نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ Freelance یا آزاد کار کردن ، سایت های خارجی هستند که این کار را انجام می دهند. می توان به کمک سالید یا کتیا و یا هر نرم افزار دیگه ای درآمد کسب کرد.سایتشون فوق العاده فعاله ، مثلا یه پروژه زده باسه یک هفته فلان قدر دلار هم درآمدش. به عنوان مثال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما از ایران هم میتونیم در اون سایت ها عضو بشیم و درآمد داشته باشیم؟ شما تجربه ای در این زمینه دارید؟ اگر دارید در این تاپیک درمیان بگذارید.من خودم تازه میخوام یادگیری سالید رو شروع کنم. البته باسه ایران تحریم هایی وجود داره ولی خب میشه با تغییر آی پی و ایجاد حساب paypal و اینجور چیزا این مشکلات را رفع کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ نوشته : 20,413,023 registered users 9,773,923 total jobs posted لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ Freelance یا آزاد کار کردن ، سایت های خارجی هستند که این کار را انجام می دهند. می توان به کمک سالید یا کتیا و یا هر نرم افزار دیگه ای درآمد کسب کرد.سایتشون فوق العاده فعاله ، مثلا یه پروژه زده باسه یک هفته فلان قدر دلار هم درآمدش.به عنوان مثال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما از ایران هم میتونیم در اون سایت ها عضو بشیم و درآمد داشته باشیم؟ شما تجربه ای در این زمینه دارید؟ اگر دارید در این تاپیک درمیان بگذارید.من خودم تازه میخوام یادگیری سالید رو شروع کنم. البته باسه ایران تحریم هایی وجود داره ولی خب میشه با تغییر آی پی و ایجاد حساب paypal و اینجور چیزا این مشکلات را رفع کرد؟ ایده خوبی هست. حتی برا داخل ایران! درباره تجربه اش ک باید بگم نه. حتی بار اول هست از شما میشنوم. درباره اموزش. خیلی خوبه. چرا از تالار سالید ورکس دیدن نمی کنین؟ [h=2]Solidworks[/h] 1 لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ ایده خوبی هست. حتی برا داخل ایران!درباره تجربه اش ک باید بگم نه. حتی بار اول هست از شما میشنوم. درباره اموزش. خیلی خوبه. چرا از تالار سالید ورکس دیدن نمی کنین؟ Solidworks شما برید تو اون سایت ببینید میتونید کار بگیرید ، بعد نتیجشو بیان اینجا بگین 2 لینک به دیدگاه
Mans 2 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ با سلام حالا فرض ميكنيم عضو شديم و ايده اي يا پروژه اي هم به ما محول شد و مورد قبول واقع شده و خواستند اجرت كار را به طراح در ايران بپردازند. با مشكلات تحريمي و محدوديت مراودات بانكي كه وجود دارد چطور مي توان حق مالي خود را از ان منبع در خارج دريافت كرد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده