nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ سلام سلام تولد داریم...بدو بیا که حراجش کردم...نه ببخشید بدو بیا تولده :hapydancsmil: آبان آبانه :2eaoapgxehimkak1y7e آرتاش آرتاشه :hapydancsmil:اره خوده آرتاشه :hapydancsmil: تولد تولد تولدت مبارک... بیا شمع هارو فوت کن... تا 100 سال زنده باشییی... الهی جاده زندگیت هموار آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد هر روز برات رویایی باشد دردست نه دوردست ،عشقی باشد دردل نه درسر و دلیلی باشد برای زندگی نه روزمرگی تولدت مبارک و حالاااااااا این شما و اینممممم از... انگشتتون نره تو چشمتون دسر فراموش نشهههههه شاممممممم نوش جااااااااان.... بخوریدو بیاشامید ولیییی اسراف نکنید ارههههه:hapydancsmil: (غذا از همون رستوران معروفس قبلا خوشتون اومده بود ) به هر چی که میخوای برسی عزیزکم:ha5t4lmd53df3cpu2lq بیاید تبریک بگید بدویید 16 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ به به به به به عشق من بهترین من آرتاش من فریمای من نازنینم تولدت مبارک جان دلم. الهی هرچی از خدا میخوای تا سال بعد همین موقع بهت بده...تن سالم لب خندون دل خوش کنار عزیزای دلت گلم.♥♥♥♥♥♥♥ عمرباعزت از خدا برات میخوام. :hapydancsmil:♥♥♥♥♥♥♥♥♥:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ آرتاش جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشی لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ زاد روزتون مبارک فریماه عزیز...این صفحه پُر می شه از آرزوهای خوب براتون... یکی می گه عمرتون طولانی و سلامت باشین...120 ساله بشین و از این حرفا... یکی می گه دل خوشتون پایدار و ماندگار..:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v یکی میگه ایشالله همیشه به جشن... :w14: و.... من تمامی خواه هستم...:4chsmu1: من پیشاپیش می گم...هر چی آرزوی خوب دوستان تو این تاپیک براتون داشتن یک جا تقدیم این لحظه ی خوشتون. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ تولدت مبارک عزیز دل آبجی :boos: بهترینها ر واست ارزو میکنم امیدوارم زندگی سر شار از شادی و سلامتی و موفقیت رو داشته باشی :wubpink::qfu28wh4kkweeki7jfi لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ تولدتون مبارک ایشالا دلتون همیشه خوش و زندگیتون پر از آرامش باشه لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۵ تولد مبارک:hapydancsmil: منم میخوام گشنم شد منم شکمووو با احساساتم بازی کردی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ سلام سلام تولد داریم...بدو بیا که حراجش کردم...نه ببخشید بدو بیا تولده :hapydancsmil: بخوریدو بیاشامید ولیییی اسراف نکنید ارههههه:hapydancsmil: (غذا از همون رستوران معروفس قبلا خوشتون اومده بود ) به هر چی که میخوای برسی عزیزکم:ha5t4lmd53df3cpu2lq بیاید تبریک بگید بدویید به به مرسی نسیم جون :girl_angel::girl_blush2: از کجا میدونستی 6آبان بسی شاد شدم از تاپیکت ممنون که به یادم بودی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::boos: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ به به به به به عشق من بهترین من آرتاش من فریمای من نازنینم تولدت مبارک جان دلم. الهی هرچی از خدا میخوای تا سال بعد همین موقع بهت بده...تن سالم لب خندون دل خوش کنار عزیزای دلت گلم.♥♥♥♥♥♥♥ عمرباعزت از خدا برات میخوام. :hapydancsmil:♥♥♥♥♥♥♥♥♥:hapydancsmil: ������������������������������������������������������������������������������������������������������������ ������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ ������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ اینم از انجمن شکلکام ببین چی شد ای جانم ممنون عطیه ی عزیز مث همیشه لطف داری و شرمندم کردی ان شا الله به شادیا جبران کنم :w72::4uboxsmiley::heartshape2::boos::ha5t4lmd53df3cpu2lq:pinkglasses: آرتاش جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشی مرد مودب انجمن خیلی ممنون:w72: زاد روزتون مبارک فریماه عزیز...این صفحه پُر می شه از آرزوهای خوب براتون...یکی می گه عمرتون طولانی و سلامت باشین...120 ساله بشین و از این حرفا... یکی می گه دل خوشتون پایدار و ماندگار..:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v یکی میگه ایشالله همیشه به جشن... :w14: و.... من تمامی خواه هستم...:4chsmu1: من پیشاپیش می گم...هر چی آرزوی خوب دوستان تو این تاپیک براتون داشتن یک جا تقدیم این لحظه ی خوشتون. به به جناب سام بسیاررررر محترم شما لطف دارید همه ی آرزوی های خوب برای شما:flowerysmile: تولدت مبارک عزیز دل آبجی :boos:بهترینها ر واست ارزو میکنم امیدوارم زندگی سر شار از شادی و سلامتی و موفقیت رو داشته باشی :wubpink::qfu28wh4kkweeki7jfi اجی ژون خودم :boos: اللهی که همیشه شادو سرحال پیشمون باشی ممنون خانوم گل:wubpink::4uboxsmiley::icon_pf (17): تولدتون مبارک ایشالا دلتون همیشه خوش و زندگیتون پر از آرامش باشه منکه آخرش نفهمیدم شوما خانومی آقایی لطف کردید امدید خیلی خوشحال شدم:w139::flowerysmile: تولد مبارک:hapydancsmil:منم میخوام گشنم شد منم شکمووو با احساساتم بازی کردی صبا جون من خودمم اصا یه حالی شدم اینارو دیدم ممنون عزیز جان:w36::w72: تولدت مبارک خیلی ممنون جناب سجاد خان:w72: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ :ws3: ممنون از همه ی دوستان کی به هر نحوی بهم تبریک گفتن بسیار سپاسگزارم:icon_gol: تقدیم شما لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ به به مرسی نسیم جون :girl_angel::girl_blush2:از کجا میدونستی 6آبان بسی شاد شدم از تاپیکت ممنون که به یادم بودی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::boos: جانم فریماه :mbj6ivxkw3ccem7bie7 کار سختی نبود بفهمی من اصا کارم شاد کردن خوشگلاس:hapydancsmil:بک که یادت هس شاد و بهترین باشی همیشه عزیزم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ تولد مبارک:hapydancsmil:منم میخوام گشنم شد منم شکمووو با احساساتم بازی کردی صبااا از حال خودم نگم نصفه شب که اینارو گذاشتم بهتره ببخشییید لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ صبااا از حال خودم نگم نصفه شب که اینارو گذاشتم بهتره ببخشییید با احساساتم بازی کردی صبر کن با کامپیوتر بیام یه عکسایی بفرستمممممممممممم:gnugghender: من اسپم دوس لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ فکر کنم دیر اومدم کیک هیچی نمونده دیگه :icon_pf (34): :happybday: تولدت مبارک فریماه خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۵ با احساساتم بازی کردی صبر کن با کامپیوتر بیام یه عکسایی بفرستمممممممممممم:gnugghender: من اسپم دوس من اسپم ندوست لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ تولدت مبارک با آرزوی بهترینا لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اااااااااا توام ابان؟؟؟؟؟؟ ایول تولدت مبارک عزیزم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ به به به به به به به :icon_gol::icon_gol::icon_gol: تولد دختر گلم ارتاش عزیز و یدونه بابایی اون موقع که بودیم و خیلی بودیم رفتی حالا که اومدی بابا رفته ای روزگار نامراد ؟؟؟ تولدت بهترین هدیه خدا بوده برا بابا و مامانت اینو خوب میدونم یه دعا میکنم اخرش تو هم برام دعا کن برات بهترین های دنیا را ارزومندم طوری که هیشه شاد و خرم باشی و غیر مهر و خوشی جلوی چشات چیزی رو نبینی خدا پدر و مادرت را برات حفظ کنه و در تحصیل و کار به بهترین درجات برسی خداوند پشت وپناهت دختر گلم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده