anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ دوست عزیز من توی اینجا تازه واردم و شما را نمی شناسم ولی امیدوارم و دعا می کنم که عملتون با موفقیت انجام بگیره و هرچه زودتر برگردی پیشمون 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ داداشی چرا دیشب هیچی بهم نگفتی ؟ امیدوارم همینطور روحیت خوب بمونه اصلا نا امیدی به دلت راه نده چیزی نیست که ! مطمئنم خیلی زود خوب میشی اول مهر هم ایشالا سر کلاس ارشد میشینی شیرینی ما رو هم فراموش نمیکنی برات دعا میکنم خوبِ خوب بشی و هر چه زودتر برگردی 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ مهراب عزیز امید و توکلت به خدای بزرگ باشه ............. همه چیز به دست اوست .......... امیدوارم سلامتی خودت رو هر چه زودتر بدست بیاری ، منتظرت هستیم جهت سلامتی مهراب عزیز 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ برات آروزی سلامتی و تندرستی میکنم. من به معجزه اعتقاد دارم. چون دوبار برای خودم رخ داده. ولی با این حال عمر ما در این دنیا گذراست. هممون میریم. دیر و زود داره سوخت و سوز نداره. من خودم هر روز این احتمال رو میدم که فردای این دنیا رو نبینم. حال خوشی داره وقتی بدونی که ابدی نیستی و این دنیا هم ابدی نیست. هر کجا هستی و خواهی رفت در پناه یکتا باشی. :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم سلامتیتو بدست بیاری دوست عزیز..برات انرژی مثبت میفرستیم...ناامید نباش 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ گاهي ليوان را زمين بگذار! استادی درشروع کلاس درس، لیوانی پراز آب به دست گرفت. آن را بالا گرفت که همه ببینند. بعد از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟ شاگردان جواب دادند: 50 گرم ، 100 گرم ، 150 گرم استاد گفت: من هم بدون وزن کردن، نمی دانم دقیقا“ وزنش چقدراست. اما سوال من این است: اگر من این لیوان آب را چند دقیقه همین طور نگه دارم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ شاگردان گفتند: هیچ اتفاقی نمی افتد. استاد پرسید: خوب، اگر یک ساعت همین طور نگه دارم، چه اتفاقی می افتد؟ یکی از شاگردان گفت: دست تان کم کم درد میگیرد.. حق با توست. حالا اگر یک روز تمام آن را نگه دارم چه؟ شاگرد دیگری گفت: دست تان بی حس می شود. عضلات به شدت تحت فشار قرار میگیرند و فلج می شوند. و مطمئنا“ کارتان به بیمارستان خواهد کشید و همه شاگردان خندیدند. استاد گفت: خیلی خوب است. ولی آیا در این مدت وزن لیوان تغییرکرده است؟ شاگردان جواب دادند: نه پس چه چیز باعث درد و فشار روی عضلات می شود؟ درعوض من چه باید بکنم؟ شاگردان گیج شدند. یکی از آنها گفت: لیوان را زمین بگذارید. استاد گفت: دقیقا“ مشکلات زندگی هم مثل همین است. اگر آنها را چند دقیقه در ذهن تان نگه دارید. اشکالی ندارد. اگر مدت طولانی تری به آنها فکر کنید، به درد خواهند آمد. اگر بیشتر از آن نگه شان دارید، فلج تان می کنند و دیگر قادر به انجام کاری نخواهید بود. فکرکردن به مشکلات زندگی مهم است. اما مهم تر آن است که درپایان هر روز و پیش از خواب، آنها را زمین بگذارید. به این ترتیب تحت فشار قرار نمی گیرند، هر روز صبح سرحال و قوی بیدار می شوید و قادر خواهید بود از عهده هرمسئله و چالشی که برایتان پیش می آید، برآیید! دوست من، یادت باشد که لیوان آب را همین امروز زمین بگذاری زندگی همین است! برایت دعا میکنم... 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ دوست خوبم ايشالله زودتر حالت خوبشه ودوباره ببينميت راضيم به راضاي همون كه اون بالاست.......... حتما خوب ميشي:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ داش مهراب گل منتظرم برگردی اگه خودت بخوای عالم و آدم هیچ کاره میشن برگرد دوست من 5 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ درود بر آقا مهراب گل من افتخار آشنایی با شما رو نداشتم ولی وقتی این تاپیک رو دیدم شکه شدم اگه من حقیر رو قابل بدونید از درگاه امام رضا (ع) واستون طلب شفای عاجل میکنم امیدوارم دوباره در انجمن ببینمتون و دوست های خوبی برای هم بشیم 3 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ موندم چی بگم ! بعضی چیزا چقدر عجیبه ... امیدوارم ازت خبرهای خوبی بشنویم ... منتظریم تا برگردی 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ منم برات ارزوي سلامتي دارم :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها کسی از دوستمون خبر نداره؟ 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ مطمئنم که تا هفته بعد سالم هستی و اینجا پست میدی مطمئنم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ چه خبر از مهراب؟ فعلا تو کما هست 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ فعلا تو کما هست شما از حالش خبر دارین؟ عملش کردن؟ عملش خوب بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ فعلا تو کما هست امیدوارم هرچه زودتر خوب بشن و برگردن به جمع ما .. :pichak29: 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ داداشی خوب می شی نگران نباش یه عالمه دوست داری که واست دعا می کنن مطمئن باش که سالم بر می گردی لینک به دیدگاه
yahel 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ خدا خیلی بزرگه...............انشااله شفا پیدا میکنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده