رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نام علمی گیاه:Citrus bergamia

اندام مورد استفاده:پوست میوه

روش استخراج:تقطیر با بخار آب

رنگ اسانس برگاموت:سبز روشن مایل به زرد

ترکیبات شیمیایی در نتیجه حاصل شده از آنالیز اسانس برگاموت:

دارای 50 درصد لیمونن،10درصد لینالول،5 درصد برگاپتن،35 تا 40 درصد استات لینالیل که دارای بوی مطبوعی است .

فرمول شیمیایی آن به وزن مولکولی 196/28 می باشد.همچنین دارای دی پانتن و الکل هیدروکومینیک نیز می باشد.

اسانس برگاموت از پوست خارجی میوه نارس به دست می آید که به رنگ سبز مایل به زرد با بویی معطر و مطبوع و طعمی تلخ می باشد.

کاربرد:طعم دهنده بسیار عالی در صنعت چای ایران.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...