//\// 1,806 ارسال شده در 4 شهریور 1395 سلام دوستان بهترین نرم افزار آموزش زبان اندرویدی که میتونید معرفی کنید چیه ؟ قبلا از Rosseta Stone استفاده کردم ؛ میتونم بگم عالیه شما چی پیشنهاد می کنید ؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 13 شهریور 1395 سلام دوستان بهترین نرم افزار آموزش زبان اندرویدی که میتونید معرفی کنید چیه ؟ قبلا از Rosseta Stone استفاده کردم ؛ میتونم بگم عالیه شما چی پیشنهاد می کنید ؟ درود روزتا اندروید هم داره؟ من کامپیوتریش رو دارم. راضی بودم. برا اندروید می خایید؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
//\// 1,806 ارسال شده در 13 شهریور 1395 درودروزتا اندروید هم داره؟ من کامپیوتریش رو دارم. راضی بودم. برا اندروید می خایید؟ من اندرویدش رو کار کردم ، عالی بود . یه اپلیکیشن دیگه شبیه رزتا استون برای اندروید میخوام . چیزی سراغ دارین ؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 13 شهریور 1395 من اندرویدش رو کار کردم ، عالی بود . یه اپلیکیشن دیگه شبیه رزتا استون برای اندروید میخوام . چیزی سراغ دارین ؟ fvh hk'gdsd برا انگلیسی ک نه والا. اینطوری. ولی انکی هس. فلش کارته عالیه [h=3]تاپیک جامع نرم افزار فلش کارت کامپوتری و موبایل Anki[/h] 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
//\// 1,806 ارسال شده در 16 شهریور 1395 fvh hk'gdsdبرا انگلیسی ک نه والا. اینطوری. ولی انکی هس. فلش کارته عالیه تاپیک جامع نرم افزار فلش کارت کامپوتری و موبایل Anki فلش کارت بیشتر روی واژه کار می کنه مکالمه بیشتر مد نظر منه به هر حال ممنون 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال