آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ خب من چکار کنم :icon_pf (34):اول میگن دوگروهی (منم زدم پست اول):ffuzma2nlljlasbauln الان اومدم دیدم ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اینجوری شده منم اینجوری شدم:w58::ws52: اینم بقیه در مقابل واکنش من:ws17::ws17::ws17::ws17: پیش میاد اشکال نداره یکم برنامه هماهنگ نبود دفعات بعد بهتر میشه اما زمان بازیا ،هم کدوم سایت بودنش، هم مدت زمان بازی و غیره اما خوب بود بازم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام نتیجه بازی ما 2-1/2 شد. به آرتاش خسته نباشید میگم... هر چند ایشون تمرکز نداشتن و مشغله کاری داشتن. و ما استفاده نمودیم بله بله موفق باشیدددددددددددد بازی جذاب شده یا فعلا دارید گرم میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ پیش میاد اشکال ندارهیکم برنامه هماهنگ نبود دفعات بعد بهتر میشه اما زمان بازیا ،هم کدوم سایت بودنش، هم مدت زمان بازی و غیره اما خوب بود بازم :whistle:بین خودمون بمونه به کسی نگید هااااااااااااااااااااااااااااااااااااا گناه دارم:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ بله بله موفق باشیدددددددددددد بازی جذاب شده یا فعلا دارید گرم میکنید؟ مرسی. بازی خوبی بود، فقط زیادی ارفاق کردن پیش میاد اشکال ندارهیکم برنامه هماهنگ نبود دفعات بعد بهتر میشه اما زمان بازیا ،هم کدوم سایت بودنش، هم مدت زمان بازی و غیره اما خوب بود بازم مسئولین چرا رسیدگی نمیکنن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ خوووووووووووب ساعت 6 شد رقیب من نیومد طبق قوانین بین الملل مسابقات من 3_0 رقیبم رو بردم و به مرحله بعد صعود کردم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ Hlndl:ws3:آمدیم نه قرار ما شیش بود... من بردم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ نه قرار ما شیش بود...من بردم:hapydancsmil: hlaf lkjzvl امشب منتظرم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ hlaf lkjzvl امشب منتظرم من گفتم ساعت شیش..توام گفتی اوکی الانم خونه نیستم:hapydancsmil: من برنده شدم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ من گفتم ساعت شیش..توام گفتی اوکیالانم خونه نیستم:hapydancsmil: من برنده شدم امشب برگشتی بازی میکنیم من شبا کلا بیدارم هر ساعتی گفتی هستم:| 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ من ی نکته ای بگم ک اینجا قانون جنگل حاکمه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ من ی نکته ای بگم ک اینجا قانون جنگل حاکمه خخخخ خب همش نیم ساعت دیرتر آنلاین شدم:| اقا جایی دیگه برا هماهنگی نداریم خودت مجلس رو دس بگیر 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ امشب برگردم باس بخوابم فردا میرم یونی من برنده شدم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ امشب برگردم باس بخوابم فردا میرم یونیمن برنده شدم اوکی سوده برنده شد 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اوکیسوده برنده شد :ws28: فردا شب ایشالا 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ مديريت محترم تالار ورزش سركار خانم صبا سلام عليكم: لطفاً نسبت به تعيين زمان مناسب جهت اجراي مسابقه گروهي اينجانب و سركارعالي اقدام فرموده و مراتب را به اطلاع برسانيد. پيشاپيش از لطف و مساعدت جنابعالي سپاسگزارم :yes: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ خخخخخب همش نیم ساعت دیرتر آنلاین شدم:| اقا جایی دیگه برا هماهنگی نداریم خودت مجلس رو دس بگیر خب حالا ی کاری برات میکنم راه حلش اینه که بازه زمانی مشخص کنید که برنامه ریزیتون انعطاف داشته باشه امشب برگردم باس بخوابم فردا میرم یونیمن برنده شدم زن داداش کوتاه بیا یونی تعطیله فردا.... با این داش ناصر ما بازی کن... گناه داره 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ خب حالا ی کاری برات میکنم راه حلش اینه که بازه زمانی مشخص کنید که برنامه ریزیتون انعطاف داشته باشه زن داداش کوتاه بیا یونی تعطیله فردا.... با این داش ناصر ما بازی کن... گناه داره س روزه دارم فک میکنم نسبتم با تو چی بود الان فهمیدم فردا شب بازی میکنم باس 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ س روزه دارم فک میکنم نسبتم با تو چی بود الان فهمیدمفردا شب بازی میکنم باس قبلنا باهوشتر بودی زن داداش:icon_pf (34): مرسی زن داداش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده