rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ مجموعه ای که لینکشو گذاشتم شامل 135 درس ویدیویی میشه که از تنظیمات اولیه ای که لازم دارین شروع میکنه و در نهایت محیطهای پارت دیزاین و اسمبلی و درافتینگ رو توضیح میده. آموزش بصورتیه که هر درس شامل یکی از دستورات پر کاربرد میشه. برای کسایی که تو شروع کارشونن خیلی مفیده. اینم چند تا تصویر... و لینکهای دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و پسوورد: WwW.PalDDL.Com حجم یکم بیشتر از 2 گیگ ! ولی برا مبتدی هایی مثل من ارزششو داره 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ حجمش زیاده اسمشو بوگو سی دی شو بخریم 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ حجمش زیادهاسمشو بوگو سی دی شو بخریم catia v5 tutorial by magnitude engineering solutions میخوای برات پستش کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ catia v5 tutorial by magnitude engineering solutions میخوای برات پستش کنم؟ محل سکونت: Far Far Away هزینه پستش زیاد میشه اگه واقعا خوبه و کامل و ارزششو داره بگو که صحبت کنیم مرسی :w72: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ محل سکونت: Far Far Away هزینه پستش زیاد میشه اگه واقعا خوبه و کامل و ارزششو داره بگو که صحبت کنیم مرسی :w72: اشکال نداره آدرستو خصوصی بفرست تا پستش کنم برات 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ اشکال نداره آدرستو خصوصی بفرست تا پستش کنم برات بیخیال دستت درد نکنه درد سر داره اسمشو نوشتم اگه پیداش کردم میگیرم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده