rezanassimi 9,036 ارسال شده در 29 خرداد 1389 مجموعه ای که لینکشو گذاشتم شامل 135 درس ویدیویی میشه که از تنظیمات اولیه ای که لازم دارین شروع میکنه و در نهایت محیطهای پارت دیزاین و اسمبلی و درافتینگ رو توضیح میده. آموزش بصورتیه که هر درس شامل یکی از دستورات پر کاربرد میشه. برای کسایی که تو شروع کارشونن خیلی مفیده. اینم چند تا تصویر... و لینکهای دانلود: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. و پسوورد: WwW.PalDDL.Com حجم یکم بیشتر از 2 گیگ ! ولی برا مبتدی هایی مثل من ارزششو داره 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
spow 44,181 ارسال شده در 29 خرداد 1389 ممنون رضاجان دستت درد نکنه رفیق 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 29 خرداد 1389 حجمش زیاده اسمشو بوگو سی دی شو بخریم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
rezanassimi 9,036 ارسال شده در 29 خرداد 1389 حجمش زیادهاسمشو بوگو سی دی شو بخریم catia v5 tutorial by magnitude engineering solutions میخوای برات پستش کنم؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 29 خرداد 1389 catia v5 tutorial by magnitude engineering solutions میخوای برات پستش کنم؟ محل سکونت: Far Far Away هزینه پستش زیاد میشه اگه واقعا خوبه و کامل و ارزششو داره بگو که صحبت کنیم مرسی :w72: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
rezanassimi 9,036 ارسال شده در 29 خرداد 1389 محل سکونت: Far Far Away هزینه پستش زیاد میشه اگه واقعا خوبه و کامل و ارزششو داره بگو که صحبت کنیم مرسی :w72: اشکال نداره آدرستو خصوصی بفرست تا پستش کنم برات 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 29 خرداد 1389 اشکال نداره آدرستو خصوصی بفرست تا پستش کنم برات بیخیال دستت درد نکنه درد سر داره اسمشو نوشتم اگه پیداش کردم میگیرم :dancegirl2: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال