Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ الان دیدم تولد مرد خوش اخلاق و مهربون انجمن هستش. سهند عزیز که همیشه برخورد خوبی رو با همه داشته و هوای همه بچه ها رو سعی کرده داشته باشه. خوش به حال بچش هرچند این روزا حضور کمرنگش خیلی احساس میشه. ولی تولدش شاید بهونه ای بود که بیشتر یادش کنیم :happybday: تولدت مبارک سهند جان :happybday: :happy: 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ واوووووووو خدای من تولد بابای منه؟:hapydancsmil: آقا سهند گل تولدتون مبارکککککککککککککککککک اللهی که همیشه دلتون شاد و لبتون خندون و جیبتون پر از پول و تنتون سالم سالم باشه :happybday::happybday::love070::626gdau::happy::wubpink: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ منم تولدتون رو تبریک و تهنیت میگم آقا مهندس سهند عزیز:hapydancsmil: امیدوارم همیشه صاحب بهترین ها باشید لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ تبریک میگم آقا سهند عزیز آرزوی بهترین ها رو براتون دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ عمووووووووو مهرباااااااااان :hapydancsmil::hapydancsmil: تولدتوووووووووووون مباااااااااارک.. بهترینارو از خدا براتون میخوام.کنار خانواده دلتون گرم لبتون خندون و سلاااااااامت باشییییییییید عموجاااااان. خیلیییییییی تبریییییییییییک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ تبریک میگم آقا ایشالا هرجا هستی خوب و خوش سلامت باشی لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ آقا حسابی تبریک :hapydancsmil::icon_gol::icon_gol: واقعا حضور کمتون خیلی پررنگه.. .. امیدوارم همیشه و همه جا و در همه حال بهترینارو از خدا هدیه بگیرید..:icon_gol: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ تبریک میگم همساده مهندس عزیز امیدوارم تنتون سلامت و در کنار عزیزاتون همیشه لبخند رو لباتون باشه:icon_gol: و به بهترین آرزوهاتون برسید:icon_gol: لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ منم خیلی زیاد تبریک میگم واقعا مدیر خوب گفتن: مرد مهربون انجمن خوشبختیتون مستدااام لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ منم تولدتون رو تبریک و تهنیت میگم آقا مهندس سهند عزیز امیدوارم همیشه صاحب بهترین ها باشید لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ الان دیدم تولد مرد خوش اخلاق و مهربون انجمن هستش. سهند عزیز که همیشه برخورد خوبی رو با همه داشته و هوای همه بچه ها رو سعی کرده داشته باشه. خوش به حال بچش هرچند این روزا حضور کمرنگش خیلی احساس میشه. ولی تولدش شاید بهونه ای بود که بیشتر یادش کنیم :happybday: تولدت مبارک سهند جان :happybday: :happy: واو سورپرایز دم و خیلی شرمنده هم گشتیم که با اینکه کم سعادتیم محمد جان که کم رنگ که چه عرض کنم بیرنگ شدم کلا از صفای دل مهربونت که به یاد پیر پاتالان هستی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی حسابی شرمندمون کردی امیدوارم به هرچی میخوای برسی (یکم هم بر من کنار بزاری باهم خرج کنیم فدات محمد لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ واوووووووو خدای من تولد بابای منه؟:hapydancsmil:آقا سهند گل تولدتون مبارکککککککککککککککککک اللهی که همیشه دلتون شاد و لبتون خندون و جیبتون پر از پول و تنتون سالم سالم باشه :happybday::happybday::love070::626gdau::happy::wubpink: سلام دختر گلم مرسی بابت تبریکات صمیمیت امیدوارم به هرچی دوست داری برسی که لایق دل مهربونت خیلی خیلی خیلی بالاتراست :hapydancsmil: ببخشید بابت حضور کم رنگم بی انصافم میدونم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ منم تولدتون رو تبریک و تهنیت میگم آقا مهندس سهند عزیز:hapydancsmil:امیدوارم همیشه صاحب بهترین ها باشید به به علی اقای گل خودم میگم علی ما که کم رنگیم نقاش خوب سراغ داری بدیم رنگمون کنند چطوره ؟؟؟ فدات داداش خیلی لطف کردی سر زدی صفای قدمت پهلوون ارزوی بهترینها رو برات دارم مهندس جانم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ تبریک میگم آقا سهند عزیز آرزوی بهترین ها رو براتون دارم:icon_gol: سلام دوست عزیزم ممنون بابت لطفت که به یاد ما بودین و سرزدین همیشه شاد و خرم و بهروز باشید دوست خوبم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ به به مبارکه چی مبارکه ؟؟؟ فدات مهندس شهرساز خودم مرسی بابت حضورت حمید جان لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ عمووووووووو مهرباااااااااان :hapydancsmil::hapydancsmil: تولدتوووووووووووون مباااااااااارک.. بهترینارو از خدا براتون میخوام.کنار خانواده دلتون گرم لبتون خندون و سلاااااااامت باشییییییییید عموجاااااان. خیلیییییییی تبریییییییییییک:hapydancsmil: به به برادرررررررر زاده عزیزم خوبین خوشید سرحالییییید انشالله ممنون بابت دعای خوبتون منم براتون بهترینها رو ارزومندم همه سرحال و قبراق کنار دوستانتون و خانواده ممممممنننننونننن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ تبریک میگم آقا ایشالا هرجا هستی خوب و خوش سلامت باشی سلام ریس مهندس گل منم براتون ارزوی بهروزی و سعادت و شادی دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده