Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ فدات بشم دوست خوبم خدا نکنه واسه چی فدام بشی آخه اســـــــــــــــــپـــــــــــم 5 لینک به دیدگاه
Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ :4uboxsmiley::heartshape2: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ تنها خاطره ی برجسته ای که از این روز گرمممممممممم به یاد دارم... این بود که لیدر گرامی ما رو پیچوند و برادران عارف شدن لیدر ما:icon_pf (34): عاقا هی دور خودمون میچرخیدیم... :cry2: هی یه مسیر و 100 بار میرفتیم و برمیگشتم سر جای اول مثل لشکر شکست خورده ولی خعلی خوش گذشت در جوار دوستان قدیمی و جدید :w330:و مادر بسیار دووووست داشتنی و بی نهایت مهربان برادران عارف:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ولی خیلیییییی کم تونستم سلفی بگیرم حیففففف 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ بعد هم خانوم خویش اندازنده (کسی که عکسای خویش انداز زیاد می گیرد، در بعضی متون از سلفی گیر هم به جای آن استفاده شده است) اومدن هر چی بهش اصرار کردم بیا، غذامون زیاده نیومد، فکر کنم یه بوهایی برده بود، ترجیح داد از الویه مادر محمد استفاده کنه که اتفاقا خیلی خوشمزه بود. با منی الان؟ 1% فکر کن از غذای شما میخوردم:hrqr6zeqheyjho1f9mx 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ من به همراه نازنین، ایمان، سحر و فرزانه رفتیم یک آب طالبی بسیار خوشمزه با کارملا خوردیم که بسی لذت بردیم جای هیچکس هم خالی نبود و بسی چسبید و حال کردیم (پیوست شماره 4) بازم ما رو ببر همونجا ..خعلی آب طالبیش کیفیت داشت پووووووووووست 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ پیوست شماره 3: (پرزنت انجمن برای یکی از نگهبانان) عالی بوووووووووود :ws28: 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ پیوست شماره 1: (یکی از نگهبانان گیر) خشششششششم نگهبااااان :banel_smiley_52::cry2::w768: بداخلاق بی تربیت:w589::w589::w589: عههههههه از این آب معدنیا که من موقع خرید به فروشنده گفتم مارکش ناشناسه فروشنده میگفت نههههههه ...اینا رو تو مترو میفروشن(خیلی هم شناخته شده و معتبر) 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلامممممممممم بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخوشبحالتون خیلی خوش گذشته چقدر جای من خالی بوده بدون من اصلا چجوری بشما خوش گذشته ؟؟:vahidrk: منم میخااااام بیاید دوباره برنامه بذارید منو عاطیم بیایم :sad0: 7 لینک به دیدگاه
Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ آره سمانه نبودید خیلی بد بود 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ انشاالله همیشه خوش باشبن دوستان عزیز 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده