Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2016 حریف تمرینی الان کسی هست یک دست بزنیم ؟ :mrsbeasley: بزنیم 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 5 مهر، 2016 خب از همین تریبون اعلام میکنم که سجاد از آمادگی خوبی برخورداره 3 دست برد تمرینی از من هم در پروندش ثبت شد 3
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2016 خب از همین تریبون اعلام میکنم که سجاد از آمادگی خوبی برخورداره 3 دست برد تمرینی از من هم در پروندش ثبت شد سجاد؟:| فک کنم باخت ها موثر بوده 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 6 مهر، 2016 سجاد؟:|فک کنم باخت ها موثر بوده ببخشید، منظورم ناصر بود. باور کن یک شباهت عجیبی در پس زمینهی آواتار شما دو نفر هست که من بارها پیش اومده اشتباه میکنم (البته این اولین بار بود که اشتباهم لو رفت ) 3
saba mn 20993 ارسال شده در 7 مهر، 2016 صبا دوباره قرعه کشی میکنید؟چجوری شد الان؟ تعداد فکر کنم همون فقط همه اومدن نظر دادم نگفتن چه ساعتی آنلاینن این همه تاکید داشتما :vahidrk: 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 7 مهر، 2016 قرار هست امشب بازيها شروع بشه ؟ براي هماهنگي با من اين آيدي تلگرامم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 7 مهر، 2016 قرار هست امشب بازيها شروع بشه ؟ براي هماهنگي با من اين آيدي تلگرامم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه ها ریپورتن 10 تا استیکر نیازن البته میشه شطرنج مکاتبه ای هم انجام داد 4
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 7 مهر، 2016 بچه ها ریپورتن 10 تا استیکر نیازن البته میشه شطرنج مکاتبه ای هم انجام داد بچهها يا مجتبي ؟ 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2016 تعداد فکر کنم همون فقط همه اومدن نظر دادم نگفتن چه ساعتی آنلاینن این همه تاکید داشتما :vahidrk: من دیروز گفتم دیگهنه پریروز ساعت 4:30 گفتم من صبح 11میتونم فقط بیام برا بازی اونم عجله ای میشه.میخوای اسم منو خط بزن اسم محمد عارف و بذار به جاش اینجوری بهتره بازی هم بهم نمیخوره:hapydancsmil: 5
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2016 خب محمد علی و محمد باهم بازی میکنن در مورد تایم مسابقه: ساعت خاصی رو مشخص نمیکنم بچه ها به هم پیام بدن و هماهنگ کنن ساعتشونو هر تایمی که راحت بودن من و سوده فردا شب بازی میکنیم بقیه میتونن امروز یا فردا بازی کنن و نتایج مشخص بشه هر دو نفر باید سه بار باهم بازی کنن و کسی که دوبارشو برنده شه میره مرحله بعد (البته اگه تایم 10 دقیقه ای بازی کنید) 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 مهر، 2016 من دیروز گفتم دیگهنه پریروز ساعت 4:30 گفتم من صبح 11میتونم فقط بیام برا بازی اونم عجله ای میشه.میخوای اسم منو خط بزن اسم محمد عارف و بذار به جاش اینجوری بهتره بازی هم بهم نمیخوره:hapydancsmil: اگه قرار باشه با اومدن من اسم کسی خط بخوره، من خب نمیام اصلاً کی قراره بازیا باشه؟ اگه فرصتی هست یه اطلاع رسانی داخل تلگرام انجام بدم ببینم کسی شطرنج باز هست 3
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2016 هرکی اضافه بشه مشکلی نیست محمد و محمد عای باهم بازی میکنننننن محمد تو تلگرام هم زدی برا دور بعد نهایت ازشون استفاده میکنیم 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 مهر، 2016 هرکی اضافه بشه مشکلی نیستمحمد و محمد عای باهم بازی میکنننننن محمد تو تلگرام هم زدی برا دور بعد نهایت ازشون استفاده میکنیم دور بعد؟ اون که خیلی طول میکشه، بذار همون دور بعد که شد اطلاع رسانی میکنم قرعه کشی هم تو پست اول اضافه می کردین و اینکه الان بین من و محمدعلی کی سیاه باشه کی سفید 3
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2016 دور بعد؟ اون که خیلی طول میکشه، بذار همون دور بعد که شد اطلاع رسانی میکنم قرعه کشی هم تو پست اول اضافه می کردین و اینکه الان بین من و محمدعلی کی سیاه باشه کی سفید lpln ugd stdn j, sdhi کمحمد علی سفید تو سیاه 4
ارسال های توصیه شده