Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام بعضی مواقع پیش می آید جتما برای شما هم پیش آمدهغذا ندارید،نداریم یا..... اونوقت است که به فکرمون میزنه یه چیزی ابتکاری برای شکم جان درست کنیم:JC_thinking: حداقل من که اینجوریم (البته جدیدا کم شده نمیدونم چرا همش یاد شماره تلفن تهیه غذا یاساندویچی میافتم:texc5lhcbtrocnmvtp8) بگذریم می خوایم ابتکارغذایمون رااشتراک بزاریم البته نه اونای که تکتاب ومعمول هست بلکه من دراوری !:biggrin: 5
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2016 همین چندروز پیش بود ناهارکه خوردم دیدم نمیشه هرچی فکر میکنم سیرنشدم توخونه هم تازه سبزی خردکرده بودن منم این جعفری باگشنیزخوردشده روریختم توکاسه ماست شروع کردم به خوردن عجب چیزشد(نمی دونم من گشنم بود یا خشمزه بود ولی نه واقعا خوشمزه بد 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 داخل سالاد اولويه اگه سير رنده كنيد مزه اش صد برابر خوشمزه ميشه البته نه براي كسايي كه سير دوست ندارن 4
black banner 9103 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 شربت آلبالو + ماست + کمی نمک خوردم اسهال نگرفتم / مطمئنه 4
تینا 15116 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 سیب زمینی سرخ کنید خیلی کم زردچوبه بزنید بعد توی همون ماهیتابه که سیزمینی سرخ شده تخم مرغ بشکنید روی سیب زمینی ...زرشک تازه روش بریزید و یک مقدار پنیر پیتزا روش بریزید زمانی که پنیر آب شد از روی گاز بردارید و میل کنید...من تست کردم بسیار خوشمزس 5
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2016 نان خشک یزدی را می ریزیم تو قابلمه+ پیازهم توش رنده میکنیم+پنیر ایناروخوب باگوشت کوب میکوبیم البته یک مقداری هم آب می خواد چی می شه به به به 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 9 بهمن، 2016 یک ایده برای ته دیگه با سیب زمینی--- این دفعه برای ته دیگ ماکارانی سیب زمینیو رنده کنید یکمی زردچوبه و زعفرون بزنید بعد بریزید کف قابلمه و روش ماکارانی بیایید .... خیلی خوبه! 2
ارسال های توصیه شده