رفتن به مطلب

دست خدا!

ارسال های توصیه شده

مرسی :icon_gol:

بشر از اول، داستان دوست داشته و داره! از انواع داستان های جن و پری بگیر تا انواع تاریخی و ادم فضایی!

حقایق اغلب طوری تاریخی میشن ک داستان گونه ب نظر بیان و جذاب باشن. بگذریم.

اما اینکه تصویر دست هست یا نه! خدا پدر مادر آقای هابل رو بیامرزه. تنها ب واسطه چشم خودش، ادراکی رو به ما منتقل کرد ک سالهاست وام دارش هستیم.

اینکه نور آبی تر دیده میشه یا قرمز تر، ب واسطه ناظر ه ( ک ما هستیم یا حداقل اینطور تصور میکنیم!)

ب هر صورت، هميشه اختر شناسي رو شبيه زيست شناسي مي دونستم. خبر جالبی بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی :icon_gol:

بشر از اول، داستان دوست داشته و داره! از انواع داستان های جن و پری بگیر تا انواع تاریخی و ادم فضایی!

حقایق اغلب طوری تاریخی میشن ک داستان گونه ب نظر بیان و جذاب باشن. بگذریم.

اما اینکه تصویر دست هست یا نه! خدا پدر مادر آقای هابل رو بیامرزه. تنها ب واسطه چشم خودش، ادراکی رو به ما منتقل کرد ک سالهاست وام دارش هستیم.

اینکه نور آبی تر دیده میشه یا قرمز تر، ب واسطه ناظر ه ( ک ما هستیم یا حداقل اینطور تصور میکنیم!)

ب هر صورت، هميشه اختر شناسي رو شبيه زيست شناسي مي دونستم. خبر جالبی بود

هابل چی گفته؟ می شه لطفا بگین؟ من چیزی نمی دونم ازش...

• Like 1
لینک به دیدگاه
هابل چی گفته؟ می شه لطفا بگین؟ من چیزی نمی دونم ازش...

ی مستند هست ب نام "هابل تلسکوپ برتر"

جدا از این. اولین کسی بود ک از طریق دیدن، بحث گسترش دنیا رو مطرح کرد.

و این در حدود سال 1920 بود!!

کا داستان این تلسکوپ ها و تصاویر و رنگهاشون خیلی جالبه. تصاویر وقتی ب زمین میرسن(موج هاشون) نامرتب هستن. انگار شما فرض کن ریتم رو داره، ملودی هم داره اما هارمونی نداره!

ایینه های تلسکوپ ها ک ساخت و تولیدشون واقعا هایتک هست، توسط یک سیستم بسیار هوشمند کنترل میشه تا تصاویر طوری ب ما برسه ک قابل درک برای ما باشه.

ی مقدار بحثهای پردازش تصویر ه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ی مستند هست ب نام "هابل تلسکوپ برتر"

جدا از این. اولین کسی بود ک از طریق دیدن، بحث گسترش دنیا رو مطرح کرد.

و این در حدود سال 1920 بود!!

کا داستان این تلسکوپ ها و تصاویر و رنگهاشون خیلی جالبه. تصاویر وقتی ب زمین میرسن(موج هاشون) نامرتب هستن. انگار شما فرض کن ریتم رو داره، ملودی هم داره اما هارمونی نداره!

ایینه های تلسکوپ ها ک ساخت و تولیدشون واقعا هایتک هست، توسط یک سیستم بسیار هوشمند کنترل میشه تا تصاویر طوری ب ما برسه ک قابل درک برای ما باشه.

ی مقدار بحثهای پردازش تصویر ه.

چه جالب... مشتاق شدم برم ببینم این مستندو... ممنون:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...