رفتن به مطلب

«گفتن» یا «نوشتن»، كدام را توصيه مي‌كنيد؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

سلام

مطمئنی؟ از کجا میدونی که جهان تغییر خواهد کرد؟

مثل روز روشنه

قدیم هم میگفتن مگرمی تونه انسان پروازکنه ، توانست یابه فضا، توانست و......

خب ، با خوندن اخبارفناوری وداعش ببخشید دانش می شودفهمید البته شماخودت ایناروبلدی واین جسارت که گفتم.

انسان تو00.1 ثانیه می تونه خودشومتحول کنه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
مثل روز روشنه

قدیم هم میگفتن مگرمی تونه انسان پروازکنه ، توانست یابه فضا، توانست و......

خب ، با خوندن اخبارفناوری وداعش ببخشید دانش می شودفهمید البته شماخودت ایناروبلدی واین جسارت که گفتم.

انسان تو00.1 ثانیه می تونه خودشومتحول کنه .

اینا که میگی درست.من منظورم اینه که دنیای فعلی ما با همه تکنولوژی هاش هنوز جهان توحش هست و وحشیگری انسانها همچنان ادامه داره.البته تکنولوژی باعث شده که نوع جنایات انسانها مدرن تر صورت بگیره.

هیچ تکنولوژیی تا بحال نتونسته کمک کنه انسان یک درصد هم متمدن تر بشه و همه جنبه های خوب انسانیش هر روز بیشتر از روز پیش کم رنگ تر میشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینا که میگی درست.من منظورم اینه که دنیای فعلی ما با همه تکنولوژی هاش هنوز جهان توحش هست و وحشیگری انسانها همچنان ادامه داره.البته تکنولوژی باعث شده که نوع جنایات انسانها مدرن تر صورت بگیره.

هیچ تکنولوژیی تا بحال نتونسته کمک کنه انسان یک درصد هم متمدن تر بشه و همه جنبه های خوب انسانیش هر روز بیشتر از روز پیش کم رنگ تر میشه.

تكنولوژي ابزار هست. ابزاري پيشرفته‌تر از ابزارهاي انسان قديم.

اما هرگز از ابزار انتظار ايجاد تمدن و فرهنگ نبوده و نيست.

ولي اين ابزار، مي‌تونه باعث بشه كه انسان، فراغ بال بيشتري بدست بياره، و بيشتر به "خودش" برسه.

حالا اينكه انسان مدرن، بجاي اينكه بيشتر بخودش برسه، درگير خود "ابزار" شده. مشكل ديگري هست.

اما همونطور كه محمدعلي گفت، اين‌ انسان‌هاي بزرگ هم، خدمات ارزنده‌اي به بشريت كردند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما هرگز از ابزار انتظار ايجاد تمدن و فرهنگ نبوده و نيست.

ولي اين ابزار، مي‌تونه باعث بشه كه انسان، فراغ بال بيشتري بدست بياره، و بيشتر به "خودش" برسه.

حالا اينكه انسان مدرن، بجاي اينكه بيشتر بخودش برسه، درگير خود "ابزار" شده. مشكل ديگري هست.

اما همونطور كه محمدعلي گفت، اين‌ انسان‌هاي بزرگ هم، خدمات ارزنده‌اي به بشريت كردند.

برخلاف عادت شما که دوست دارید تو جوابهاتون سر و ته قضیه رو سریعتر هم بیارید ، من از روش گام به گام استفاده میکنم و پا به پای اون فردی که باهاش گفتگو میکنم پیش میرم تا خود حرفایی که طرف میزنه براش جا بیفته و دقیقا متوجه گفته هاش بشه و هر دو بدونیم که کی در اصل موضوع گفتگو میکنیم و کی فرافکنی داریم و کی به حاشیه میریم.(اینو شما در مورد روش من دقت نمیکنید)

بخش دوم جواب من:

میگم حالا خوب شد محمد علی اینو گفت که اونا خدماتی داشتن .ولی بحث چیز دیگه است و طبعا همه ما اینقد هوش و حواس داریم که این چیزا رو بدونیم.

جالبش اینه که خود شما هم اصل مسئله رو به حاشیه بردید و بحث اولویت گفتن یا نوشتن رو که موضوع اصلی است ، وانگهی دریا شود،فرمودید .اون بخش از گفتگویی که من با ایشان دارم ، اگه مداخله ای توش انجام نشه ، منو ممنونم مبکنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

اما هرگز از ابزار انتظار ايجاد تمدن و فرهنگ نبوده و نيست. .

این بخش از نظرات شما رو من نمیتونم بپذیرم و دلائل محکمی هم برای اثبات حرفم دارم ولی چون جای بحث اینجا نیست شاید اگر تاپیکی در این خصوص زده بشه ، یه گپ و گفتگویی توش راه میاندازیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...