Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام فست فود ، کتاب فروشی ، کدام شلوغتره ؟ فکرنمی کنید سرانه خوردن رفته بالا ، اینومی شه فهمید چون هرجای که نگاه می کنی یاساندویچ فروشی یا .... ! درسته 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام و مشتاق ديدار :4chsmu1: حرفت درسته. و بازار خورد و خوراك از كتاب خيلي گرمتره. ميشه چند فرض كه ممكه پاسخ اين مساله باشه طرح كرد : 1. عمل خوردن جذابتر از عمل خواندن هست. 2. خوردنيهاي موجود جذابتر از خواندنيهاي موجود هستند. 3. نياز به خوردن قويتر از نياز به خواندن هست. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ سلام و مشتاق ديدار :4chsmu1: حرفت درسته. و بازار خورد و خوراك از كتاب خيلي گرمتره. ميشه چند فرض كه ممكه پاسخ اين مساله باشه طرح كرد : 1. عمل خوردن جذابتر از عمل خواندن هست. 2. خوردنيهاي موجود جذابتر از خواندنيهاي موجود هستند. 3. نياز به خوردن قويتر از نياز به خواندن هست. سلام دوست عزیز ومهربان با اجازه جلوی همه موضوعات شما یه چرا میزارم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ یک:::| آدم فکر میکنه اگه غذا نخوره میمیره ولی کتاب نخونن نمیمیرن ( اما واقعیت اینه کتاب نخونی و آگاهیت بالا نباشه یه مرده متحرک بیش نیستی) دو::| با این فشاری که روی ناشر ها هست برای سانسور مطالب کتاب ها و حق چاپ و ... دل و دماغی نه برای ناشر میمونه نه برای خواننده سه::| حمایتی که از ناشاران مذهبی میشه رو با ناشران دیگه ببینید 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ چرا به اين فكر نميكنيم كه شايد واقعاً عامه مردم به اين نتيجه نرسيدند كه كتاب خوندن چندان لازم و مفيده شايد واقعاً مايي كه ادعاي كتابخوندن و فرهنگ داريم الگوهاي خوبي نيستيم. شايد اونا دلشون نميخواد مثل ما بشن!! :icon_pf (34): مثلا با تقريب خيلي خوبي ميشه گفت همه ما افرادي از نظر مالي ضعيف هستيم. در صورتي كه مثلا كساني كه در كار خورد و خوراك و ... هستند به شدت وضع مالي بهتري دارند. اصولاً كساني كه ترك تحصيل ميكنند هم وضع بهتري از من و شمايي كه ته تحصيلات رو درمياريم دارند. پس در چنين وضعيتي، بنظرتون انتخاب راهي كه ما رفتيم اصلاً وسوسه برانگيزه ؟! 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ علم بهتر است یا ثروت؟ حکیمی درجمع مریدانش نشسته بود .... یکی از شاگردان از وی پرسید: استاد علم بهتراست یا ثروت؟ حکیم بیدرنگ شمشیری بیرون آورد و مانند جومونگ شاگرد بخت برگشته را به سه قسمت نامساوی تقسیم نمود و گفت: سالهاست که دیگر هیچ احمقی بین دوراهی علم و ثروت گیر نمیکند!!! مریدان دیگر درحالیکه انگشت حیرت به دندان گرفته و لرزش تمام وجودشان را فرا گرفته بود گفتند: ای حکیم ما را دلیلی عیان ساز تا جان فدا کنیم!!! حکیم گفت: در جوانی مرا دوستی بود که باهم به مکتب میرفتیم دوستم ترک تحصیل کرد و من معلم مکتب شدم ........ . . . . . حالا او پورشه دارد، من پوشه......! او اوراق مشارکت دارد و من اوراق امتحانی.....!! او عینک آفتابی، من عینک ته استکانی.....!!! او بیمهی زندگانی، من بیمه ی خدمات درمانی.....!!!! او سکه و ارز، من سکته و قرض......!!!!! سخنان حکیم چون بدین جا رسید مریدان نعرهای جانسوز زدند و راهی کلاسهای آموزش اختلاس گشتند........!!!!! باشد که شما را پندی آموخته و به درد حکیم گرفتار نیایید.....!!! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ چرا به اين فكر نميكنيم كه شايد واقعاً عامه مردم به اين نتيجه نرسيدند كه كتاب خوندن چندان لازم و مفيده شايد واقعاً مايي كه ادعاي كتابخوندن و فرهنگ داريم الگوهاي خوبي نيستيم. شايد اونا دلشون نميخواد مثل ما بشن!! :icon_pf (34): مثلا با تقريب خيلي خوبي ميشه گفت همه ما افرادي از نظر مالي ضعيف هستيم. در صورتي كه مثلا كساني كه در كار خورد و خوراك و ... هستند به شدت وضع مالي بهتري دارند. اصولاً كساني كه ترك تحصيل ميكنند هم وضع بهتري از من و شمايي كه ته تحصيلات رو درمياريم دارند. پس در چنين وضعيتي، بنظرتون انتخاب راهي كه ما رفتيم اصلاً وسوسه برانگيزه ؟! چگونه باید به مردم اثبات کنیم کتاب خوانی ، اطلاعات مفیده؟ اصلا چرا باید درس خوند وقتی باپارتی همه کار میشه کردمثال کم نیست ! حرفهای شمادرسته خلاصه صحبت های ما همونای که آقاناصرگفت درست گفت یک مثل شما 5000 تومان داری غذا می خری یا کتاب ! شاید کسانی هم کتاب بخوان ولی گرانی نمیزاره. اتفاقا چندروزپیش یه جوونی داشت درددل می کر می خواست زن بگیره . کارمی کرد ولی انگاری 8 گروی9 بودمثل دیوان ها هی باخودش حساب می کرد اینودارم بفروشم ،چقدر توعروسی می تونم چمع کنم، همسرم میره سرکار حقوق اون باخودم می دیم قسط حساب کرد تهش موند 500 هزارتومان گفت چندسال بایداینجوری بگذرونیم ..... این فرد کتاب هم به اومجانی بدن بازم می خونه ؟ نه چون وقت نداره .چون ذهنش و ازاو گرفتن .... 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ چگونه باید به مردم اثبات کنیم کتاب خوانی ، اطلاعات مفیده؟اصلا چرا باید درس خوند وقتی باپارتی همه کار میشه کردمثال کم نیست ! حرفهای شمادرسته خلاصه صحبت های ما همونای که آقاناصرگفت درست گفت یک مثل شما 5000 تومان داری غذا می خری یا کتاب ! شاید کسانی هم کتاب بخوان ولی گرانی نمیزاره. اتفاقا چندروزپیش یه جوونی داشت درددل می کر می خواست زن بگیره . کارمی کرد ولی انگاری 8 گروی9 بودمثل دیوان ها هی باخودش حساب می کرد اینودارم بفروشم ،چقدر توعروسی می تونم چمع کنم، همسرم میره سرکار حقوق اون باخودم می دیم قسط حساب کرد تهش موند 500 هزارتومان گفت چندسال بایداینجوری بگذرونیم ..... این فرد کتاب هم به اومجانی بدن بازم می خونه ؟ نه چون وقت نداره .چون ذهنش و ازاو گرفتن .... بنظر من اگر كسي در اثر چيزي كه تبليغش رو مي كنه، زندگي بهتري براي خودش به ارمغان آورد و از اون مهمتر: به اين وسيله خيري ازش به مردم جامعهش رسيد. اين ميشه يك دعوت واقعي و مؤثر. حالا ميخواد دعوت به كتابخواني باشه، يا دعوت به الكل، يا دعوت به دين. پس دعوت حقيقي، نه با زبان هست نه با زور و بوق و شيپور! و پيام ارزشمند، حتي نيازي به تبليغ نداره. اگر اين همه تلاش و تبليغ ما راه به جايي نميبره، قسمت عمدهايش به اين علته كه خود ما هم در فهم و عمل به پيام دچار انحراف شديم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ بنظر من اگر كسي در اثر چيزي كه تبليغش رو مي كنه، زندگي بهتري براي خودش به ارمغان آورد و از اون مهمتر: به اين وسيله خيري ازش به مردم جامعهش رسيد. اين ميشه يك دعوت واقعي و مؤثر. حالا ميخواد دعوت به كتابخواني باشه، يا دعوت به الكل، يا دعوت به دين. پس دعوت حقيقي، نه با زبان هست نه با زور و بوق و شيپور! و پيام ارزشمند، حتي نيازي به تبليغ نداره. اگر اين همه تلاش و تبليغ ما راه به جايي نميبره، قسمت عمدهايش به اين علته كه خود ما هم در فهم و عمل به پيام دچار انحراف شديم. سلام کاملا قبول دارم واحساس کردم . به نظر می رسه دو چیزهست یکی اینکه زبانی یادبگیریم ویه چیزراهی بگیم ویا درک کنیم وبگیم .به جرات می توان گفت اونی که بفهمیم اثر بیشتر وبهتری درشنونده می زارد . کافی از خودمون بپرسیم اینی که می گی خودت امتحان کردی- انجام می دی - قبول داری و... که توقع داری کسی دیگه رعات کنه خب خودت نمی تونی به خودت دروغ بگی . خب من سعی میکنم دلیلی برای هرچیزپیداکنم واول برای خودم ثابت بشه بعدبرای کسی می گم . کتاب هم همینجوری اصلا برای چی می خونیم؟ به کجا برسیم ؟ من فکرمی کنم همه این جواب ها (اکثرا) راگم کردن ! هدف گم شده . 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ باورقهای کتا ب میشه ساندویچ درست کرد. پول یا کتاب ، فرهنگ و... . انتخاب شغل با علاقه یا پول ..... خب کسی که بخوادیعنی اکثرا کارراه بندازه منظور مغازه پیشنهادها فلافلی ،ساندویچی ، پیتزایی ، سیگار و..... کتاب فروشی = گداییی بدبختی چرا ؟ (حب این خودش می تونه موضوع جداباشه " برتریهای کتاب نسبت به ساندویچ" آیا این کتاب برای من درآمد داره - " دلایلی که باید ابتدا کتاب خوند بعد ساندویچ" 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ باخوندن 99% کتاب دررفتارما تغییری ایجادمی شود که می توان درگفتارونوشتارو.. مشاهده کرد. 1 لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ چرا به اين فكر نميكنيم كه شايد واقعاً عامه مردم به اين نتيجه نرسيدند كه كتاب خوندن چندان لازم و مفيده شايد واقعاً مايي كه ادعاي كتابخوندن و فرهنگ داريم الگوهاي خوبي نيستيم. شايد اونا دلشون نميخواد مثل ما بشن!! :icon_pf (34): مثلا با تقريب خيلي خوبي ميشه گفت همه ما افرادي از نظر مالي ضعيف هستيم. در صورتي كه مثلا كساني كه در كار خورد و خوراك و ... هستند به شدت وضع مالي بهتري دارند. اصولاً كساني كه ترك تحصيل ميكنند هم وضع بهتري از من و شمايي كه ته تحصيلات رو درمياريم دارند. پس در چنين وضعيتي، بنظرتون انتخاب راهي كه ما رفتيم اصلاً وسوسه برانگيزه ؟! کتاب چی میخونی؟ (موضوع) 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ :164: سلام ای بابا چقدرسخت حرف میزنی . این الان چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ای بابا چقدرسخت حرف میزنی . این الان چیه؟ چی بگم بحث دوستان رو فالو میکنم ببینم کت تن کیه 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ عنوان و دیدم فک کردم نوشتید می خوریم سرانه خوردن بالا نرفته که بنظر من: 1-ملت راحت طلب شدن پس ترجیح میدن خیلی وقتا برن بیرون غذا بخورن تا غذا درست کنن 2-ملت میخوان برن جایی تفریحی با دوستی خانواده ای چیزی، از اون جایی که خیلی تفریح درست درمونی نداریم ترجیحا بازم میرن غذا بخورن 3-اونقدری که عرضه هست تقاضا هم هست برا کتاب خوندن هم آقا این 100بار ما فرهنگ خوندن نداریم...برمیگرده به وقتی که کتابارو سوزوندن انگار یاد گرفتین نخونیم حوصله خوندن نداریم میگیم وقت نیست اما چجوری دو ساعت پای نت و تلگرام میشنیم؟ فرهنگ کتاب خونی باب نشده هیچ از چش هم افتاده به طرف میگی کتاب بخون میگه کتابا گرون شده جل الخالق... به طرف میگی کتاب بخون میگه ما تو نون شبمون موندیم چی واس خودت میگی؟ ما خبر نداریم هرچی میکشیم از نخوندن و ندونستنه به این درکه هنوز نرسیدیم هر وقت عطش گرفتیم میفهمیم حالا حالا ماها عادت نمیکنیم به خوندن حیف حیف این همه کتابای ب محتوایی که تو مدرسه خوندیم و به جاش دوتا کتاب درست حسابی نخوندیم که وضع ملتمون اینی نمیشد که هست 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلامفست فود ، کتاب فروشی ، کدام شلوغتره ؟ فکرنمی کنید سرانه خوردن رفته بالا ، اینومی شه فهمید چون هرجای که نگاه می کنی یاساندویچ فروشی یا .... ! درسته سلام.. سوپرمارکتو یادت رفت.. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام.. سوپرمارکتو یادت رفت.. سلام سوپرمارکت که نگو بنگاه ماملاتی هم هست . شایدبخاطراینه که ما بیشتر دوست داریم پول داشته باشیم ومتعصفانه بعضی هام دلال شدن 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلامسوپرمارکت که نگو بنگاه ماملاتی هم هست . شایدبخاطراینه که ما بیشتر دوست داریم پول داشته باشیم ومتعصفانه بعضی هام دلال شدن هر بیست قدم شده سوپرمارکت.. موندم این سوپرمارکتا بغل هم فروششون خوبه.. مردمان ما مقصرن.. که بیشتر زندگی رو تو خوردن میبینن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ هر بیست قدم شده سوپرمارکت.. موندم این سوپرمارکتا بغل هم فروششون خوبه.. مردمان ما مقصرن.. که بیشتر زندگی رو تو خوردن میبینن چون تخصصی نمی خواد وچون موادغذایی هم هست بازارش گنجایش داره وجز اولین فکرهاست. ولی نگران نباید بود چون بازاراینکارهاهم چون فکر پشتش نیست اشباه میشه وبعد مینالیم که وضع بد شده! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده