masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ نام علمی گیاه:Citrus bergamia اندام مورد استفاده:پوست میوه روش استخراج:تقطیر با بخار آب رنگ اسانس برگاموت:سبز روشن مایل به زرد ترکیبات شیمیایی در نتیجه حاصل شده از آنالیز اسانس برگاموت: دارای 50 درصد لیمونن،10درصد لینالول،5 درصد برگاپتن،35 تا 40 درصد استات لینالیل که دارای بوی مطبوعی است . فرمول شیمیایی آن به وزن مولکولی 196/28 می باشد.همچنین دارای دی پانتن و الکل هیدروکومینیک نیز می باشد. اسانس برگاموت از پوست خارجی میوه نارس به دست می آید که به رنگ سبز مایل به زرد با بویی معطر و مطبوع و طعمی تلخ می باشد. کاربرد:طعم دهنده بسیار عالی در صنعت چای ایران. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده