*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام به همه[emoji255] [emoji255] [emoji255] وقتتون بخیر[emoji255] [emoji255] [emoji255] اینبار تصمیم گرفتیم به پیشنهاد مهدی عارف برنامه باغ ملی گیاهشناسی روز پنجشنبه 18 شهریور بذاریم.[emoji4] باغ ملی گیاهشناسی فضای نابی داره و به تعبیری بهشتی رویایی هست . گشت و گذار در باغی حدود 145 هکتار مملو از گل و گیاه- شبیه سازی طبیعت تمام نقاط ایران (خزر، البرز، جنوب و ...) و چند کشور جهان (چین، ژاپن، آمریکا، مدیترانه، هیمالیا) از ویژگیهای بارز این محل می باشد. [emoji4] [emoji108] از طریق سایت نت برگ از لینک زیر میتونید بلیط ورودی رو نیم بها تهیه کنید و پرینت بلیط رو همراهتون بیارید.[emoji4] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [emoji837] ساعت 9:30 مترو ایران خودرو باشید. شماره تماس محمد در صورت نیاز 09365452019 توضیحات تکمیلی رو توی همین پست میذارم. سوالی داشتید از برنامه یا نحوه خرید نت برگ توی همین تاپیک بپرسید.[emoji4] 19 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلام به همه[emoji255] [emoji255] [emoji255] وقتتون بخیر[emoji255] [emoji255] [emoji255] اینبار تصمیم گرفتیم به پیشنهاد مهدی عارف برنامه باغ ملی گیاهشناسی روز پنجشنبه 18 شهریور بذاریم.[emoji4] باغ ملی گیاهشناسی فضای نابی داره و به تعبیری بهشتی رویایی هست . گشت و گذار در باغی حدود 145 هکتار مملو از گل و گیاه- شبیه سازی طبیعت تمام نقاط ایران (خزر، البرز، جنوب و ...) و چند کشور جهان (چین، ژاپن، آمریکا، مدیترانه، هیمالیا) از ویژگیهای بارز این محل می باشد. [emoji4] [emoji108] از طریق سایت نت برگ از لینک زیر میتونید بلیط ورودی رو نیم بها تهیه کنید و پرینت بلیط رو همراهتون بیارید.[emoji4] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [emoji837] ساعت 9:30 مترو ایران خودرو باشید. شماره تماس محمد در صورت نیاز 09365452019 توضیحات تکمیلی رو توی همین پست میذارم. سوالی داشتید از برنامه یا نحوه خرید نت برگ توی همین تاپیک بپرسید.[emoji4] 19 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ منم اضافه کنم که فقط تا فردا (یعنی سه شنبه) 12 ظهر فرصت خرید بلیط نیم بها هستشا اگه میخواید شرکت کنید، این دست اون دست نکنید و زودتر بلیطش رو بخرید. وگرنه بعدش با قیمت کامل باید بگیرین 10 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ تا من نیستم، هی برنامه بزارید اصلا دلیل اصلیش همینه. منم می خواستم برم شمال، نمی ذارن. ................... بلیط گرفتم. 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ من خریدم ولی هنوز تصمیم نگرفتم افتخار بدم بیام 8 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان مثل اينكه دو روز تمديد شده، تا پنجشنبه ظهر مي تونين نيم بها بخرين. 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان مثل اينكه دو روز تمديد شده، تا پنجشنبه ظهر مي تونين نيم بها بخرين. کلک نت برگه :دی هی تمدید میکنه 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ من خریدم ولی هنوز تصمیم نگرفتم افتخار بدم بیام برا منم (بلیط)(بلیت) بگیر بدو تا تمام بها نشده 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ برا منم (بلیط)(بلیت) بگیربدو تا تمام بها نشده بگیرم برات؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ بگیرم برات؟؟؟؟ دستت مرسی حمید.. اجرت با اکثر امامزاده ها میام 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ دستت مرسی حمید.. اجرت با اکثر امامزاده هامیام بیا خوووبه فقط اونجا سلفی گیریش ملسه قول بده هی سلفی نگیری 8 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ واقعا یکی از جاهای زیباست که ارزش رفتن داره سال گذشته خودم دو روز رفتم به تمام دوستان پیشنهاد میکنم حتما از این فضا دیدن کنن این عکسا رو خودمون گرفتیم 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ کیا میان؟؟؟ خیلی سوال میپرسیاااا آمارگیر برنامه شده:icon_razz: من میام آقا جااااان..... من میاااااااااام کافی نیس عایا؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ خیلی سوال میپرسیااااآمارگیر برنامه شده:icon_razz: من میام آقا جااااان..... من میاااااااااام کافی نیس عایا؟؟؟ همین که شما بیای کفایت میکنه :دی دست پر میای ایشالا؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ همین که شما بیای کفایت میکنه :دی دست پر میای ایشالا؟ مدرک ارشد من پوسید خاک شد رفت تو زمین.... تو شیرینی شو میخوای هنووووووز؟؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ مدرک ارشد من پوسید خاک شد رفت تو زمین.... تو شیرینی شو میخوای هنووووووز؟؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده