rezanassimi 9036 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 مجموعه ای که لینکشو گذاشتم شامل 135 درس ویدیویی میشه که از تنظیمات اولیه ای که لازم دارین شروع میکنه و در نهایت محیطهای پارت دیزاین و اسمبلی و درافتینگ رو توضیح میده. آموزش بصورتیه که هر درس شامل یکی از دستورات پر کاربرد میشه. برای کسایی که تو شروع کارشونن خیلی مفیده. اینم چند تا تصویر... و لینکهای دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و پسوورد: WwW.PalDDL.Com حجم یکم بیشتر از 2 گیگ ! ولی برا مبتدی هایی مثل من ارزششو داره 3
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 19 شهریور، 2010 حجمش زیادهاسمشو بوگو سی دی شو بخریم catia v5 tutorial by magnitude engineering solutions میخوای برات پستش کنم؟ 1
میلاد 24047 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 catia v5 tutorial by magnitude engineering solutions میخوای برات پستش کنم؟ محل سکونت: Far Far Away هزینه پستش زیاد میشه اگه واقعا خوبه و کامل و ارزششو داره بگو که صحبت کنیم مرسی :w72: 1
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 19 شهریور، 2010 محل سکونت: Far Far Away هزینه پستش زیاد میشه اگه واقعا خوبه و کامل و ارزششو داره بگو که صحبت کنیم مرسی :w72: اشکال نداره آدرستو خصوصی بفرست تا پستش کنم برات 1
میلاد 24047 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 اشکال نداره آدرستو خصوصی بفرست تا پستش کنم برات بیخیال دستت درد نکنه درد سر داره اسمشو نوشتم اگه پیداش کردم میگیرم :dancegirl2: 1
ارسال های توصیه شده