Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ هر کسی در نواندیشان ثبت نام کنه میتونه شرکت کنه 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ حریف تمرینی الان کسی هست یک دست بزنیم ؟ :mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ حریف تمرینی الان کسی هست یک دست بزنیم ؟ :mrsbeasley: بزنیم 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ خب از همین تریبون اعلام میکنم که سجاد از آمادگی خوبی برخورداره 3 دست برد تمرینی از من هم در پروندش ثبت شد 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ خب از همین تریبون اعلام میکنم که سجاد از آمادگی خوبی برخورداره 3 دست برد تمرینی از من هم در پروندش ثبت شد سجاد؟:| فک کنم باخت ها موثر بوده 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سجاد؟:|فک کنم باخت ها موثر بوده ببخشید، منظورم ناصر بود. باور کن یک شباهت عجیبی در پس زمینهی آواتار شما دو نفر هست که من بارها پیش اومده اشتباه میکنم (البته این اولین بار بود که اشتباهم لو رفت ) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ صبا دوباره قرعه کشی میکنید؟ چجوری شد الان؟ 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ صبا دوباره قرعه کشی میکنید؟چجوری شد الان؟ تعداد فکر کنم همون فقط همه اومدن نظر دادم نگفتن چه ساعتی آنلاینن این همه تاکید داشتما :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ قرار هست امشب بازيها شروع بشه ؟ براي هماهنگي با من اين آيدي تلگرامم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ پس این ممدعلی و ممد چی میگن؟ قرعه کشی دوباره نمیخاد؟ 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ قرار هست امشب بازيها شروع بشه ؟ براي هماهنگي با من اين آيدي تلگرامم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه ها ریپورتن 10 تا استیکر نیازن البته میشه شطرنج مکاتبه ای هم انجام داد 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ بچه ها ریپورتن 10 تا استیکر نیازن البته میشه شطرنج مکاتبه ای هم انجام داد بچهها يا مجتبي ؟ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ تعداد فکر کنم همون فقط همه اومدن نظر دادم نگفتن چه ساعتی آنلاینن این همه تاکید داشتما :vahidrk: من دیروز گفتم دیگهنه پریروز ساعت 4:30 گفتم من صبح 11میتونم فقط بیام برا بازی اونم عجله ای میشه.میخوای اسم منو خط بزن اسم محمد عارف و بذار به جاش اینجوری بهتره بازی هم بهم نمیخوره:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ خب محمد علی و محمد باهم بازی میکنن در مورد تایم مسابقه: ساعت خاصی رو مشخص نمیکنم بچه ها به هم پیام بدن و هماهنگ کنن ساعتشونو هر تایمی که راحت بودن من و سوده فردا شب بازی میکنیم بقیه میتونن امروز یا فردا بازی کنن و نتایج مشخص بشه هر دو نفر باید سه بار باهم بازی کنن و کسی که دوبارشو برنده شه میره مرحله بعد (البته اگه تایم 10 دقیقه ای بازی کنید) 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ من دیروز گفتم دیگهنه پریروز ساعت 4:30 گفتم من صبح 11میتونم فقط بیام برا بازی اونم عجله ای میشه.میخوای اسم منو خط بزن اسم محمد عارف و بذار به جاش اینجوری بهتره بازی هم بهم نمیخوره:hapydancsmil: اگه قرار باشه با اومدن من اسم کسی خط بخوره، من خب نمیام اصلاً کی قراره بازیا باشه؟ اگه فرصتی هست یه اطلاع رسانی داخل تلگرام انجام بدم ببینم کسی شطرنج باز هست 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ هرکی اضافه بشه مشکلی نیست محمد و محمد عای باهم بازی میکنننننن محمد تو تلگرام هم زدی برا دور بعد نهایت ازشون استفاده میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ هرکی اضافه بشه مشکلی نیستمحمد و محمد عای باهم بازی میکنننننن محمد تو تلگرام هم زدی برا دور بعد نهایت ازشون استفاده میکنیم دور بعد؟ اون که خیلی طول میکشه، بذار همون دور بعد که شد اطلاع رسانی میکنم قرعه کشی هم تو پست اول اضافه می کردین و اینکه الان بین من و محمدعلی کی سیاه باشه کی سفید 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ دور بعد؟ اون که خیلی طول میکشه، بذار همون دور بعد که شد اطلاع رسانی میکنم قرعه کشی هم تو پست اول اضافه می کردین و اینکه الان بین من و محمدعلی کی سیاه باشه کی سفید lpln ugd stdn j, sdhi کمحمد علی سفید تو سیاه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده