Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ سلام بعضی مواقع پیش می آید جتما برای شما هم پیش آمدهغذا ندارید،نداریم یا..... اونوقت است که به فکرمون میزنه یه چیزی ابتکاری برای شکم جان درست کنیم:JC_thinking: حداقل من که اینجوریم (البته جدیدا کم شده نمیدونم چرا همش یاد شماره تلفن تهیه غذا یاساندویچی میافتم:texc5lhcbtrocnmvtp8) بگذریم می خوایم ابتکارغذایمون رااشتراک بزاریم البته نه اونای که تکتاب ومعمول هست بلکه من دراوری !:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ همین چندروز پیش بود ناهارکه خوردم دیدم نمیشه هرچی فکر میکنم سیرنشدم توخونه هم تازه سبزی خردکرده بودن منم این جعفری باگشنیزخوردشده روریختم توکاسه ماست شروع کردم به خوردن عجب چیزشد(نمی دونم من گشنم بود یا خشمزه بود ولی نه واقعا خوشمزه بد 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ داخل سالاد اولويه اگه سير رنده كنيد مزه اش صد برابر خوشمزه ميشه البته نه براي كسايي كه سير دوست ندارن 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ شربت آلبالو + ماست + کمی نمک خوردم اسهال نگرفتم / مطمئنه 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ سیب زمینی سرخ کنید خیلی کم زردچوبه بزنید بعد توی همون ماهیتابه که سیزمینی سرخ شده تخم مرغ بشکنید روی سیب زمینی ...زرشک تازه روش بریزید و یک مقدار پنیر پیتزا روش بریزید زمانی که پنیر آب شد از روی گاز بردارید و میل کنید...من تست کردم بسیار خوشمزس 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ نان خشک یزدی را می ریزیم تو قابلمه+ پیازهم توش رنده میکنیم+پنیر ایناروخوب باگوشت کوب میکوبیم البته یک مقداری هم آب می خواد چی می شه به به به 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ یک ایده برای ته دیگه با سیب زمینی--- این دفعه برای ته دیگ ماکارانی سیب زمینیو رنده کنید یکمی زردچوبه و زعفرون بزنید بعد بریزید کف قابلمه و روش ماکارانی بیایید .... خیلی خوبه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده