Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ ENG.SAHAND Just Mechanic آرتاش به اینا سه تا مشکوکم :JC_thinking: اینا حضور فعالشون آدمو مشکوک میکنه . آرتاش دختره یا پسر عطیه نمیخوای راهنمایی بکنی ؟ من اولین باره دارم تشخیص هویت میکنم آخه 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ شما یادتون نمیاد یه زمانی همه تشخیص هویتا ایلیا بود قضیه مال 6-7 سال پیشه :| 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ ENG.SAHAND Just Mechanic آرتاش به اینا سه تا مشکوکم :JC_thinking: اینا حضور فعالشون آدمو مشکوک میکنه . آرتاش دختره یا پسر عطیه نمیخوای راهنمایی بکنی ؟ من اولین باره دارم تشخیص هویت میکنم آخه ارتاش دختره 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ ENG.SAHAND Just Mechanic آرتاش به اینا سه تا مشکوکم :JC_thinking: اینا حضور فعالشون آدمو مشکوک میکنه . آرتاش دختره یا پسر عطیه نمیخوای راهنمایی بکنی ؟ من اولین باره دارم تشخیص هویت میکنم آخه دخترم دوس داشتی پسر صدام کن عادت کردم تو که خودت پای ثابت قضیه ای به ما شیکار داری مهندس سهند نیستن بابامه میشناسمش منم که بعله شیخ هم فک نکنم باشنبا عکس تو پروفشون سازگار نیس سید مهدی هم فک نکنم باشه چون قبلا عکس دوران طفولیتشون فرق داش با این موند جناب سام و جناب قاصدک 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ دخترم دوس داشتی پسر صدام کن عادت کردمتو که خودت پای ثابت قضیه ای به ما شیکار داری مهندس سهند نیستن بابامه میشناسمش منم که بعله شیخ هم فک نکنم باشنبا عکس تو پروفشون سازگار نیس سید مهدی هم فک نکنم باشه چون قبلا عکس دوران طفولیتشون فرق داش با این موند جناب سام و جناب قاصدک شرمنده ها آرتاش خانوووووم من پایه ثابتم میخوام کشفش کنم سهند باباته شیخ کیه نزدیک سه ساله توو انجمنم از کارای شماها سر درنیاوردم نه سید عکس اینقدر قدیمی نمیتونه داشته باشه . صاحب عکس باید بالای سی سال باشه . من سنای بچه ها رو هم نمیدونم آخه قاصدک مگه دختر نیست سام کدوم کاربریه ؟ ایمان سبزه هم میتونه باشه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ شرمنده ها آرتاش خانوووووم من پایه ثابتم میخوام کشفش کنم سهند باباته شیخ کیه نزدیک سه ساله توو انجمنم از کارای شماها سر درنیاوردم نه سید عکس اینقدر قدیمی نمیتونه داشته باشه . صاحب عکس باید بالای سی سال باشه . من سنای بچه ها رو هم نمیدونم آخه قاصدک مگه دختر نیست سام کدوم کاربریه ؟ ایمان سبزه هم میتونه باشه خخخ آره بابام هستن شیخ همون جاست مکانیک نه بابا آقای قاصدک هستن نه خانوم قاصدک نه آقای ایمان خان هم نیستن 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ فرزانه رو کمک کنید تا راهنماییتون کنم....رفیخم تهنا نزارید رفیخ=رفیق تهنا=تنها من نمیدونم واقعا مشکلتون چیه ک باور نمیکنید ایلیاس 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ شما یادتون نمیاد یه زمانی همه تشخیص هویتا ایلیا بود قضیه مال 6-7 سال پیشه :| اوم:JC_thinking: خخخ آره بابام هستنشیخ همون جاست مکانیک نه بابا آقای قاصدک هستن نه خانوم قاصدک نه آقای ایمان خان هم نیستن اوم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ فرزانه رو کمک کنید تا راهنماییتون کنم....رفیخم تهنا نزارید رفیخ=رفیق تهنا=تنها من نمیدونم واقعا مشکلتون چیه ک باور نمیکنید ایلیاس خیلی صریح داری اعتراف میکنی تابلوئه یه ریگی به کفشت هس درس راهنمایی کن تا خیر ببینی 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ فرزانه رو کمک کنید تا راهنماییتون کنم....رفیخم تهنا نزارید رفیخ=رفیق تهنا=تنها من نمیدونم واقعا مشکلتون چیه ک باور نمیکنید ایلیاس اینا کمکم کنن ؟!؟!؟!؟ نکنه همتون با هم هستید !!!! نامرداااااااااااااا چند نفر به یه نفررررررررررررررررر:4564::4564: ایمانه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ خیلی صریح داری اعتراف میکنی تابلوئه یه ریگی به کفشت هسدرس راهنمایی کن تا خیر ببینی خاک رس تو کفشم هرچی بگم ایلیاس باور نمیکنید ک خودتون دارید کش میدید مسابقه رو 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ خاک رس تو کفشم هرچی بگم ایلیاس باور نمیکنید ک خودتون دارید کش میدید مسابقه رو حالا ما بگیم ایلیاس که باز تو میای میگی نیست :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ نه آقای ایمان خان هم نیستن مگه منو دیدی؟ 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ شما یادتون نمیاد یه زمانی همه تشخیص هویتا ایلیا بود قضیه مال 6-7 سال پیشه :| جداً هم يادش بخير چه دختر چه پسر حدس اول ايليا بود فرزانه رو کمک کنید تا راهنماییتون کنم....رفیخم تهنا نزارید رفیخ=رفیق تهنا=تنها من نمیدونم واقعا مشکلتون چیه ک باور نمیکنید ایلیاس مامور ثبت هم اگر بود تا حالا متقاعد شده بود فكر كنم ديگه بايد يك ويديو براي اثبات هويتم بدم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ خاک رس تو کفشم هرچی بگم ایلیاس باور نمیکنید ک خودتون دارید کش میدید مسابقه رو نوچ باور نمیکنم حرفتو مگه منو دیدی؟ بلی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ sam arch قبول نیست شوما دیدی! شبیه سامه شوما هم قبول نیست،شما عکس خردسالی و بزرگ سالی طرف رو دیدی! عکس قدیمیه .. صاحب عکس باید فسیل تر از این حرفا باشه :spiteful: سید کوچولوه آره خانوم...ما فسیل!..ما عصر حجر...ما اصلا دانیاسور از نوع آدامانتی سور(برای آشنایی بیشتر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) اینکه Sam arch ـه / والا مشخصه سامه...اصن خود آرامش پیشکش لحظه هاتونه! محمد ادمینیان:| یعنی کاری با دلم کردی که فکرش رو نمی کردم ناصر جان این رو بزارم کوجای دلم کی میگه سامه :icon_razz: سام اصن تو این بازیا نیس.... ------- بیا خودتو لو بده هرکی هستی ----- ایمان والا سام اصن تو این بازی ها نیست...سام فقط خط نقطه بازی میکنه و دِبِلنا! کسی اینجا دِبلنا بلده؟! شرط میبندم سامه.......نبــــــــــود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سام هست ولی کم هست!:gnugghender: حالا شرط چی هست؟..ارزش داشت من می بندم... نه اینجوری که گفتی مطمئن شدم همون جناب سام هستش آرتاش جان...انقد جناب بستی به اسم ما....چند بار حس کردم بچه ها منظورشون جناب خانِ! البته منی که همش پسوند و پیشوند خانوم و آقا و جان و عزیز می بندم به اسم دیگران حق اظهار نظر ندارم...حرفم رو نزده پس میگیرم شرمنده ها آرتاش خانوووووم من پایه ثابتم میخوام کشفش کنم سهند باباته شیخ کیه نزدیک سه ساله توو انجمنم از کارای شماها سر درنیاوردم نه سید عکس اینقدر قدیمی نمیتونه داشته باشه . صاحب عکس باید بالای سی سال باشه . من سنای بچه ها رو هم نمیدونم آخه قاصدک مگه دختر نیست سام کدوم کاربریه ؟ ایمان سبزه هم میتونه باشه فرزانه جان این سام سام که می گن منم! مگر اینکه یک سام دیگه باشه من بی خبر باشم.... بعد از اون عمل ناجوانمردانه ی دوست خوبم ناصر عزیز که من رو با محمد امدین السلطنه سابق مقایسه کرد... که یک جایی یقه اش رو می گیرم و تلافی می کنم.... راضی هستم از نام های دیگه ای که حدس زده شد.... ...ایلیا عزیز خوبه....ایمان عزیز هم خوبه...با تخفیف ناصر عزیز هم خوبه.... راستی سهند عزیز هم اعتراف کرده...از اون هم راضیم... سید مهدی هم باشه باز راضیم...سیده اولاد پیغمبره... هر کدوم شد من راضی م! بیایین اعلام کنین...ملتی رو از نگرانی در بیارین... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ کی شد بالاخره؟؟؟؟ بگید ماام در جریان باشیم واس رضای خدا ثواب داره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده