masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام خب اصولیش چیه که باعث چاقی نشه ؟ گفتم با توجه به توضیحات اصولی نیست.. توضیحاتی که دادم.. اگه متوجه نشدید بگید واضح تر توضیح بدم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ گفتم با توجه به توضیحات اصولی نیست.. توضیحاتی که دادم.. اگه متوجه نشدید بگید واضح تر توضیح بدم سلام اگه زحمت نیست توضیح بدین ! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام اگه زحمت نیست توضیح بدین ! داداش خرج داره.. شوخی کردم.. چشم.. وقتی ورزش میکنید اشتهاتون زیاد میشه و بدن به مواد غذایی نیاز پیدا میکند..هنگامی که اشتها افزایش پیدا میکند و بطور طبیعی دوست دارید بخورید حالا انتخاب اینه که میخواهید لاغر بید یا عضله دار بشید.. تکلیف خودتونو روشن کنید.. مردم ارتباط ورزش و تغذیه رو نمیدونن و فکر میکنن هرچقدر میخوان میتونن بخورن و از اونور ورزش کنن و مکمل بزنن و غیره.. بدنسازی یعنی ماهیچه و عضله رو ساختن لاغرتون نمیکنه.. و باعث میشه بیشتر عضله سازی و ماهیچه سازی بشه... و درسته بدنتونکنترل وزن میشه ولی کار بادستگاه افزایش وزن رو به دنبال داره حالا در حین ورزش مقداری از چربی بدن کاسته میشه و به عضله تبدیل میشه ولی به دلیل حجیم شدن عضلات ممکن فرد دچاراضافه وزن هم بشه.. حالا شما فکر کنید که بدنسازی رو رها کنید.. چه بلایی سرخودتون میارید/ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ داداش خرج داره.. شوخی کردم.. چشم..وقتی ورزش میکنید اشتهاتون زیاد میشه و بدن به مواد غذایی نیاز پیدا میکند..هنگامی که اشتها افزایش پیدا میکند و بطور طبیعی دوست دارید بخورید حالا انتخاب اینه که میخواهید لاغر بید یا عضله دار بشید.. تکلیف خودتونو روشن کنید.. مردم ارتباط ورزش و تغذیه رو نمیدونن و فکر میکنن هرچقدر میخوان میتونن بخورن و از اونور ورزش کنن و مکمل بزنن و غیره.. بدنسازی یعنی ماهیچه و عضله رو ساختن لاغرتون نمیکنه.. و باعث میشه بیشتر عضله سازی و ماهیچه سازی بشه... و درسته بدنتونکنترل وزن میشه ولی کار بادستگاه افزایش وزن رو به دنبال داره حالا در حین ورزش مقداری از چربی بدن کاسته میشه و به عضله تبدیل میشه ولی به دلیل حجیم شدن عضلات ممکن فرد دچاراضافه وزن هم بشه.. حالا شما فکر کنید که بدنسازی رو رها کنید.. چه بلایی سرخودتون میارید/ سلام میگن دکتراپولدارن همینه دیگه بخاطرهمچیزپول میگیرن دوکلمه حرف بزنند پول می خوان:icon_razz: وقتی ورزش میکنید اشتهاتون زیاد میشه و بدن به مواد غذایی نیاز پیدا میکند..هنگامی که اشتها افزایش پیدا میکند و بطور طبیعی دوست دارید بخورید حالا انتخاب اینه که میخواهید لاغر بید یا عضله دار بشید.. تکلیف خودتونو روشن کنید.یعنی موقع گشنگی پس ازورزش مهمه وباید کنترل شده باشه مردم ارتباط ورزش و تغذیه رو نمیدونن و فکر میکنن هرچقدر میخوان میتونن بخورن و از اونور ورزش کنن و مکمل بزنن و غیره..البته یکی از روشهای که بعضی هادارن اینه که می خورن می خورن چاق بشن بدرژیم میگیرند یعنی عضله می سازن وبعد چربی راآب می کنند. بدنسازی یعنی ماهیچه و عضله رو ساختن لاغرتون نمیکنه.. و باعث میشه بیشتر عضله سازی و ماهیچه سازی بشه... و درسته بدنتونکنترل وزن میشه ولی کار بادستگاه افزایش وزن رو به دنبال داره خب سوال اساسی اینه چرا کابادستگاه افزایش وزن داره حالا در حین ورزش مقداری از چربی بدن کاسته میشه و به عضله تبدیل میشه ولی به دلیل حجیم شدن عضلات ممکن فرد دچاراضافه وزن هم بشه.. حالا شما فکر کنید که بدنسازی رو رها کنید.. چه بلایی سرخودتون میارید/ مگربه فردی که چربی زیادی داره چاق نمی گوییم پس بدنساز دراثر افزایش عضله چاق نمیشه. خب با اجازتون یه چیزمیگم اگردرست نیست گوشموبپیچون ورزش کردن دردرازمدت اللخصوص بدنسازی که بدنوتبدیل به یک ماشین پرسوخت وساز می کنه ، ذهن به این ریتم عادت می کنه وچون این کارمدتی انجام شده حالاهم که ورزش نمی کنیم به طورناخوداگاه گشنه می شیم . درسته/ 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ سلام به همگی مخصوصا چاقا خب در مورد پیاده روی بگم که برای لاغری میتونه مفید باشه ولی بهتره jogging (دویدن نرم) هم داشته باشید. با توجه وضعیت بدنتون میتونین یه برنامه تنظیم کنید که هر روز بطور مرتب حداقل 2 کیلومتر دویدن نرم داشته باشین. پیشنهاد من اینه که از برنامه های اندروید که مربوط به ورزش کردن هستند و اطلاعات نسبتا دقیقی میدن استفاده کنید. 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ ممنونم مجتبی عزیز خواهش خوشحال میشم بدونم برنامتون چجور بوده که از 117 شدین 82 ؟ تو چ مدت این برنامه رو اجرا کردین؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ مامان من با پیاده روی از 75 رسید به 62 و چند ساله فیکس کرده منم از 48 رسیدم به 50 نخند یاد بگیر 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ مامان من با پیاده روی از 75 رسید به 62 و چند ساله فیکس کرده منم از 48 رسیدم به 50 نخند یاد بگیر منم از 75 رسیدم به 68 با باشگاه و رژیم عاقا ول کردم الان میترسم برم رو وزنه تو لاخریییییی ابلین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ منم از 75 رسیدم به 68 با باشگاه و رژیمعاقا ول کردم الان میترسم برم رو وزنه تو لاخریییییی ابلین معجزه پیاده روی رو دس کم نگیر سوده باشگاه و وزنه رو هم کم کم برو سمتش 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ خواهش خوشحال میشم بدونم برنامتون چجور بوده که از 117 شدین 82 ؟ تو چ مدت این برنامه رو اجرا کردین؟ برنامه کاملا ساده اس منتهی به مدت سه ماه شما باید ترک تمام مواد کربوهیدراتها کنید.. ولی غذا بخخورید .. هیچ ممنونعیتی در نان ها نیست ولی اندازه ان را باید رعایت کنید.. من مدت دوساله فقط شام میخورم.. و صبحانه.. شام هم فقط ساعت 8شب.. نه بیشتر نه کمتر.. یه سری مواد غذایی رو هم نباید تو این مدت خورده بشه.. و مدت 4ساعت پیاده روی.. اوایل 4ساعته بعد همون 4ساعت انقدر پاتون راه میفته میشه عرض 1ساعت.. و اب طی راه رفتن باید کم خورده شود.و..... اگه اصولی تر خواستید به من ایمیل کنید تا بهتون ایمیل کنم چیکار کنید.. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ برنامه کاملا ساده اس منتهی به مدت سه ماه شما باید ترک تمام مواد کربوهیدراتها کنید.. ولی غذا بخخورید .. هیچ ممنونعیتی در نان ها نیست ولی اندازه ان را باید رعایت کنید.. من مدت دوساله فقط شام میخورم.. و صبحانه.. شام هم فقط ساعت 8شب.. نه بیشتر نه کمتر.. یه سری مواد غذایی رو هم نباید تو این مدت خورده بشه.. و مدت 4ساعت پیاده روی.. اوایل 4ساعته بعد همون 4ساعت انقدر پاتون راه میفته میشه عرض 1ساعت.. و اب طی راه رفتن باید کم خورده شود.و..... اگه اصولی تر خواستید به من ایمیل کنید تا بهتون ایمیل کنم چیکار کنید.. بهتون تبریک میگم ... جالب بود ... مخصوصا این قسمتش: اوایل 4ساعته بعد همون 4ساعت انقدر پاتون راه میفته میشه عرض 1ساعت.. :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ بهتون تبریک میگم ... جالب بود ... مخصوصا این قسمتش: اوایل 4ساعته بعد همون 4ساعت انقدر پاتون راه میفته میشه عرض 1ساعت.. :jawdrop: ممنونم من روزی 13کیلومتر راه میرم.. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ پیاده روی خیلی خوبه من خودم وزنم همیشه یه اندازه بود والبته هست ولی شایدم نباشه الان چون وقت پیاده روی خیلی کم دارم. ازهرموقعیت می تونیم استفاده کنیم مثلا جا های که می خوایم بریم پیاده بریم ، یا موقع ردشدن ازخیابان اگرپول عابرداره ازپل رد بشیم، الانم که شهرداری باهمکارمترو پله برقیوبرای همین منظورخواموش می کنند،و.......... ببخشیددخالت میگم ولی من میگم می تونید همه چیزبخوریدولی به اندازه . 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلاممممممممم حب تتها مشکلی که خودم دارمممم اینه اقا من هرچیزی بخورم فقط شکم چاق میشه یعنی رو اعصابمه البته خیلی نیستا ولی خودم اذیتم الان میخوام فقط ناحیه شکم لاغر بشه نمیدونم چکار کنم همیشه وزنم بین 55 تا 57 بود الان شدم 61 کیلو به نظر شما چکار کنم فقط این شکم لاغرشه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلامممممممممحب تتها مشکلی که خودم دارمممم اینه اقا من هرچیزی بخورم فقط شکم چاق میشه یعنی رو اعصابمه البته خیلی نیستا ولی خودم اذیتم الان میخوام فقط ناحیه شکم لاغر بشه نمیدونم چکار کنم همیشه وزنم بین 55 تا 57 بود الان شدم 61 کیلو به نظر شما چکار کنم فقط این شکم لاغرشه؟؟؟؟ سلام صبا جون خوب شما در هفته بتونی عدسی سه بار بخورید.. شکمتون اب میشه.. منتهی عدسی بدون سیب زمینی و گوشت چرخ کرده.. و اینکه سعی کنید ماکارانی و سیب زمینی رو حذف کنید تا یک ماه.. تنها کربوهیدراتهایی هستن که چاق کننده شکم و پهلو و ایجاد سلولیتن... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام صبا جون خوب شما در هفته بتونی عدسی سه بار بخورید.. شکمتون اب میشه.. منتهی عدسی بدون سیب زمینی و گوشت چرخ کرده.. و اینکه سعی کنید ماکارانی و سیب زمینی رو حذف کنید تا یک ماه.. تنها کربوهیدراتهایی هستن که چاق کننده شکم و پهلو و ایجاد سلولیتن... عاشق ماکارانی هستم باشه دستت درد نکنه اینکارو انجام میدم ببینم تاثیر داره عصبیم کرده خیلی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ عاشق ماکارانی هستم باشه دستت درد نکنه اینکارو انجام میدم ببینم تاثیر داره عصبیم کرده خیلی نگران نباش.. من تمام مراجعخ کننده هاتم نتیجه گرفتن شماهم میگیری.. البته فقط این نیست.. ولی این یه متد خیلی کوچکیه که میتونه کمکت کنه.. ماکارانی بیشتر برای کسانی که بدنسازی کار میکنن میخوان بدنشون تو پربشه .. نه برای کسانی که شکم پهلو و سلولیت دارن.. نگران نباش عزیزدلم/:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده