف بذار وقت بذار بش میرسی

انرژی مثبت به کائنات بده تا متقابلا دریافت کنی ....

درست دقیقا چیزهای است که در کتابهای مثل شفای زندگی،نیروی درون گفته شده واینها درسته وواقعی

شما به هرچیزفکر کنی اگردقت کنی همون اتفاق هم برات میافته ، نه اینها با خرافات فرق داره

• Like 7
لینک به دیدگاه
پس یکسری هم باید کتابای لوییز هی رابخوانیدمی تونه مفیدباشه وحتما هم هست

درست دقیقا چیزهای است که در کتابهای مثل شفای زندگی،نیروی درون گفته شده واینها درسته وواقعی

شما به هرچیزفکر کنی اگردقت کنی همون اتفاق هم برات میافته ، نه اینها با خرافات فرق داره

باید اعتقاد داشته باشی

اول اینکه باید کاملا هدف رو بصورت جز به جز مشخص کنی

گام بعد مدت زمان تعیین کردنه

گام سوم هدف رو دنبال کردنه

گام چهارم اینه که بدونی برای رسیدن به هدف چه چیزی رو از دست میدی و در عوض چی بدست میاری

گام پنجم تکرار گام چهارم تو ذهنه در واقع تمرکز روشه

گام ششم هدف و بیانیه خودتون رو روزی دو بار یا چند بار بلند بخونید یک بار قبل از خواب و بعد بلافاصه پس از بیدار شدن در صبح خودتون رو تو اون شرایط احساس کنیدپ

این شش گام خیلی موثره

• Like 8
لینک به دیدگاه
باید اعتقاد داشته باشی

گام چهارم اینه که بدونی برای رسیدن به هدف چه چیزی رو از دست میدی و در عوض چی بدست میاری

گام ششم هدف و بیانیه خودتون رو روزی دو بار یا چند بار بلند بخونید یک بار قبل از خواب و بعد بلافاصه پس از بیدار شدن در صبح خودتون رو تو اون شرایط احساس کنیدپ

این شش گام خیلی موثره

ميشه تينا جان اين شيش گام رو با مثال توضيح بدي

مثلا من گام دوم رو درست متوجه نميشم :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
باید اعتقاد داشته باشی

این شش گام خیلی موثره

تاپیک خوبیه.

مراحلی که گفتید هم خیلی کامل هستن. متشکرم :icon_gol:

خیلی باید حواسمون ب خرافات باشه.

متاسفانه یا خوشبختانه من این "قانون جذب" رو اون طور ک ب نظر میاد قبول ندارم.

من ب چیزی ورای مفاهیم "نظم" و "تلاش" اعتقاد ندارم!

البته مواردی ک گفتید با مواردی که گاها تو فیلمها مطرح میشه یا تبلیغ کتابها متفاوته.

در زندگی من علی رغم تلاشهای و نظمی ک می چینم رخدادهایی خارج از کنترل من هم اتفاق می افته، باید همیشه ضمن حفظ "واقع گرایی" و زندگی در "واقعیت" و نه "ارزوها" مثبت اندیش باشم.

خیلی مفاهیم بهم تنیده ای هستن. اما یک هشدار جدی در حوزه روانشناسی مطرح هست "تنبلی" "افسردگی" "کاهش عزت نفس" تبعات منفی هستن ک ممکن ه برای افرادی پیش بیاد ک خارج از دنیای واقعی زندگی میکنن.

ب شما کتاب" میلیونر آنی" مارک فیشر رو پیشنهاد میکنم. بسیار جالب هست ک عنوان "دولتمند"ترجمه شده و تفاوت با "پولدار" ب خوبی مشهود هست.:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ديشب به طور تصادفي به كتاب زندگينامه ايلون ماسك برخوردم

ايلون ماسك يه ابركارافرينه :w16:

از ديشب كه شروع به خوندنش كردم حس خوبي دارم از خوندنش انرژي ميگيرم

اينم لينك كتاب كه به صورت پاورقي دنباله دار منتشر شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
ميشه تينا جان اين شيش گام رو با مثال توضيح بدي

مثلا من گام دوم رو درست متوجه نميشم :ws52:

سارا جان باید زمان مشخص کنی که تو چه مدت زمانی میخوای به خواسته ات برسی...

• Like 5
لینک به دیدگاه
تاپیک خوبیه.

مراحلی که گفتید هم خیلی کامل هستن. متشکرم :icon_gol:

خیلی باید حواسمون ب خرافات باشه.

متاسفانه یا خوشبختانه من این "قانون جذب" رو اون طور ک ب نظر میاد قبول ندارم.

من ب چیزی ورای مفاهیم "نظم" و "تلاش" اعتقاد ندارم!

البته مواردی ک گفتید با مواردی که گاها تو فیلمها مطرح میشه یا تبلیغ کتابها متفاوته.

در زندگی من علی رغم تلاشهای و نظمی ک می چینم رخدادهایی خارج از کنترل من هم اتفاق می افته، باید همیشه ضمن حفظ "واقع گرایی" و زندگی در "واقعیت" و نه "ارزوها" مثبت اندیش باشم.

خیلی مفاهیم بهم تنیده ای هستن. اما یک هشدار جدی در حوزه روانشناسی مطرح هست "تنبلی" "افسردگی" "کاهش عزت نفس" تبعات منفی هستن ک ممکن ه برای افرادی پیش بیاد ک خارج از دنیای واقعی زندگی میکنن.

ب شما کتاب" میلیونر آنی" مارک فیشر رو پیشنهاد میکنم. بسیار جالب هست ک عنوان "دولتمند"ترجمه شده و تفاوت با "پولدار" ب خوبی مشهود هست.:icon_gol:

دوست من حرف شما کاملا صحیحه ولی مثبت نگری و انرژی درمانی امروزه روز تاثیر بسزایی در زندگی افراد داشته

.. من به شما پیشنهاد میکنم که تا یک هفته هر اتفاقی که براتون میفته با دید مثبت بش نگاه کنید صبحتون رو حتما با انرژی مثبت شروع کنید خوشحال میشم اگه بعد یک هفته نتیجه رو بمون اطلاع بدید.منتظرتون هستیم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست من حرف شما کاملا صحیحه ولی مثبت نگری و انرژی درمانی امروزه روز تاثیر بسزایی در زندگی افراد داشته

.. من به شما پیشنهاد میکنم که تا یک هفته هر اتفاقی که براتون میفته با دید مثبت بش نگاه کنید صبحتون رو حتما با انرژی مثبت شروع کنید خوشحال میشم اگه بعد یک هفته نتیجه رو بمون اطلاع بدید.منتظرتون هستیم:icon_gol:

متاسفانه خیلی کار سختیه. حداقل برای من. نمی تونم مرز واقع گرا بودن و امیدوار بودن رو تشخیص بدم!

مثلا، ب ی چیز امیدوار باشیم (حتی با رعایت شش مرحله) ممکن ه ب جواب نرسیم. بعد دچار گرفتاری های روانی میشیم. نمیشیم؟

ضمن اینکه چطور میشه در عین واقع گرایی، خیلی هم تو دنیای خیالی زندگی نکنیم؟

:ws38:

ابته من امید رو در بازه های کوچک زمانی درک میکنم، مثلا درحال رفتن ب جایی هستم؛ امیدوارم اون نفر باشه.

اما نمی تونم امید رو در بازه های بزرگتر، مثلا برای 1 سال آینده امید داشته باشم ک مثلا 10 کیلو وزن کم یا زیاد کنم:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سارا جان باید زمان مشخص کنی که تو چه مدت زمانی میخوای به خواسته ات برسی...

فهميدم اينو ولي چطوري

عمونطور كه اقا سجاد گفت. براي بازه هاي كوچيك ميتونم

ولي واقعا نميتونم بيشتر از يه ماه اينده برنامه ريزي كنم

خيلي كردم ولي يا وسطاش. يا درست لحظات اخر مسايلي پيش اومده كه برنامه هام بهم ريخته :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تینایی:icon_redface:

بعداز خوندن این کتاب" حکایت دولت و فرزانگی" اعتقادم بیشتر شد

اون 6گام بیشترین تاثیر رو گذاشت البته.

گام ششم هدف و بیانیه خودتون رو روزی دو بار یا چند بار بلند بخونید یک بار قبل از خواب و بعد بلافاصه پس از بیدار شدن در صبح خودتون رو تو اون شرایط احساس کنید

تو این کتابم به این گام خیلی تاکید کرده بود که خب باعث شد همین کار انجام بدم و نتیجه بگیرم

:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
متاسفانه خیلی کار سختیه. حداقل برای من. نمی تونم مرز واقع گرا بودن و امیدوار بودن رو تشخیص بدم!

مثلا، ب ی چیز امیدوار باشیم (حتی با رعایت شش مرحله) ممکن ه ب جواب نرسیم. بعد دچار گرفتاری های روانی میشیم. نمیشیم؟

ضمن اینکه چطور میشه در عین واقع گرایی، خیلی هم تو دنیای خیالی زندگی نکنیم؟

:ws38:

ابته من امید رو در بازه های کوچک زمانی درک میکنم، مثلا درحال رفتن ب جایی هستم؛ امیدوارم اون نفر باشه.

اما نمی تونم امید رو در بازه های بزرگتر، مثلا برای 1 سال آینده امید داشته باشم ک مثلا 10 کیلو وزن کم یا زیاد کنم:ws38:

این قانون مثل تمامی قانون ها صد مطلق نیست... همینکه میگی نمیشه یه پالس منفی فرستادی به کائنات..

یه چیز جالب : تو قانون جذب گفته میشه که هر پالس من که بفرستی هر نمیتونمی که بگی مثل این میمونه که 17 نفر بت بگن نمیتونی، تصور کن اگه 17 نفر بت بگن مثلا بدتیپی یا بی عرضه ای چه حالی بت دست میده

یک هفته رو شروع کن ...از همین حالا...مطمئن باش که حداقلش اینه که حس و حالت خوب میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
فهميدم اينو ولي چطوري

عمونطور كه اقا سجاد گفت. براي بازه هاي كوچيك ميتونم

ولي واقعا نميتونم بيشتر از يه ماه اينده برنامه ريزي كنم

خيلي كردم ولي يا وسطاش. يا درست لحظات اخر مسايلي پيش اومده كه برنامه هام بهم ريخته :sigh:

عزیزم هدف داشتن تو زندگی خیلی مهمه...مطمئن باش اگه هدفت برات مهم باشه انقدر غرق رسیدن به هدف میشی که مدت زمان و فراموش میکنی ...همونطور که تو این قانون گفته میشه برای رسیدن به هدف علاوه بر زمان برای خودت مشخص میکنی که تو این تایم زمانی برای رسیدن به هدفت چه چیزی رو باید از دست بدی...هیچ چیز تو زندگی بی دلیل نیست...به نشانه ها ایمان داشته باش

هر چیز حتی کوچیک تو زندگی یه نشونس

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...