رفتن به مطلب

قابل توجه کاربران جدید

fakur1

ارسال های توصیه شده

اگر دوست دارید که طبیعت خود را بازیابید و بشناسید ، لازم است گفتگو کنید و در گفتگو ها سهیم باشید.مبادله افکار به شما کمک میکند که بتوانید در درک همه جانبه فرهنگ انسانها مهارت کسب کنید و این مهارت به شما کمک میکند که با دیگران بهتر معاشرت کنید.

اگر بخواهید در گفتار های عمیق جامعه سهمی داشته باشید ، باید تسلط بر گویش را فرا بگیرید و این مکان بهترین محل برای کسب این مهم هست.

اگر میخواهید براحتی به پاسخ سئوال ها و کنجکاوی های خود برسید ، باید در گفتگو ها شرکت کنید و دانش و مهارت و قدرت کلامتان را از این طریق ارتقاء دهید.

با تشکر

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنون از متن

ولی من با... باید .... مشکل دارم شاید کسی دوست نداشت وارد بحث بشه ولی قدرت کلام داره

این دیگه بسته به سلیقه افراد داره کسی که وارد بحث و گفت و گو نمیشه، نمیشه گفت

اون قدرت لازم بیان رو نداره

• Like 5
لینک به دیدگاه
ممنون از متن

ولی من با... باید .... مشکل دارم شاید کسی دوست نداشت وارد بحث بشه ولی قدرت کلام داره

این دیگه بسته به سلیقه افراد داره کسی که وارد بحث و گفت و گو نمیشه، نمیشه گفت

اون قدرت لازم بیان رو نداره

البته که همه ، قدرت بیان دارن.ولی شما خود ما رو در نظر بگیری ، به جواب میرسی.آیا ما روز اول تا این حد مسلط بودیم که حالا هستیم؟

تمرین در گفتگو باعث میشه که انسان کمبود های علمی و دانشی خودشم بهش پی ببره و در پی جبرانش بربیاد.حتی انسان رو مجبور به مطالعه بیشتر هم میکنه.همه اینا تو تکرار گفتگو ها میسر میشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

لازمه بلوغ عقلانی انسان آنست که بیاموزد بجای نابود ساختن یکدیگر ، دیدگاهها ، نظر ها و اندیشه های خود و دیگران را نقادی و ارزشیابی کند و بکوشد در این مسیر به کارایی کارآمد دست یابد ، تا زمینه های مساعد تری را برای رشد استعداد ها و به فعالیت رساندن امکانات بالقوه خود فراهم آورد.

سقراط ، گفت و گو را تنها راه رهایی انسانهایی میداند که به جهل خود علم دارند.

• Like 5
لینک به دیدگاه
البته که همه ، قدرت بیان دارن.ولی شما خود ما رو در نظر بگیری ، به جواب میرسی.آیا ما روز اول تا این حد مسلط بودیم که حالا هستیم؟

تمرین در گفتگو باعث میشه که انسان کمبود های علمی و دانشی خودشم بهش پی ببره و در پی جبرانش بربیاد.حتی انسان رو مجبور به مطالعه بیشتر هم میکنه.همه اینا تو تکرار گفتگو ها میسر میشه.

میفهمم چی میگی حرفت درسته

ولی من خودم توو بحث و گفت گو ها شرکت نکردم تا الان !!!!!به خاطر این میگم

شاید کسی نخواد حرف بزنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظور اینکه بدون محتوی نباشه سازنده باشه و یه چیزی یاد بگیریم از هم دیگه

بله درسته. شما از چه موضوعاتی دوست دارین صحبت کنین یا مثلا ما تاپیکشو بزنیم یا خودتون مطرحش کنین؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
میفهمم چی میگی حرفت درسته

ولی من خودم توو بحث و گفت گو ها شرکت نکردم تا الان !!!!!به خاطر این میگم

شاید کسی نخواد حرف بزنه

همین تاپیکو که لطف کردین توش شرکت کردین ، خودش شرکت کردنه دیگه .:ws28:

اگر شرکت نمیکردین و طرح موضوع نمیکردین ، طبعا با هدف تاپیک هم تا این حد که الان آشنا شدید ، آشنا نمیشدین.پس نتیجه میگیریم که گفتگو ثمرات بیشماری داره .:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من که بحث زیست محیطی رو خیلی دوست دارم چون مرتبط با رشته ام هست.:w16:

و اینکه مشکلاتی که داریم تو جامعه می بینیم و مطرح کنیم بعد راه حل بدیم این رو هم می پسندم

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که بحث زیست محیطی رو خیلی دوست دارم چون مرتبط با رشته ام هست.:w16:

و اینکه مشکلاتی که داریم تو جامعه می بینیم و مطرح کنیم بعد راه حل بدیم این رو هم می پسندم

بله درسته.مشکلات جامعه که میگید دقیقا هست.من نظرم اینه که ما بیشتر سعی کنیم مشکلات خودمونو بیشتر بهش بپردازیم تا مشکلاتی که از سوی جامعه گریبان ما رو گرفته یا میگیره.

بالاخره تو همین جامعه جوانانی هستند که علیرغم همه مشکلات تونستن موفق بشن . اگه تو این فرصت های گفتگو بتونیم ابعاد فردی ناکامی ها و ناتوانائیهامونو بررسی کنیم و براشون چاره ای بیابیم ، به نظرم بیشتر بسودمان خواهد بود.تا نظر شما چی باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

همه مهارت های مورد نیاز انسان تو دانش محض خلاصه نمیشه.یک نفر دانشجو اگه مهارت در گفتگو نداشته باشه ، هیچوقت نمیتونه تو کار و زندگیش موفق عمل بکنه. کما اینکه همینطوری هم شده.

انسان با دانستن فرمولهای علمی به هیچ جا نمیرسه ، ولی با داشتن مهارت در گفتگو خیلی بهتر میتونه موفق بشه.

تو همین انجمن متاسفانه به این مهم اهمیت داده نمیشه.تو بخش بهترین تاپیکهای آموزشی هیچ تاپیکی از بخش گفتگوی آزاد اکران نمیشه ولی بجاش تا بخوای تاپیک نخود لوبیا هم توشون هست. تحول اندیشه با گفتگو میسر میشه ولی در انجمن ما ، این مهم هنوز جا نیفتاده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله کاملا فرمایش شما متین

ما هم عضو همین جامعه هستیم و باید اول از خودمون شروع کنیم:w16:

مرسی

حالا که میخوایم از خودمون شروع کنیم ، به نظر شما اولین موضوعی که شما هم دوست داری راجع بهش گفتگو کنیم ،چی باشه خوبه؟

شما اون تاپیک حس مسئولیت اجتماعی منو که همین امروز مطرح کردم ، خوندی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

والا موضوع اجتماعی که زیاد هست .

اولیش همین در مورد صحبت کردن بعضی اوقات باید بدونیم چی می گیم و منظور خودمون رو درست ادا کنیم تاحد امکان طرف مقابل رو توی صحبت کردن رنجیده خاطر نکنیم خیلی افراد این مسئله رو تو صحبت هاشون اعمال نمی کنن

فقط سعی در کوچیک کردن بقیه دارن مثلا این چنین چیز هایی باید سنجیده بشه تو صحبت ها کنترل بشه

مخصوصا برای قشر تحصیل کرده

• Like 3
لینک به دیدگاه
ته ندیدم تاپیک رو

تو بالای صفحه تو تالار گفتگو و درست چسبیده به همین تاپیک هستش . حس مسئولیت اجتماعی اسمشه

لینک به دیدگاه
والا موضوع اجتماعی که زیاد هست .

اولیش همین در مورد صحبت کردن بعضی اوقات باید بدونیم چی می گیم و منظور خودمون رو درست ادا کنیم تاحد امکان طرف مقابل رو توی صحبت کردن رنجیده خاطر نکنیم خیلی افراد این مسئله رو تو صحبت هاشون اعمال نمی کنن

فقط سعی در کوچیک کردن بقیه دارن مثلا این چنین چیز هایی باید سنجیده بشه تو صحبت ها کنترل بشه

مخصوصا برای قشر تحصیل کرده

ببینید ، قرارنیست ادای افراد نازک نارنجی رو در بیاریم.ما تو عصری زندگی میکنیم که داعش هایش هر روز هزاران انسان را سر می برند.عصری که هر روز سرمان کلاه میره و بیت المال هپلی هپو میشه و هزار ویک معضل و مصیبت .

اگه بخوایم تا اون حد ظریف بین و حساس باشیم ، لازمه حتی از خونه هم بیرون نیایم.

در ضمن این حس کوچک کردن ها و اینا یه تصور از سوی ذهنیت خودمونه.اگه کوچیک گرفته شدیم ، باید دنبال علتش باشیم و اونو تو خودمون کشف کنیم و از بین ببریم تا کوچیک نشبم .البته این که گفتم ، یه مثال بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه

آهان شما منظورت ون از مسائل اجتماعی تا آون حد بزرگ بود :ws38:

گفتیم اول از خودمون شروع کنیم کم کم بزرگ اش می کنیم

نازک نارنجی:w58:

نه این ها ربطی به نازک نارنجی بودن نداره بالاخره یه عامل مهم تو صحبت کردن باید از مسائل کوچک و ساده رسید به عوامل مهم .

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...