Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ نه شما موضوع رو نگرفتی الان به شیوه مسئولان برات تشریح میکنم.همون 300 امتیاز + مدال داده میشه، بعدش از این امتیازها یه مقداری به عنوان مالیات بر ارزش افزوده کسر میشه، و چون مدال رو امتیازی حساب نمیکنن، طبق برآورد خودشون معادل امتیازی اش رو حساب میکنن بعد از شما کمش میکنن. بعد از مالیات، نوبت حق بیمه هست که باید از امتیازتون کم بشه.:icon_pf (34): بعدش هم بیمه تکمیلی. بیمه بیکاری رو هم نباید فراموش کرد. در نهایت یه مقدار هم برای صندوق بازنشستگی و ... کم میشه یه کمک خودجوش از طرف شما و توسط مدیر به سایر سایت های مظلومی که در نقاط دور افتاده نت قرار دارند داده میشه. با تمام اینا وقتی بازم بهت 100 تا برسه، انصافا شاهکاره. ناشکر نباش!!! به یاد اون مظلومایی باش که همین هم گیرشون نمیاد:vahidrk:. عالی بود 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ نه شما موضوع رو نگرفتی الان به شیوه مسئولان برات تشریح میکنم.همون 300 امتیاز + مدال داده میشه، بعدش از این امتیازها یه مقداری به عنوان مالیات بر ارزش افزوده کسر میشه، و چون مدال رو امتیازی حساب نمیکنن، طبق برآورد خودشون معادل امتیازی اش رو حساب میکنن بعد از شما کمش میکنن. بعد از مالیات، نوبت حق بیمه هست که باید از امتیازتون کم بشه.:icon_pf (34): بعدش هم بیمه تکمیلی. بیمه بیکاری رو هم نباید فراموش کرد. در نهایت یه مقدار هم برای صندوق بازنشستگی و ... کم میشه یه کمک خودجوش از طرف شما و توسط مدیر به سایر سایت های مظلومی که در نقاط دور افتاده نت قرار دارند داده میشه. با تمام اینا وقتی بازم بهت 100 تا برسه، انصافا شاهکاره. ناشکر نباش!!! به یاد اون مظلومایی باش که همین هم گیرشون نمیاد:vahidrk:. ياد اين جوكه افتادم بچهه به باباش میگه 5 هزار تومن بده باباش میگه چی؟؟؟ 4هزار تومن؟؟؟ 3هزار تومن میخوای واسه چی؟؟؟ بچه های مردم روزی 2 هزار تومن میگیرن، با همون هزار تومن کنار میان، اونوقت تو از من 500 تومن میخوای؟؟؟ بابای من 300 تومن به من نمیداد که بخوام 200 تومن به تو بدم بیا حالا این 100 تومنو بگیر.... پسره نگاه میکنه میبینه 50 تومنیه 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ :JC_thinking:بدبخت شدیم مسابقه شروع شد 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ منم هستم یا امام جمعه همین هفته :icon_pf (34): آقا من الفرار 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ فرصت ارسال سوالات تموم شد. فردا سوالات مسابقه با پیغام خصوصی به نفراتی که اسمشون تو پست اول اومده ارسال میشه و توضیحات کامل مسابقه داده میشه البته تا 10 شب هنوز فرصت شرکت تو مسابقه هست. ولی فرصت ارسال سوال تموم شده دیگه 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ [h=1]مسابقه اطلاعات عمومی دور هفتم[/h] 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام رمز عبور رو وارد میکنم این پیغام رو میده your password is incorrect 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلامرمز عبور رو وارد میکنم این پیغام رو میده your password is incorrect سلام دقت كن كه رمز عبور دوتا a پشت سر هم داره. بهتره خود رمزي كه محمد فرستاده رو عيناً Copy و Paste كني كه مشكلي پيش نياد. 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلامدقت كن كه رمز عبور دوتا a پشت سر هم داره. بهتره خود رمزي كه محمد فرستاده رو عيناً Copy و Paste كني كه مشكلي پيش نياد. ببخشیند رمزه عبور برام نیامده 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ ببخشیند رمزه عبور برام نیامده پیام خصوصی براتون فرستادم دوباره میفرستم 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ پیام خصوصی براتون فرستادم دوباره میفرستم خیلی خیلی ممنون درست شد 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ خیلی خیلی ممنون درست شد خب خداروشکر موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده