Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ من باختم اما قبول نی خب باشه از اول بازی کنیم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ خب باشه از اول بازی کنیم باچه باچه باچه از اول بازی تونیم من بلتم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سلام نتیجه بازی ما 2-1/2 شد. به آرتاش خسته نباشید میگم... هر چند ایشون تمرکز نداشتن و مشغله کاری داشتن. و ما استفاده نمودیم این امتیاز یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ الان بازی تک تک شده؟ پس تا حالا من و مجتبی صعود کردیم؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ من باختم اما قبول نی روی مات های ساده ی مطالعه داشته باش زن داداش:icon_pf (34): http://www.noandishaan.com/forums/thread116734.html این امتیاز یعنی چی؟ هر برد 1 امتیاز مساوی 0.5 به دو طرف باخت 0 در واقع نتیجه سه بازی من بازی من 2.5 - 0.5:ws3: دو برد ی مساوی الان بازی تک تک شده؟ پس تا حالا من و مجتبی صعود کردیم؟ والا نمیدونم برنامه رو تو ریختی امشب بگو بقیه هم بازیشونو انجام بدن یا طبق قوانین از مسابقه حذف میشن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ روی مات های ساده ی مطالعه داشته باش زن داداش:icon_pf (34): http://www.noandishaan.com/forums/thread116734.html هر برد 1 امتیاز مساوی 0.5 به دو طرف باخت 0 در واقع نتیجه سه بازی من بازی من 2.5 - 0.5:ws3: دو برد ی مساوی والا نمیدونم برنامه رو تو ریختی امشب بگو بقیه هم بازیشونو انجام بدن یا طبق قوانین از مسابقه حذف میشن تا شب دوشنبه وقت دارن بقیه بازیاشونو تموم کنن پس من سه امتیاز دارم مرحله اول تموم بشه مرحله بعد رو دوباره قرعه کشی میکنیم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ روی مات های ساده ی مطالعه داشته باش زن داداش:icon_pf (34): http://www.noandishaan.com/forums/thread116734.html هر برد 1 امتیاز مساوی 0.5 به دو طرف باخت 0 در واقع نتیجه سه بازی من بازی من 2.5 - 0.5:ws3: دو برد ی مساوی والا نمیدونم برنامه رو تو ریختی امشب بگو بقیه هم بازیشونو انجام بدن یا طبق قوانین از مسابقه حذف میشن برووووو فک کرده همه باید عضو فدراسیون شطرنج باشن میام براتاااااا اصنم ساده مات نشدم ای ناصررررر تو گفتی؟؟؟ برا توام میاماااااا 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ تا شب دوشنبه وقت دارن بقیه بازیاشونو تموم کننپس من سه امتیاز دارم مرحله اول تموم بشه مرحله بعد رو دوباره قرعه کشی میکنیم چقد طاقت فرسا! سه امتیاز مفت چنگت:vahidrk: برووووو فک کرده همه باید عضو فدراسیون شطرنج باشنمیام براتاااااا اصنم ساده مات نشدم ای ناصررررر تو گفتی؟؟؟ برا توام میاماااااا عععععع زشته زن داداش شیخ ناصره دیگه همچین مات میکنه عین اناند کلا منظورم این بود که از اشتباهتون درس بگیرید... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ lpllllllllln ممدددددددددددددد بازی کن تمومش کن خو 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ lpllllllllln ممدددددددددددددد بازی کن تمومش کن خو 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ ایلیا و معصومه محمد و محمد علی امشب آخرین فرصت برای بازی کردنتونه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ برنده ایلیا و معصومه با مجتبی بازی میکنه و برنده محمد و محمد علی با من در صورت بازی نکردن منو مجتی یه راست میریم فینال 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ من و مجتبی امشب مسابقه میدیم و برنده نفر اول میشه بقیه دوستان هم به دلیل عدم انجام بازی حذف شدن 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ من و مجتبی امشب مسابقه میدیم و برنده نفر اول میشهبقیه دوستان هم به دلیل عدم انجام بازی حذف شدن برندتون بیاد با من بازی کنه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ برندتون بیاد با من بازی کنه نه دیگه ما هردو یه دور بردیم حریفامونو تو هنوز بازی نکردی 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ نه دیگه ما هردو یه دور بردیم حریفامونوتو هنوز بازی نکردی باشه منم برندتون رو دو دور میبرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده