رفتن به مطلب

معرفی تیم های یورو 2016؛ گروه a

saba mn

ارسال های توصیه شده

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD]

فرانسه، سوئیس، رومانی و آلبانی

[h=1]معرفی تیم های یورو 2016؛ گروه ‏A[/h]

[h=2] فرانسه، میزبان رقابت های یورو 2016، به همراه سوئیس، رومانی و آلبانی، گروه اول این مسابقات را ‏تشکیل می دهند.‏ [/h] [/TD]

[TD=align: left] 01117264.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

به گزارش "ورزش سه"، تنها 6 روز به آغاز رقابت های یورو 2016 باقی مانده و از امروز به معرفی ‏تیم های حاضر در این رقابت ها خواهیم پرداخت. امروز می توانید پروفایل مربوط به تیم های گروه ‏A‏ را ‏از لینک های زیر دنبال کنید:‏

01117263.jpg

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD] وقتِ خروس خوان

[h=1]معرفی تیم های یورو 2016؛ فرانسه[/h]

[h=2] بابی رابسون سرمربی سابق تیم‌ملی انگلیس زمانی در اشاره به امتیاز میزبانی در تورنمنت‌های بزرگ گفته بود:" اگر من و شما با هم در خانه ما حضور داشته باشیم، کدام‌مان احساس راحتی بیشتری می‌کنیم؟" [/h] [/TD]

[TD=align: left] 01116679.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

به گزارش "ورزش سه"، فرانسه در رقابت‌های یورو 2016 در خانه بازی می‌کند و این به صورت خودکار یک امتیاز برای آنها، نسبت به 23 تیم دیگر، است. البته همیشه فشار انتظارات روی تیم میزبان بیشتر از سایر تیم‌هاست اما بازی در خانه با احساس آرامش و آشنایی از شرایط وجود دارد که نکات منفی را کم اثر می‌کند. اگر فرانسه شروع خوبی در رقابت‌های یورو داشته باشد مطمئنا بازی در خانه به آنها کمک خواهد کرد تا بتوانند برای سومین‌بار قهرمان اروپا شوند.

01116680.jpg

آبی‌ها پیش از این دو بار از امتیاز میزبانی تورنمنت‌های بزرگ استفاده کردند و قهرمان یورو 1984 و جام‌جهانی 1998 شدند و با توجه به اینکه دیدیه دشان سرمربی فعلی فرانسه در جام‌جهانی 1998 و یورو 2000 جام قهرمانی را بالای سر برده، آنها کسی را روی نیمکت دارند که تجربه این شرایط را دارد و می‌داند چطور تیم را به مراحل بالاتر برساند.

اگرچه فرانسه به دلیل میزبانی در مرحله مقدماتی حضور نداشت اما آنها با داشتن تعدادی از بهترین استعدادهای فوتبال اروپا می‌توانند یکی از مدعیان اصلی باشند؛ بازیکنانی مانند انگولو کانته، هافبک لسترسیتی، که نامزد جایزه بازیکن فصل لیگ‌برتر هم بود و کینگزلی کومان، مهاجم گلزنی که این فصل به طور قرضی از یوونتوس به بایرن پیوست. حضور این بازیکنان کار را برای بازیکنان باتجربه‌تر فرانسه برای حضور در یورو دشوارتر کرد و البته دیدارهای سخت‌تری هم برای حریفان رقم خواهد زد.

بزرگترین دغدغه دشان نیز انتخاب قوی‌ترین ترکیب اصلی است؛ ترکیبی که بتواند خیلی زود در کنار هم جا بیفتد. موضوعی که می‌تواند حداقل روی کاغذ به او کمک کند این است که فرانسه در ضعیف‌ترین گروه ممکن قرار دارد. آنها رقابت‌ها را با دیدار مقابل رومانی در پاریس آغاز می‌کنند. هر چند شاگردان آنجل یوردانسکو در مرحله مقدماتی یورو شکستی نداشتند اما هرگز در دیدارهای رسمی مقابل فرانسه به پیروزی نرسیدند.

01116685.jpg

تیم دشان در دیدار دوم در شهر مارسی مقابل آلبانی قرار خواهد گرفت و 4 روز بعد در آخرین دیدار مرحله مقدماتی به مصاف سوئیس می‌روند. با توجه به اینکه تیم اول این گروه با یکی از تیم‌های سوم گروه‌ها روبه‌رو می‌شود، کاملا قابل پیش‌بینی است که فرانسه کار دشواری تا رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی نداشته باشد. حداقل تیری هانری، ستاره سابق فرانسه، که با این تیم قهرمان یورو 2000 شده بود، اینطور فکر می‌کند. او به تازگی گفته: «من به خاطر اینکه فرانسوی هستم، این حرف را نمی‌زنم؛ من فکر می‌کنم فرانسه بازی‌های خوبی ارائه خواهد داد و می‌تواند قهرمان شود. وقتی یک رقابت بزرگ در خانه برگزار می‌کنیم، شرایط راحت نیست اما توانستیم جام‌جهانی 1998 و یورو 1984 را در خانه ببریم. بله، این تورنمنت در فرانسه است و انتظارات نیز بالاست. می‌دانم آلمان چه توانایی‌هایی دارد، اسپانیا هم هر چند در جام‌جهانی بد بود اما آنها هم جزو مدعیان هستند. اما من فکر می‌کنم این تیم فرانسه برای قهرمانی به اندازه کافی خوب است. آنها در واقع واقعا خوب هستند.»

فرانسه باید در این رقابت‌ها با غیبت کریم بنزما کنار بیاید. مهاجم رئال به دلیل نقش داشتن در پرونده اخاذی از متیو والبوئنا از فهرست تیم کنار گذاشته شد. اما با حضور آنتوان گریزمان که فصل فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشت و دو نفر از بهترین هافبک‌های اروپا یعنی پل پوگبا و بلیز ماتئویدی و همین‌طور داشتن دروازه‌بان درجه یکی به نام هوگو لوریس، سال 2016 می‌تواند سال فرانسه باشد.

فرانسه در ماه مارس دو دیدار دوستانه انجام داد. آنها ابتدا در خانه هلند 3 ـ 2 پیروز شدند و سپس در خانه، 4 ـ 2 روسیه را شکست دادند؛ نتایجی که توانایی بالای آنها در کارهای هجومی را نشان می‌دهد. آنها بدون بنزما 7 گل زدند و البته 4 گل هم دریافت کردند که بعضی از آنها ساده و مضحک بود. علیرغم دغدغه‌‌های دفاعی، دیدیه دشان در مورد احتمال موفقیت تیمش خوشبین است:«ما با این قصد به رقابت‌ها پا می‌گذاریم که قهرمان شویم. می‌توان هم فروتن بود و هم جاه‌طلبی داشت.»

نظرات از فرانسه

بیزنته لیزارازو، ملی‌پوش سابق فرانسه: فرانسه می‌تواند به نیمه نهایی برسد، قهرمانی در رقابت‌ها دشوارتر است اما در چنین رقابت‌هایی اگر آماده‌سازی خوب پیش برود و آنها کمی شانس داشته باشند، نمی‌توان فرانسه را کاملا از جمع مدعیان دور دانست. اما فکر می‌کنم هدف اول تیم باید رسیدن به نیمه نهایی باشد.

01116681.jpg

ریموند دومنک، سرمربی سابق تیم‌ملی فرانسه: در حال حاضر فکر نمی‌کنم فرانسه بتواند قهرمان شود. به نظرم بهتر است واقع‌بین باشیم تا اینکه بعدا ناامید شویم. آنها در تیم بازیکن "لیدر" به اندازه کافی ندارند. در تیم بازیکنان بزرگی حضور دارند که در باشگاه‌های بزرگ بازی می‌کنند و می‌توانند در بازی‌های بزرگ نمایش‌های خوبی ارائه بدهند مانند پوگبا و گریزمان اما این کافی نیست. به من بگویید در حال حاضر لیدر این تیم چه کسی است؟ لیدر تیم دیدیه دشان است که او هم سرمربی است.

روبر پیرس، بازیکن سابق تیم‌ملی فرانسه: به نظر من بزرگترین ستاره فرانسه پل پوگباست. او بازیکن مهمی برای تیم است. نمی‌خواهم بگویم که او بازیکن غیرقابل جانشینی است زیرا نمی‌خواهند فشار زیادی روی او وارد کنم. اگرچه به نظر می‌رسد او می‌تواند با این فشار به خوبی کنار بیاید. فکر می‌کنم او می‌تواند موتور محرک تیم باشد.

فرانسه چطور بازی می‌کند؟

دیدیه دشان نشان داده سیستم مورد علاقه‌اش 3ـ3ـ4 است. آنها در 7 دیدار از 10 دیدار اخیرشان با این سیستم بازی کردند، از جمله در هر دو دیدار دوستانه ماه مارس. بعد از استفاده از سیستم 1ـ3ـ2ـ4 مقابل آلبانی در تابستان سال قبل که با شکست 1 بر صفر فرانسه همراه بود، دشان تصمیم گرفت در دیدار مقابل پرتغال در دسامبر از سیستم 2ـ4ـ4 استفاده کند اما هیچ کدام از این آرایش نتیجه مورد نظر دشان را نداشت و این باعث شد تا او فلسفه‌اش را به طور کلی تغییر بدهد. در تیم فرانسه 4 بازیکن هستند که جایگاهشان تقریبا قطعی است؛ هوگو لوریس درون دروازه خواهد بود، بلیز ماتوئیدی و پل پوگبا دو پست خط میانی را اشغال می‌کنند. این دو نشان دادند که می‌توانند به خوبی یکدیگر را تکمیل کنند، پوگبا نظم خط میانی را فراهم می‌کند و ماتوئیدی در کارهای هجومی به مثلث خط حمله یاری می‌‌رساند. آنتوان گریزمان هم در خط حمله قرار خواهد گرفت. در غیاب بنزما، احتمالا آندره پیرژینیاک در کنار او بازی خواهد کرد.

در خط دفاعی شرایط نامشخص‌تر است. لورن کوشیلنی شانس بیشتری برای حضور در ترکیب اصلی دارد. در حالی که الیاکیم مانگالا و رامی در نیم فصل چندان درخشان نبودند. برای دو پست مدافعان کناری، دشان باید به سراغ گزینه‌های جوان یا بسیار باتجربه‌تر برود. باکاری سانیا و پاتریس اورا بازیکنانی جوان نیستند و لوکاس دینیه هم به دنبال پیدا کردن جایی در ترکیب اصلی فرانسه است.

01116438.jpg

درباره سرمربی:

دیدیه دشان (فرانسه ـ 47 ساله)

هر چند اریک کانتونا بعد از قهرمانی فرانسه در جام‌جهانی 1998 و یورو 2000 او را تدارکات تیم خوانده بود، اما دشان در هر دو تورنمنت کاپیتان فرانسه بود و دستاوردهای فوتبالی بی‌نظیری دارد. علاوه بر این دو قهرمانی با فرانسه، او در سال‌های 1993 و 1996 با مارسی و یوونتوس قهرمان چمیونزلیگ شده و این نشان می‌دهد که رزومه بازی‌اش تا چه اندازه درخشان است. او پیش از اینکه در سال 2012 هدایت فرانسه برعهده بگیرد سرمربی موناکو، یوونتوس و مارسی نیز بود.

دشان از زبان خودش:

1- فوتبال مانند زندگی است، همه نمی‌توانند مهندس باشند شما نیاز به کارگر هم دارید.

2- همه بازیکنان باید از استعدادشان به سود کل تیم استفاده کنند. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد اما اگر در مقطعی بازیکنی داشته باشم که در مقابل این اصل قرار بگیرد و به خاطر اینکه مصلحت تیم به خطر می‌افتد، آن وقت من مجبورم او را کنار بگذارم.

3- بازیکنان زیادی هستند که من از قبل، از حضورشان در فهرست خودم برای یورو مطمئن بودم. گفته بودم که 20 بازیکن را از قبل انتخاب کردم زیرا نمی‌خواستم چیزی را به قضا و قدر بسپارم. می‌خواستم از قبل روی پلن B و یا حتی C فکر کنم.

01116679.jpg

فهرست کامل فرانسه برای یورو 2016: دروازه بان‌ها: بندیکت کاستیل ( رن) - هوگو لوریس ( تاتنهام) - استیو مانداندا ( المپیک مارسی) مدافعان: لوکاس دینیه( آ اس رم) - عادل رامی( سویا) - پاتریس اورا( یوونتوس) - کریستوف ژالت( المیپک لیون) - لورنت کوشیلنی( آرسنال) - مانگالا( منچسترسیتی) - ساموئل اومیتی( لیون)- باکاری سانیا( منچسترسیتی) هافبک ها: یوهان کابای( کریستال پالاس) - مورگان اشنایدرلین( منچستریونایتد) - انگولو کانته( لسترسیتی) - بلیز ماتوئیدی( پاری‌سن ژرمن) - پل پوگبا( یوونتوس) - موسی سیسوخو( نیوکاسل) مهاجمان: کینگزلی کومان( بایرن مونیخ) - آندره پیر ژینیاک( تایگرز) - اولیور ژیرو( آرسنال) - آنتوان گریزمان( اتلتیکو مادرید) - آنوتونی مارسیال( منچستریونایتد) -دیمیتری پایه(وستهم) [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD]

بازگشت وارثان هاجی

[h=1]معرفی تیم های یورو 2016؛ رومانی[/h]

[h=2] رومانی بار دیگر توانسته فرصت حضور در رقابتی بزرگ را به دست آورد و نمی خواهد به راحتی این فرصت را برای درخشش از دست بدهد. [/h] [/TD]

[TD=align: left] 01116697.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

به گزارش "ورزش سه"، بعد از 8 سال ناکامی در رسیدن به تورنمنت‌های بزرگ، رومانی سرانجام توانست جواز حضور در یورو 2016 را به دست بیاورد. رقابت‌هایی که دومین حضور رومانی در این تورنمنت‌ها از سال 2000 و زمان بازنشستگی گئورگی هاجی است؛ با این وجود انتظارات از این تیم بالاست اما باید دید که آیا این نسل از بازیکنان رومانی می‌توانند در اروپا موفق شوند یا نه.

اگرچه آنها در 10 دیدار مرحله مقدماتی تنها 2 گل دریافت کردند اما این آمار و ارقام در فرانسه نمی‌تواند کمک زیادی به تیم آنجلو یوردانسکو بکند. آنها با فرانسه، سوئیس و آلبانی هم‌گروه هستند و اگرچه همگروهی‌هایشان مشکلات خودشان را دارند، اما بزرگترین مشکل تیم یوردانسکو خارج از فرم بودن و تعداد کمِ بازی بازیکنانی است که لیدرهای رومانی محسوب می‌شوند.

01116686.jpg

ولاد چیریشس (ناپولی)، رضوان رَت (رایو وایکانو) و الکس ماکسیم (اشتوتگارت) همگی فصل دشواری را در باشگاه‌هایشان سپری کردند و کمبود استعداد جدید در لیگ رومانی شرایط را بدتر هم کرده است. رومانی در مرحله مقدماتی مقابل حریفانی نه چندان قدرتمند، تنها 11 گل به ثمر رساند اما گئورگی هاجی اسطوره فوتبال کشور به این تیم امیدوار است:« ما همچنان بازیکنان با استعدادی داریم، ما تیمی مهم با بازیکنان بزرگ هستیم. ما باید بهترین بازی‌هایمان را ارائه بدهیم و با هر تیمی که روبه‌رو می‌شویم مبارزه کنیم. اگر نخواهیم در بین بهترین‌ها باشیم چرا باید به فرانسه برویم؟ چرا باید خودمان را دست کم بگیریم.»

متاسفانه تیم فعلی رومانی فاقد کیفیت و شخصیتی که نسل هاجی از آن برخوردار بود. مهمتر از همه اینکه، این تیم بازیکنی ندارد که بتواند پیراهن شماره 10 معروف رومانی را به تن کند. بعد از بازنشستگی هاجی در سال 2000، آدریان ایلی و آدریان موتو برای چندین سال این پیراهن را به تن کردند اما از سال 2014 این پیراهن بین 3 نفر دست به دست شد که نشان از بحران جدی در پست بازیساز در تیم دارد.

علاوه بر این تیم بهترین بازیکن رومانی در یک سال اخیر در فهرست اولیه یوردانسکو در سال 2016 قرار نداشت که نشان می‌‌دهد سرمربی رومانی بعد از انتقال کنتستانتین بودسکیو در ژانویه به تیمی از دسته دوم چین، اعتمادش را به او از دست داد. در واقع 4 بازیکن از 5 بازیکنی که در مرحله مقدماتی برای رومانی گلزنی کردند، از جمله بودسکیو در دیدارهای دوستانه ماه مارس برای رومانی به میدان نرفتند. نداشتن گزینه‌های هجومی کافی تنها نگران یوردانسکو پیش از این رقابت‌ها نیست؛ هرچند آمار از استحکام خط دفاعی رومانی خبر می‌دهد اما این تیم همیشه در رویارویی با حریفان قوی دچار مشکل می‌شود.

01116688.jpg

از بین 4 پست خط دفاعی این تیم، تنها جایگاه چیریشس قطعی است؛ بازیکنی که در سری A یک نیمکت‌نشین دائمی است. رضوان رت، کاپیتان رومانی، که بیش از 100 بازی ملی دارد نیز یکی دیگر از دغدغه‌های یوردانسکو است. مدافع چپ سابق وستهام و شاختاردونتسک، در 35 سالگی فصل خوبی را سپری نکرد و 4 ماه از سال را به دلیل مصدومیت از دست داد و به همین دلیل ممکن است نتواند با آمادگی کامل در یورو حضور پیدا کند. علیرغم همه این مشکلات آنها امیدوارند از فرصت حضور در فرانسه به خوبی استفاده کنند. علیرغم نتایج متوسط آنها در رقابت‌های اروپایی (تنها یک پیروزی در 13 دیدار مرحله گروهی که مقابل انگلیس در یورو 2000 به دست آمد) بازی‌های رومانی در حال حاضر براساس گرفتن فشار حریف و استفاده ضدحملات پایه ریزی می شود. برای رومانی ناامیدی و هیجان در یورو می‌تواند در کنار هم رقم بخورد آیا این می‌تواند نیرو محرکه آنها برای صعود به مرحله بعد باشد؟ نظرات از رومانی

گئورگی هاجی ستاره سابق تیم‌ملی: البته ما می‌توانیم از مرحله گروهی عبور کنیم. باید روی این مساله تمرکز داشته باشیم. اگر به این موضوع حتی فکر هم نکنیم چطور می‌توانیم انجامش دهیم. باید هر روز با ذهنیت پیروزی زندگی کنیم. باید بهترین بازی‌مان را ارائه بدهیم. هر بازیکنی باید به خوبی آماده شود تمرکز کافی داشته باشد. ما باید فوتبال خوبی به نمایش بگذاریم زیرا همه حریفان ما خوب هستند و ما باید در سطح آنها بازی کنیم.

دن پترسکیو، ملی‌پوش سابق رومانی: نمی‌توانم درک کنم که چرا نمی‌توانیم از این گروه صعود کنیم. ما می‌توانیم با 3 امتیاز به مرحله بعد برویم و اگر 4 امتیاز کسب کنیم هیچ مشکلی برای رفتن به مرحله بعد نداریم.

01116696.jpg

ویکتور پیتورکا، سرمربی سابق رومانی: چه گروه خوبی داریم. می‌توانید تصور کنید که وقتی در سال 2008 متوجه شدم که با فرانسه، ایتالیا و هلند همگروه شدیم چه واکنشی داشتم. من احساسم را نشان ندادم اما می‌دانستم که قلبم دارد از جا کنده می‌شود. ما باید روی تیم‌هایی که با آنها روبه‌رو می‌شویم، تمرکز کنیم. آنها حریفان آسانی نیستند اما باختن به رومانی مثل باختن به هلند نیست.

آنها چطور بازی می‌کنند؟

رومانی بدون هیچ غافلگیری تاکتیکی‌ای مقابل حریفانش در گروه A قرار خواهد گرفت. این موضوع به دلیل محدود بودن گزینه‌های آنجل یوردانسکو در خط دفاعی و البته شیوه محتاطانه همیشگی او است. تاکتیک تیم او معمولا بین 1ـ3ـ2ـ4 و 2ـ4ـ4 کلاسیک، متغیر است و دومی احتمالا تنها در آخرین دیدار مرحله گروهی مقابل آلبانی به عنوان پلن A مورد استفاده قرار می گیرد. رومانی احتمالا مالکیت توپ را به تیم‌های حریف می‌دهند زیرا مهمترین حربه آنها برای رسیدن به گل در دیدار مقابل فرانسه و سوئیس ضدحملات خواهد بود. این شیوه‌ای بود که رومانی در مرحله مقدماتی مقابل حریفان نه چندان قدرتمندی همچون ایرلند شمالی و مجارستان نیز به کار گرفت. یوردانسکو در مورد 7 پست از ترکیب اصلی‌اش برای اولین دیدار مقابل فرانسه گزینه مشخصی ندارد.

01116695.jpg

سیپریان تاتاروسانو درون دروازه، ولاد چیریشس در مرکز خط دفاعی، اوویدیو هوبان و میهای پینتیلی به عنوان هافبک‌های دفاعی در ترکیب اصلی قرار خواهند گرفت. به جز این 4 نفر، بقیه پست‌ها مشخص نیست. نیکولا استانچیو، هافبک هجومی تیم که اولین دیدار ملی‌اش را در ماه مارس مقابل لیتوانی انجام داد و 4 روز بعد مقابل اسپانیا بهترین بازیکن زمین شد، احتمالا پدیده رومانی در این رقابت ها خواهد بود. او می‌تواند پشت تک مهاجم تیم، فلورین آندونه که به خوبی از فضاها استفاده می‌کند، به میدان برود. یوردانسکو گزینه‌های زیادی در کناره‌های زمین ندارد و گزینه‌هایش به بازیکنانی خارج از فرم، ناآماده یا بازیکنانی از پست‌های دیگر محدود می‌شود. اینکه چطور او از این گزینه‌ها بهره بگیرد سرنوشت رومانی در یورو را رقم خواهد زد.

معرفی سرمربی:

01116692.jpg

آنجل یوردانسکو (رومانیایی ـ 66 ساله)

او تیم‌ملی رومانی را در جام‌جهانی 1994 به مرحله یک چهارم نهایی رساند و 4 سال بعد در فرانسه به مرحله یک هشتم نهایی رسیدند؛ به همین دلیل فدراسیون فوتبال رومانی او را به عنوان مربی قرن این کشور معرفی کرد. او در سال 2004 از تیم‌ملی رومانی جدا شد و با اعلام بازنشستگی در سال 2007 وارد دنیای سیاست شد اما بعد از اخراج ویکتور پیتورکا در سال 2014، او برای سومین‌بار هدایت رومانی را برعهده گرفت. انتظار می‌رود او بعد از یورو 2016 به عنوان مدیرفنی رومانی فعالیت کند و یکی از کمک‌هایش جای او را به عنوان سرمربی بگیرد.

یوردانسکو از زبان خودش:

1- یورو 2016 با رقابت‌هایی که بسیاری از بازیکنانم تاکنون تجربه کرده‌اند کاملا متفاوت خواهد بود.

2- ما مقابل هیچ تیمی برتر نیستیم باید سخت کار کنیم و امیدوار باشیم که بتوانیم مقابل هر یک از 3 حریف‌مان در مرحله گروهی نتیجه بگیریم. فرانسه قهرمان سابق دنیاست، سوئیس بازیکنان خیلی خوبی دارد و آلبانی نیز در چند سال اخیر خیلی خوب کار کرده و پیشرفت فوق‌العاده‌ای داشته است.

3- من اصلا نمی‌خواستم بار دیگر سرمربی رومانی شوم و حتی می‌توانیم بگویم اولین پیشنهاد رئیس فدراسیون رومانی را رد کردم. اما تنها در تماس دوم بود که پاسخ مثبت دادم زیرا به خوبی درک کردم که فوتبال رومانی و تیم ‌ملی کشور در شرایط خیلی ویژه‌ای هستند.

لیست رومانی برای رقابت های یورو 2016: دروازه بانان: چیپریان تاتاروسانو (فیورنتینا) کاستل پانتیلیمون (واتفورد) سیلویو لانگ (آسترا جورجیو)

مدافعان: ولاد چـیریشس (ناپولی) دراگوش گریگوره (السیلیه) الکساندرو ماتل (دینامو زاگرب) کریستین ساپونارو (پاندوری تارگو جیو) والریکا گامان (آسترا جورجیو) رضوان رت (رائو وایکانو) کاسمین موتی (لودوگورتس) استلیانو فیلیپ (دینامو بخارست)

هافبک ها: گابریل تورژه (عثمانلی اسپور) الکساندرو چیپسیو (استوا بخارست) اویدیو هوبان (هاپوئل بیر شوا) لوسین سن مارتین (الاتحاد) میهای پینتیلی (استوا بخارست) آدرین پوپا (استوا بخارست) آندری پرپلیتا (لودوگورتس) نیکولای استانچیو (استوا بخارست)

مهاجمان: بوگدان استانکو (گنچلر بیرلیعی) کلودیو کشرو (لودوگورتس) فلورین آندونه (کوردوبا) دنیس آلیبک (آسترا جورجیو)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD]

نگرانی‌های صلح‌بان‌ها در فرانسه

[h=1]معرفی تیم های یورو 2016؛ سوئیس[/h]

[h=2] سوئیس که نزدیک بود در جام‌جهانی 2014 دیدار مقابل آرژانتین را به ضربات پنالتی بکشاند، با خوشبینی زیادی در یورو حضور پیدا می‌کند. [/h] [/TD]

[TD=align: left] 01116718.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

به گزارش "ورزش سه"، با تیمی جوان که نسبت به دو سال قبل بهتر و پخته‌تر شده، آنها می‌توانند در فرانسه عملکرد بهتری داشته باشند؛ به ویژه اینکه تجربه مرحله مقدماتی یورو نیز با آنهاست. آنها بعد از شروع ضعیف در مرحله مقدماتی در نهایت با 7 پیروزی در 10 دیدار توانستند صعود راحتی به یورو داشته باشند.

البته تردیدهایی نیز درباره این تیم وجود دارد؛ یکی از مشکلات اصلی تیم سوئیس زمان محدود بازی بازیکنان اصلی این تیم در رقابت‌های باشگاهی این فصل است. بعد از رقابت‌های جام‌جهانی، ژردان شقیری، بازیساز اصلی سوئیس در بایرن مونیخ نیمکت‌نشین شد و انتقال به اینتر و استوک هم شرایط را برای او چندان تغییر نداد. او نمونه شاخص از بازیکنانی است که نشان دادند رفتن به باشگاه‌ کوچکتر برایشان موقعیت بهتری را به همراه نیاورده است.

01116717.jpg

این موضوع در مورد گوخان اینلر، کاپیتان سوئیس نیز صدق می‌کرد. اینلر که در یورو 2008 و دو جام‌جهانی برای سوئیس بازی کرد، به بازیکنی غیرقابل جانشین در ترکیب این تیم تبدیل شد اما انتقال او از ناپولی به لستر در تابستان گذشته که در ابتدا تصمیم درستی به نظر می رسید، ناموفق بود و او نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم برای خود پیدا کند. هر چند او یکی از بازیکنان اصلی سوئیس در مرحله مقدماتی بود اما ولادیمیر پتکوویچ در دیدارهای دوستانه ماه مارس او را از فهرست تیم کنار گذاشت و حتی اعلام کرد که او ممکن است در فهرست نهایی یورو قرار نگیرد؛ اتفاقی که در نهایت رخ داد. پتکوویچ گفته بود:« اگر شرایط او به همین شکل بماند، دشوار خواهد بود که در یورو بازی کند.» به این ترتیب، احتمالا اشتفان لیششتاینر به جای اینلر در یورو کاپیتان سوئیس خواهد بود؛ هر چند این احتمال هم وجود دارد که پتکوویچ وسوسه شده و بازوبند را به والون بهرامی بدهد. آمادگی مهاجمان سوئیس که همگی در بوندس‌لیگا بازی می کنند دیگر دردسر پتکوویچ است. هریس صفروویچ (آینتراخت فرانکفورت)، یوزیپ درمیچ (بروسیا مونشن گلادباخ) و آدمیر مهدی(بایرلورکوزن) همگی در این فصل افت داشتند و در نهایت درمیچ در فهرست نهایی قرار نگرفت . در این بین پتکوویچ هم نتوانست فلسفه بازی‌اش را در تیم جا بیاندازد. وقتی او هدایت سوئیس را برعهده گرفت اعلام کرد که باید در همه دیدارها از نظر مالکیت توپ برتری داشته باشد اما مشخص شد که اجرای این کار به همین سادگی نیست و سوئیسی‌ها همچنان راحت‌تر هستند که تیم حریف ابتکار عمل را در دست داشته باشد.

01116719.jpg

نتایج سوئیس در رقابت‌های مقدماتی به اندازه‌ای که جدول نهایی نشان می‌داد درخشان نبود و حتی تا 10 دقیقه پایانی دیدار خانگی مقابل اسلوونی شانس صعود این تیم به صورت مستقیم از دست رفته به نظر می‌رسد اما آنها توانستند شکست 2 ـ صفر را به پیروزی 3 ـ 2 تبدیل کنند. اگر اسلوونی در آن دیدار به پیروزی می‌رسید، سوئیس باید در مرحله پلی‌آف حضور پیدا می‌کرد. علاوه بر این پیروزی‌های سوئیس مقابل اسلوونی، لیتوانی، سن‌مارینو در خانه و خارج از خانه، با نمایش‌های درخشانی همراه نبود. آنها همچنین در دو دیدار مقابل انگلیس بدون آنکه تیم حریف را چندان به دردسر بیندازند، شکست خوردند و در دیدار خارج از خانه مانند اسلوونی نیز بازی را واگذار کردند. علاوه بر این، پیش از این سوئیس به عنوان الگوی درخشانی از همبستگی قومی در یک کشور و پذیرش مهاجران شناخته می‌شد اما در یک سال گذشته این شرایط تغییر کرد. سال گذشته لیششناینر اعلام کرد که بازیکنان خارجی زیادی در سوئیس وجود دارد و همچنین از پتکوویچ خواست تا در تیم جایی برای ترانکیلو بارنتا و پیرمیر شوئیگلر باز کند. هرچند پتکوویچ توجهی به این موضوع نکرد اما این سوال مطرح شد که آیا اگر اتمار هیتسفلد سرمربی سوئیس بود، باز هم لیششناینر می‌توانست این صحبت‌ها را اعلام کند یا خیر. نظرات از سوئیس: فیلیکس بینگِسِر، روزنامه‌نگار ورزشی: ما همچنان منتظریم تا سوئیس در رقابت‌های اروپایی بدرخشد. در حال حاضر دشوار است که تصور کنیم، سوئیس می‌تواند در رقابت‌های یورو نتایج درخشانی کسب کند در مقابل با توجه به دیدارهای اخیر، جوی از ترس و نگرانی وجود دارد. این تیم در حال حاضر فاقد هویت و فرم لازم است. فلورین کلالونا، ستون‌‌نویس نیو زورچه سایتونگ: یک سال و نیم قبل، پتکوویچ پیش‌بینی کرده بود که تیمش بازی‌هایی هجومی ارائه خواهد داد اما اکنون کسی نمی‌داند که این تیم دقیقا به چه فرمی بازی می‌کند. مقابل تیم‌های قدرتمند، تیم سوئیس هرگز نتوانست بازی خودش را دیکته کند. بنابراین هدف بزرگ پتکوویچ برآورده نشده باقی مانده است.

01116715.jpg

آلن سوتر، ملی پوش سابق سوئیس: عملکرد خط دفاعی قابل قبول نیست. خط هافبک فاقد خلاقیت است و خط حمله به خوبی از موقعیت‌ها استفاده نمی‌کند. آنها چطور بازی می‌کنند؟ از زمانی که ولادمیر پتکوویچ، بعد از جام‌جهانی 2014، جانشین اوتمار هیتسفلد شد، تلاش کرد سوئیس را به تیمی هجومی‌تر که در مالکیت توپ برتر از حریف است، تبدیل کند. او دوست دارد تیمش از جلوی زمین تیم حریف را پرس کند و در این مورد گفته:" اگر از جلو پرس کنند و خطوط ما بالاتر بازی کند، آنگاه از دست دادن توپ کم خطرتر است. اگر توپ را در 70 متری دروازه از دست بدهیم، زمان کافی خواهیم داشت تا دفاع کنیم." یان سومر جای دیه‌گو بنالیو را به عنوان دروازه‌بان اول تیم گرفته و دروازه بان ولفسورگ حتی در فهرست نهایی جای نگرفت. در حالی که زوج خط دفاعی تیم بارها تغیبیر کرده. هر چند فابین شار و یوهان ژورو از شانس بیشتری برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی برخوردار هستند. در مقابل در مورد مدافعان کناری تردیدی وجود ندارد. استفان لیششناینر و ریکاو رودریگز مطمئنا در ترکیب اصلی قرار بگیرند؛ دو بازیکنی که می‌توانند با نفوذهایشان کمک زیادی به حملات بکنند. هر چند گرانیت ژاکا، گوخان اینلر و والون بهرامی می‌توانند مثلث تاثیرگذاری در خط میانی تشکیل بدهند اما غیبت اینلر که به دلیل بازی نکردن در رده باشگاهی، در فهرست نهایی قرار نگرفت، احساس خواهد شد. در خط حمله پتکوویچ علاقه زیادی دارد که گزینه‌های مختلفی را امتحان کند. گاهی اوقات او با دو مهاجم بازی کرده و شقیلری را به عنوان هافبک هجومی پشت آنها قرار می‌دهد. گاهی از هافبک مهاجم و گاهی از تک مهاجم که معمولا هریس صفرویچ است استفاده می‌کند و دو بازیکن دیگر که معمولا شقیری و آدمیر مهمدی هستند، از کناره‌ها او را حمایت می کنند. معرفی سرمربی:

01116720.jpg

ولادمیر پتکوویچ (بوسنیایی ـ 52 سال( او که با تیم سارایوو در سال 1985 قهرمان لیگ یوگسلاوی شد، بعدا به سوئیس مهاجرت کرد و در اولین سال‌های مربیگری به طور پاره وقت در یک فروشگاه خیریه نیز کار می کرد. او تیم دسته دومی بلینزونا به فینال جام‌حذفی سوئیس رساند و با این تیم در سال 2008 به دسته اول صعود کرد. او سپس دو فصل پیاپی با تیم یانگ بویز در رتبه دوم لیگ سوئیس قرار گرفت. در اولین فصل حضورش در لاتزیو قهرمان جام‌حذفی شد اما با اعلام اینکه بعد از جام‌جهانی هدایت سوئیس را برعهده خواهد گرفت، باعث خشم کلودیو لوتیتو، رئیس باشگاه لاتزیو، شد. . پتکوویچ از زبان خودش: 1- جانشینی اوتمار هیتسفیلد برای هیچ کسی آسان نیست و برای من هم آسان نبود که راه او را بدون مشکل ادامه بدهم اما من از پتانسیل تیم کاملا مطئمن هستم و مطمئنم که می‌توانیم به موفقیت برسیم. . 2- ما دیگر تیم کوچک سوئیس نیستیم. ما باید باور داشته باشیم که به اندازه کافی خوب هستیم که بتوانیم در مقابل هر تیمی از گروه برتر باشیم و بتوانیم هر تیمی را شکست بدهیم. 3- فرهنگ فوتبال سوئیس نسبت به 30 سال قبل بسیار مشخص‌تر شده. سطح و تعهد به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرده است؛ حتی در بین بازیکنان جوان و آماتور.

01116716.jpg

فهرست کامل سوئیس برای یورو 2016: دروازه بان ها: رومن بورکی (بوروسیا دورتموند)، ماروین هیتز (آگسبورگ)، یان سومر (مونشن گلادباخ) مدافعان: یوهان ژورو (هامبورگ)، نیکو الودی (مونشن گلادباخ)، مایکل لانگ (بازل)، استفان لیششتاینر (یوونتوس)، فرانسوا موباندی (تولوز)، ریکاردو رودریگز(ولفسبورگ)، فابین شار (هوفنهایم)، استیو فون برگن (یانگ بویز) هافبک ها: والون بهرامی (واتفورد)، بلریم جمایلی (جنوا)، گلسون فرناندز (رن)، فابین فری (ماینز 05)، ژردان شقیری (استوک سیتی)، گرانیت ژاکا (مونشن گلادباخ)، دنیس زکریا (یانگ بویز) مهاجمان: ارن دردیوک ( کاسیمپازا)، بریل امبولو (بازل)، آدمیر مهمدی (بایر لورکوزن)، هریس صفروویچ (اینتراخت فرانکفورت)، شانی تراشای (گراس هاپرز) [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

[TR]

[TD] دی بیازی و پسرانِ جنگ

[h=1]معرفی تیم های یورو 2016؛ آلبانی[/h]

[h=2] آلبانی برای اولین‌بار در تاریخش در مرحله نهایی یک تورنمنت بزرگ بین‌المللی حضور خواهد داشت. برای بسیاری از آلبانیایی‌ها صعود به یورو 2016 که با پیروزی 3 ـ صفر در خانه ارمنستان به دست آمد، بزرگترین دستاورد ورزشی این کشور است. [/h] [/TD]

[TD=align: left] 01116671.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

به گزارش "ورزش سه"، بیش از 50هزار آلبانیایی که بعضی از آنها از کوزووو آمده بودند، در میدان اصلی شهر تیرانا جمع شدند تا به تیمی که از ایروان با پیروزی برگشته بود، خوشامد بگویند. ادی راما، نخست وزیر آلبانی، هم در این جمع پرشور حضور داشت.

معمار موفقیت‌های آلبانی بی‌تردید جیانی دی بیازی است؛ مربی ایتالیایی که تیمی بسیار مبارزجو ساخته است؛ با استفاده از بازیکنانی که بعضی از آنها را از نقاط مختلف اروپا پیدا کرده است. خانواده‌های این بازیکنان در زمان جنگ‌های داخلی آلبانی در دهه 90 از این کشور فرار کردند اما فرزندانشان حالا برای این تیم به میدان خواهند رفت. دی‌بیازی ترسی برای استفاده از بازیکنان جوان نداشت و خیلی از آنها را متقاعد کرد تا به جای بازی برای تیم‌های ملی دیگر پیراهن آلبانی را به تن کنند.

01116672.jpg

این تیم ستاره ویژه‌ای ندارد اما به اندازه کافی بازیکن خوب در اختیار دارد که بتواند حریفی سرسخت برای سایر تیم‌های اروپایی باشد. در 18ماه گذشته آلبانی نتایج درخشانی کسب کرد، آنها با تنها یک گل مغلوب پرتغال شدند، در پاریس با فرانسه 1 ـ 1 مساوی کردند و در تیرانا توانستند شاگردان دیدیه دشان را یک ـ صفر شکست بدهند. پس چندان عجیب نیست که دی‌بیازی در آلبانی از چنین محبوبیتی برخوردار شد که شهروندی آلبانی به او داده شد. او در این‌باره گفته:«داستان پاسپورت آلبانی تنها می‌تواند انگیزه من را بیشتر کند تا به مسیری که در آن قرار دارم، ادامه بدهم. مطمئنم که رویا آلبانیایی‌ها اینجا به پایان نمی‌رسد.»

آرماند دوکا، رئیس فدراسیون فوتبال آلبانی، نیز در صعود تاریخی این تیم نقش بسزایی داشت. او نه تنها تمام تلاشش را به خرج داد تا این تیم از تمام امکانات تمرینی مناسب برخوردار باشد، بلکه نقشی کلیدی در پیروزی حساس مقابل صربستان ایفا کرد. در دیدار معروف آلبانی و صربستان که به "نبرد بلگراد" مشهور شد، در دقایق پایانی نیمه اول هواداران صرب که از دیدن پرچم "آلبانی بزرگ" که توسط یک پهباد حمل می‌شد، عصبانی شده بودند، به درون زمین حمله کردند. در ابتدا، کمیته انضباطی یوفا تصمیم گرفت هر دو تیم را 3 ـ صفر بازنده اعلام کند، اما دوکا به دادگاه حکمیت ورزشی فرجام‌خواهی کرد و این دادگاه به سود آلبانی رای داد. نتیجه‌ای که این تیم را در جاده صعود قرار داد.

01116677.jpg

اولین دیدار آلبانی در یورو مقابل سوئیس خواهد بود و با توجه به اینکه هر دو تیم بازیکنان آلبانیایی و کوزوویی تبار زیادی در ترکیبشان دارند، مطمئنا دیدار جذابی خواهد شد. از جمله برادران ژاکا که یکی از آنها یعنی تولانت ژاکا برای آلبانی بازی می‌کند و برادر کوچکتر، گرانیت ژاکا برای سوئیس.

آلبانی در دیدار دوم به مصاف فرانسه خواهد رفت و امیدوارند که نمایش‌های خوب‌شان در دیدارهای دوستانه اخیر مقابل خروس‌ها را بار دیگر تکرار کند. حریف سوم رومانی است که همیشه حریف دشواری برای این تیم بوده است. البته تیم آلبانی یک فاکتور مهم هم در این رقابت‌ها در اختیار دارد؛ آن هم حمایت هوادارانی است که از سراسر اروپا به فرانسه می‌روند تا از تیمی حمایت کند که به سمبل بزرگ اتحاد ملی برایشان تبدیل شده است.

نظرات از آلبانی:

آرماند دوکا، رئیس فدراسیون فوتبال آلبانی: ما برای اولین‌بار در تاریخ به این رقابت‌ها صعود کردیم بنابراین تقریبا به هدفمان رسیدیم زیرا ما در بین بهترین تیم‌های اروپا قرار داریم اما باید در فرانسه کاری بکنیم زیرا توانایی‌های خوبی داریم. ما باید هرکاری می‌توانیم برای خوشحال کردن هوادارانمان انجام دهیم، باید تا جایی که می‌توانیم پیش برویم. ما در حال حاضر هیچ هدف از پیش تعیین شده‌ای نداریم بازیکنان ما تحت فشار نیستند به آنها گفته‌ایم که باید از اینکه به فرانسه می‌روند خوشحال باشند و تمام تلاششان را بکنند تا یک بازی خوبی ارائه بدهند.

فاتمیر منری، روزنامه‌نگار ورزشی: این یک تجربه جدید برای آلبانی است اما این به معنای این نیست که تیم برای خوشگذرانی به فرانسه می‌رود. آلبانی اکنون یک تیم باتجربه دارد و نتایج سال‌های اخیر گویای همه چیز است. آلبانیایی‌ها به مربی‌شان، جیانی دی‌بیازی، اعتماد کامل دارند. نتیجه دیدار اول مقابل سوئیس بسیار تعیین کننده خواهد بود.

01116676.jpg

بیکوش بیرچه، سرمربی سابق تیم‌ملی: ما با امیدواری زیادی به فرانسه می‌رویم می‌دانیم کار دشواری داریم، کار آسانی نیست زیرا همه تیم‌ها با آمادگی کاملی در رقابت‌ها حضور پیدا می‌کنند اما تیم ما باید از همه امکاناتش استفاده کند و با تمام وجود بازی کنیم.

آلبانی چطور بازی می‌کند؟

وقتی جیانی دی‌بیازی هدایت آلبانی را برعهده گرفت در ابتدا از سیستم 2ـ4ـ4 استفاده کرده اما او خیلی زود به این نتیجه رسید که به حضور یک بازیکن دیگر در خط میانی نیاز دارد. مثلث میگین باشا، لدیان مموشای و تولانت ژاکا، نظم و انسجام خط میانی آلبانی را فراهم می‌کند. اودیسه روشی مسئولیت حمله از سمت راست خط میانی را برعهده دارد و ارمیر لنیانی که توانایی بازی به عنوان مدافع کناری را هم دارد در سمت چپ خط میانی قرار می‌گیرد. این 5 هافبک پشت سر تک مهاجمی بازی می‌کنند که احتمالا سوکول سیکالشی است. گزینه‌های جانشینی او هم بکیم بالای یا آرماندو سادیکو هستند.

شکلزن گاشی که یک مهاجم گلزن برای بازل در لیگ سوئیس است می‌تواند پشت مهاجم اصلی بازی کند و به دی‌بیازی این امکان را بدهد که با سیستم هجومی‌تر 1ـ1ـ4ـ4 به میدان برود. هرچند او گاهی ترجیح می‌‌دهد از گاشی به عنوان جانشین روشی در سمت راست استفاده کند که نشانه اندیشه‌های تدافعی اوست. السید هیسای، مدافع ناپولی، بازیکن بسیار مهمی در سمت راست خط دفاعی آلبانی است که معمولا در ضدحملات از کناره‌ها حرکت می‌کند؛ در مقابل آنسی آگولی در سمت چپ نفوذهای کمتری دارد.

01116675.jpg

اتریت بِریشا، دروازه‌بان مطمئن آلبانی است که در لاتزیو بازی می‌کند و در 8 دیدار تیمش در مقدماتی یورو حضور داشته است. لوریک کانا، کاپیتان آلبانی و رکورددار بازی‌های ملی این کشور، هم زوج مستحکمی با مرگیم ماورای در قلب خط دفاعی شکل داده است. فرردیک زسلی، کاپیتان زیر 17 ساله‌های سوئیس که در سال 2009 قهرمان جهان شد، در نوامبر گذشته توسط دی‌بیازی به تیم آلبانی دعوت شد و ممکن است در فهرست نهایی هم جا بگیرد. میلوت راشیکا پدیده فوتبال آلبانی نیز که در ماه مارس اولین بازی ملی‌اش را انجام داد ممکن است در فرانسه هم این تیم را همراهی کند.

درباره سرمربی:

جیانی دی‌بیازی(ایتالیا ـ سن 59)

او که در دهه 80 در خط میانی تیم‌های پالرمو و برشا بازی می‌کرد، بعد از پایان دوره حرفه‌ای به مربیگری روی آورد و توانست تیم‌هایی مانند مودنا و تورینو را به سری A برساند. او مدتی در اسپانیا سرمربی لوانته بود، دومین دوره حضور او در تورینو ناامیدکننده به پایان رسید و تیمش به دسته پایین‌تر سقوط کرد. آخرین تجربه باشگاهی او با اودنیزه هم تنها چند ماه طول کشید. دی‌بیازی در دسامبر 2011 هدایت آلبانی را برعهده گرفت و این تیم را متحول کرد.

01116673.jpg

دی‌بیازی از زبان خودش:

1- ما یک پرچم و یک ملت داریم، این‌ها فراتر از مرزها رفته زیرا آلبانیایی‌ها با شور و اشتیاق و عشق به سرزمین مادری، همه جا هستند.

2- وقتی ما رقابت‌های مقدماتی یورو 2016 را آغاز کردیم، کسی به صعود فکر هم نمی‌کرد و قرار گرفتن در رتبه دوم فراتر از رویا بود.

3- وقتی من سرمربی آلبانی شدم، این تیم بازیکنانی مسن و نه چندان خوب داشت. با این وجود، من مطمئن بودم اگر سخت کار کنیم شرایط بهتر خواهد شد.

4- ویژگی آلبانی؟ من تیم بسیار قدرتمندی در اختیار دارم. بازیکنانی که همگی دوست دارند عضوی از این تیم باشند و هرکاری بتوانند برای هم‌تیمی‌هایشان انجام می‌‌دهند.

فهرست کامل آلبانی برای یورو 2016: دروازه‌بان‌ها : اتریت بریشا (لاتزیو)آلبان هوکسا(پارتیزان)، اورگس شهی (اسکندربو)

مدافعان: آرلیند ایتی(فروزینونه)،‌ ناصر عالیجی(بازل)، برات جیمستی(آتلانتا)، مرگیم ماورایج(اف.ث‌کلن)،‌ امیر رحمانی(اسپلیت)،‌لوریک کانا(نانت)، السید هیسای(ناپولی)، آنزی آگولی(قره‌باغ)، فردریک وسلی(لوگانو)

هافبک‌ها: لیدن مموشای(پسکارا)،‌اگرسی کاسی(پائوک)،‌آندی لیلا(جانینیا)،‌میگژن باشا(کومو)، اودیسه روشی(ریکا)، بوریم کوکلی(زوریخ)،‌ ارمیر لنیانی(نانت)، هرولینگ شالا(اسلووان لیبرچ)، تالانت شاکا(بازل)، امیر ابراشی (فرایبورگ)

مهاجمان: بکیم بالاژ(ریژکا)،‌سوکال سیکالشی(باساکشهیر)، آرماندو سدیکو(وادوژ)، میلو رشیکا(ویتسه)، شکلزن گاشی(کولورادو راپیدز)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...