رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نام علمی گیاه:Citrus bergamia

اندام مورد استفاده:پوست میوه

روش استخراج:تقطیر با بخار آب

رنگ اسانس برگاموت:سبز روشن مایل به زرد

ترکیبات شیمیایی در نتیجه حاصل شده از آنالیز اسانس برگاموت:

دارای 50 درصد لیمونن،10درصد لینالول،5 درصد برگاپتن،35 تا 40 درصد استات لینالیل که دارای بوی مطبوعی است .

فرمول شیمیایی آن به وزن مولکولی 196/28 می باشد.همچنین دارای دی پانتن و الکل هیدروکومینیک نیز می باشد.

اسانس برگاموت از پوست خارجی میوه نارس به دست می آید که به رنگ سبز مایل به زرد با بویی معطر و مطبوع و طعمی تلخ می باشد.

کاربرد:طعم دهنده بسیار عالی در صنعت چای ایران.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...