Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام فرق مابا ژاپن چیست؟ فرق ایرانی باژاپنی درچیست؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فرقی نداریم.اونا باور کردن که میتوانند . ما هم شعار دادیم که میتوانیم. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامفرق مابا ژاپن چیست؟ فرق ایرانی باژاپنی درچیست؟ درود برداشت من اینکه منظورت اینکه چرا ملت ایران با ملت ژاپن فرق دارن ک نتیجه و نمودش شده تفاوت ایران با ژاپن! این اصلا عادله نیست! مثل مقایسه گیتی با دنیای زیر اتمی ه! البته هر دو مشابهت هایی دارن اما این کجا و آن کجا! بهتر نهایتا خودمون رو با آمریکا مقایسه کنیم. (( از لحاظ فرهنگ و روابط بین مردم، نه تکنولوژی و غیره)) دلیل حرف من هم شفاف ه. مطالعه تاریخ و مشاهده حرکت های جمعی ایران (( بعد از ورود اسلام)) با ژاپن (( مثلا بعد واقعه بمبابارن هیروشیما)) البته منظورم بث تاریخ و سال نیست. نحوه عکس العمل هر دو ملت ب وقایع مختلف، متفاوت ه. بسته ب خیلی فاکتورها، عملکرد اعلب ما احساسی تر و سریع تره. نهایتا باید بگم من ژاپن نبودم ک بتونم نظر بدم. اما بهتره بحث رو ببریم سمتی ک ب ما یاد ندادن!! مقایسه نکردن ! متاسفانه فرهنگ ما پر از مقایسه است! مقایسه با دیگری. پسر با پسر. پسر با دختر. دختر با دختر و غیره و غیره. معیارها رو باید درونی کرد. مثلا می تونیم بحث کنیم ک چطور میشه ما(ملت بایران) بهتر بشیم؟ بهتر شدن یعنی چ؟ ( یعنی پیشرفت نسبت ب دیرو خودمون نه دیگری و دیگری ) به عنوان روشن کردن چراغ اول باید بگم: 1- مقایسه شدن و مقایسه کردن ( ب درون خودتون نگاه کنید. از بچگی مقایسه شدید و مقایسه کردید " البته منم می دونم این مکانیسم مغز هست ک تشبیه میکنه و غیره اما ب نظرم بدیهی ه ک منظور من اون نیست ! " 2- توجه بیش از اندازه به اینکه دیگران درباره ما چ فکری می کنند! 7 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درودبرداشت من اینکه منظورت اینکه چرا ملت ایران با ملت ژاپن فرق دارن ک نتیجه و نمودش شده تفاوت ایران با ژاپن! این اصلا عادله نیست! مثل مقایسه گیتی با دنیای زیر اتمی ه! البته هر دو مشابهت هایی دارن اما این کجا و آن کجا! بهتر نهایتا خودمون رو با آمریکا مقایسه کنیم. (( از لحاظ فرهنگ و روابط بین مردم، نه تکنولوژی و غیره)) دلیل حرف من هم شفاف ه. مطالعه تاریخ و مشاهده حرکت های جمعی ایران (( بعد از ورود اسلام)) با ژاپن (( مثلا بعد واقعه بمبابارن هیروشیما)) البته منظورم بث تاریخ و سال نیست. نحوه عکس العمل هر دو ملت ب وقایع مختلف، متفاوت ه. بسته ب خیلی فاکتورها، عملکرد اعلب ما احساسی تر و سریع تره. نهایتا باید بگم من ژاپن نبودم ک بتونم نظر بدم. اما بهتره بحث رو ببریم سمتی ک ب ما یاد ندادن!! مقایسه نکردن ! متاسفانه فرهنگ ما پر از مقایسه است! مقایسه با دیگری. پسر با پسر. پسر با دختر. دختر با دختر و غیره و غیره. معیارها رو باید درونی کرد. مثلا می تونیم بحث کنیم ک چطور میشه ما(ملت بایران) بهتر بشیم؟ بهتر شدن یعنی چ؟ ( یعنی پیشرفت نسبت ب دیرو خودمون نه دیگری و دیگری ) به عنوان روشن کردن چراغ اول باید بگم: 1- مقایسه شدن و مقایسه کردن ( ب درون خودتون نگاه کنید. از بچگی مقایسه شدید و مقایسه کردید " البته منم می دونم این مکانیسم مغز هست ک تشبیه میکنه و غیره اما ب نظرم بدیهی ه ک منظور من اون نیست ! " 2- توجه بیش از اندازه به اینکه دیگران درباره ما چ فکری می کنند! هیروشیمارا که فرمودی زدی به هدف مرسی منظورم همینه چطورژاپن بلندشد وحالا شد یکی ازقدرتها چرامانتوانستیم؟ یانخواستیم ؟ یانمی خواهند؟ اونم امریکا دخیل بود ما همآمریکادخیل بود چطور اینهمه سال ما خودمون رابایددرگیرمرگ براینواون بکنیم واون اینکاررانکنه یا شاید مانمی بینیم. درباره گفته شما توجه بیش از اندازه به اینکه دیگران درباره ما چ فکری می کنند! همینه ، شما بهترمی دونید اینکارا چقدرمی تونه ادمودور کنه ازهدف یه نکته اضافه کنم اینومن اصلا قبول ندارم که بعضی ها میگن آی کیو ایرانی درهمین حداست . 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هیروشیمارا که فرمودی زدی به هدف مرسیمنظورم همینه چطورژاپن بلندشد وحالا شد یکی ازقدرتها چرامانتوانستیم؟ یانخواستیم ؟ یانمی خواهند؟ اونم امریکا دخیل بود ما همآمریکادخیل بود چطور اینهمه سال ما خودمون رابایددرگیرمرگ براینواون بکنیم واون اینکاررانکنه یا شاید مانمی بینیم. درباره گفته شما توجه بیش از اندازه به اینکه دیگران درباره ما چ فکری می کنند! همینه ، شما بهترمی دونید اینکارا چقدرمی تونه ادمودور کنه ازهدف یه نکته اضافه کنم اینومن اصلا قبول ندارم که بعضی ها میگن آی کیو ایرانی درهمین حداست . در همه دنیا اینطوری ه ک: فرهنگ ه. و البته ی مقداریشم دست دولت ه. ببین ما کتاب فارسی داریم. بابا نان داد. آن مرد با داس آمد. نمیدونم. به نظرم باید یکم بیشتر تو حوزه علوم شناختی کار کنیم و کمتر بریم سمت مهندسی و حتی بدتر پزشکی! پیشنهاد میکنم ی کار فرهنگی رو از همین تاپیک شروع کنیم. لیستی از کارهایی ک باید انجام بدیم رو تهیه کنیم و هر کسی هر کاری رو ک میگه حداقل خودش رو مقید کنه انجام بده. مثلا من میگم در راستای ایجاد فرهنگ: 1- خودمون رو با دیگری مقایسه نکنیم ( البته همه می دونیم ک این کار سخته. حداقل برای من! اما مهم حرکت ه.) اون دلایل و اینا هم ب نظرم زیاد مفید نیست. ساعتها بحث، نهایتا 4 تا دلیل ک نسبتا هم روشن هستن و گاها بوهای سیاسی دارن ک ما رو محدود میکنه. بحث فقط اموزش هست. اون هم اموزش نسل جدید. من و شما نهایتا بتونیم خودمون رو اعضایی بکنیم ک مانع رشد نشیم!! 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این کار شدنی نیست.حداقل در ایران امکان نداره.چون هر متولی ساز خودش رو میزنه و کسی از دانش و تخصص جامع شناسان استفاده نمیکنه . تو بحث ارتقای فرهنگی ، مردم به تنهایی نمیتونن مثمر ثمر باشن. وقتی یه راننده ماشینش رو برعکس پارک میکنه و پلیس هم میاد و بیخیال از کنارش رد میشه ، یا یه مغازه دار میاد نصف پیاده رو رو هم بساط پهن میکنه و قاتون هیچی بهش نمیگه ، یا همین ساخت و ساز های خلاف که زمین های ملی رو دزدکی زیر ساخت و ساز میبرن و دولت هم همه امکانات نظیر آب و برق و گاز هم بهشون میده و یا اینهمه صندوق قرض الحسنه بدون مجوز تو این دیار وجود داره و دهها هزار نمونه دیگه که ذکرشون باعث اطاله وقت میشه ، همه این موارد نشانه فقر اندیشه و فقر فرهنگی ست،این چیزا با تشکیل دادن مثلا یه ان جی او درست نمیشه،حتی عزم ملی هم باشه باز دویست سال زمان میبره که تنها یه پله ترقی رو ممکن کنه. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه تصادف کوچولو که تو خیابون اتفاق می افته ،یهوئی 400 نفر بیکارالدوله و حاکم حندق مثه مور و ملخ میریزن وسط خیابون و ........ یارو میبینه چراغ براش قرمز شد ولی با تمام تلاش میزنه وسط 4 راه و زورکی رد میشه که بره و چن ثانیه پشت چراغ متوقف نمیشه. این حرکات از نهاد اون انسانها بصورت عملیاتی در میاد، شما تصور میکنید که تقویت و اصلاح نهاد به همین راحتیه؟ همه رفتار های انسان منشاء ناخود آگاهی داره که با توسل به تربیت صحیح بشکل خودآگاه متجلی میشه، اینا به این سادگی نیست که بشه ترمیم و اصلاح بشه. حرف آخر من اینه که همون ژاپن که میفرمایید ، دو سه هزار سال براش کار شده که الان شده این ژاپن که میبینیم. ما هم اگه دو هزار سال از همین امروز روی این مسائل کار همه جانبه بکنیم تازه بعد 20 قرن میشیم ژاپن الان، که اونا باز 20 فرن هم جلو تر از ما خواهند بود، نتیجه گیری رو میذارم شما لطف کنید و انجامش بدید. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه تصادف کوچولو که تو خیابون اتفاق می افته ،یهوئی 400 نفر بیکارالدوله و حاکم حندق مثه مور و ملخ میریزن وسط خیابون و ........یارو میبینه چراغ براش قرمز شد ولی با تمام تلاش میزنه وسط 4 راه و زورکی رد میشه که بره و چن ثانیه پشت چراغ متوقف نمیشه. این حرکات از نهاد اون انسانها بصورت عملیاتی در میاد، شما تصور میکنید که تقویت و اصلاح نهاد به همین راحتیه؟ همه رفتار های انسان منشاء ناخود آگاهی داره که با توسل به تربیت صحیح بشکل خودآگاه متجلی میشه، اینا به این سادگی نیست که بشه ترمیم و اصلاح بشه. حرف آخر من اینه که همون ژاپن که میفرمایید ، دو سه هزار سال براش کار شده که الان شده این ژاپن که میبینیم. ما هم اگه دو هزار سال از همین امروز روی این مسائل کار همه جانبه بکنیم تازه بعد 20 قرن میشیم ژاپن الان، که اونا باز 20 فرن هم جلو تر از ما خواهند بود، نتیجه گیری رو میذارم شما لطف کنید و انجامش بدید. همه را گفتی نتیجه گیرم می کردی :icon_razz: درسته حرف شماراقبول دارم.البته این جندسال به نظرم جلوکه نمیریم عقبم داریم میریم. من میگم یک دونده برفرض 5مترعقبه می تونه بایسته بگه 5مترعقبم نامید بشه از حرکت ولی می تونه تلاششوزیادکنه واول نه دوم بشه . ولی این تلاش الان فکرکنم نیست . اینجا دولتها خیلی می تونا نقش بازی کنند .خلاصه اکثریت نمی خواهیم . 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ فقط میتونم بگم ما یکساعت ساعت کشیدیم جلو هیچ اتفاقی نیفتاده سر قرار با تاخیر میرسیم ادارات اول ساعت کاری وسط ساعت کاری اخرش مشغول خوردن و رفع خستگی هستن وووووو ژاپن یک دقیقه ساعتشو میکشه جلو کلی تو وقت صرفه جویی میکنن به بچه های ژاپنی میگن ما نفت نداریم معدن نداریم باید کار کنیم تو مدارس ما به بچه ها یاد میدن کشور ما کشور ثروتمندیه پر از نفت و گاز و معادن .به نظرتون بچه دیگه فکر کار میزنه به سرش؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درراستای پیشنهاد دوست عزیز s.f : کلماتی جدید ونو وارد منبع لغات خودکنیم خب از همین نواندیشان شروع کنیم افرادی مثل مهندس سهند یامهندس مهناز تکه کلامهای خوبی دارند چه اشکالی داره ما هم استفاده کنیم مثل جانم ، بزرگوارید، دوست عزیز ، عزیرجان و.... 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درراستای پیشنهاد دوست عزیز s.f : کلماتی جدید ونو وارد منبع لغات خودکنیم خب از همین نواندیشان شروع کنیم افرادی مثل مهندس سهند یامهندس مهناز تکه کلامهای خوبی دارند چه اشکالی داره ما هم استفاده کنیم مثل جانم ، بزرگوارید، دوست عزیز ، عزیرجان و.... یعنی اینکارو بکنیم همه چی حله؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یعنی اینکارو بکنیم همه چی حله؟ کسی تاحالا بهت گفته خیلی به آدم گیرمی دی:icon_razz: نه خوب به نظرم اگربخواهیم عوض شیم باید همچیوعوض کنیم. شماهم نمونه ای بگو برای عوض شدن! 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی تاحالا بهت گفته خیلی به آدم گیرمی دی:icon_razz:نه خوب به نظرم اگربخواهیم عوض شیم باید همچیوعوض کنیم. شماهم نمونه ای بگو برای عوض شدن! اولا درست صحبت کن.من خیلی بهت ارزش قائل میشم که تو تاپیکهات شرکت میکنم. بعدشم فرق ایران و ژاپن که موضوع تاپیک هست با عزیزم گفتن و جانم گفتن و بفرما گفتن مشخص نمیشه.ناسلامتی تو کاربر ویژه هستی و باید تا این حد بفهمی که سئوال پرسیدن گیر دادن نیست.مشارکت در بحث و گفتگوست. و اما در جواب سئوال شما ، لزومی نداره که ما بخوایم عوض بشیم.همان فرهنگ اصیل ایرانی مونو بازیابی و زنده ش کنیم از همه ژاپنی ها سر تر میشیم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اولا درست صحبت کن.من خیلی بهت ارزش قائل میشم که تو تاپیکهات شرکت میکنم. بعدشم فرق ایران و ژاپن که موضوع تاپیک هست با عزیزم گفتن و جانم گفتن و بفرما گفتن مشخص نمیشه.ناسلامتی تو کاربر ویژه هستی و باید تا این حد بفهمی که سئوال پرسیدن گیر دادن نیست.مشارکت در بحث و گفتگوست.و اما در جواب سئوال شما ، لزومی نداره که ما بخوایم عوض بشیم.همان فرهنگ اصیل ایرانی مونو بازیابی و زنده ش کنیم از همه ژاپنی ها سر تر میشیم. سلام ببخشیداگه بدگفتم یابدنوشتم که باعث ناراحتی شد .فکرکردم می تونم شوخی کنم ببخشید اول باید می پرسیدم . ولی من بد حرف نزدم . خودم فهمیدم وازشماهم سپاسگذارم. انگاری عصبی شدی یک مقدار کنترل کلماتو داری ازدست میدی ! - -باید تا این حد بفهمی که سئوال پرسیدن گیر دادن نیست 2-ژاپن می تونه مثالی باشه از میان کشورهای پیشرفته!/درسته لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامببخشیداگه بدگفتم یابدنوشتم که باعث ناراحتی شد .فکرکردم می تونم شوخی کنم ببخشید اول باید می پرسیدم . ولی من بد حرف نزدم . خودم فهمیدم وازشماهم سپاسگذارم. انگاری عصبی شدی یک مقدار کنترل کلماتو داری ازدست میدی ! - -باید تا این حد بفهمی که سئوال پرسیدن گیر دادن نیست 2-ژاپن می تونه مثالی باشه از میان کشورهای پیشرفته!/درسته بله درسته ، ژاپن پیشرفته است ولی ما هم باید فکر کنیم ببینیم ما چرا پیشرفته نیستیم؟این چرا ها مهم هستن که به جواب برسیم، 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ بله درسته ، ژاپن پیشرفته است ولی ما هم باید فکر کنیم ببینیم ما چرا پیشرفته نیستیم؟این چرا ها مهم هستن که به جواب برسیم، شایدیکی ازبارزترین تشابهات ایران وژاپن دوجنگ تحمیلی ایران و حادثه هیروشیما باشد ، ولی چرا جای کنونی این دوکشورمتفاوته ؟ من فکرمی کنم اینها امدن ساختارفکریشون راعوض کردند بجای اینکه کینه بگیرندوتبدیل شند به کوه آتش امدند گفتند ما بایدتلاش کنیم برای بهترین کشورشدن ! احساسات راتاحدودی کشتند -نه اینکه نداشته باشند. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ شایدیکی ازبارزترین تشابهات ایران وژاپن دوجنگ تحمیلی ایران و حادثه هیروشیما باشد ، ولی چرا جای کنونی این دوکشورمتفاوته ؟ من فکرمی کنم اینها امدن ساختارفکریشون راعوض کردند بجای اینکه کینه بگیرندوتبدیل شند به کوه آتش امدند گفتند ما بایدتلاش کنیم برای بهترین کشورشدن ! احساسات راتاحدودی کشتند -نه اینکه نداشته باشند. فکر نمیکنم از کشور برادر و همسایه خود عراق کینه ای به دل داشته باشیم کما اینکه براشون هر چیزی میسازیم لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ شایدیکی ازبارزترین تشابهات ایران وژاپن دوجنگ تحمیلی ایران و حادثه هیروشیما باشد ، ولی چرا جای کنونی این دوکشورمتفاوته ؟ من فکرمی کنم اینها امدن ساختارفکریشون راعوض کردند بجای اینکه کینه بگیرندوتبدیل شند به کوه آتش امدند گفتند ما بایدتلاش کنیم برای بهترین کشورشدن ! احساسات راتاحدودی کشتند -نه اینکه نداشته باشند. ربطی به کینه نداره شک نکن کسی تو دنیا عاشق چشم و ابروی اونیکی نیست و مردم هستند که تعیین کننده میشن ! ژاپن هم چنین شرایطی رو نداره بخواد یقه کسی رو بگیره ولی سبک خودشو داره کینه چیه مگه دعوای دو نفر آدمه ؟ موضوع کشتار تعداد زیادی آدمه و ژاپن به اجبار اون زمان تسلیم شد و الانش هم مجبوره کوتاه بیاد ! ژاپن تو صنعت الکترونیک پیشرفته هستش اما پیشرفته بودنش تماما کپیه و راهش همون راه اروپاییهاست فقط کمی افراطی تر چیزی رو کپی میکنه که مربوط به قبله و سعی در ارتقا دادن اون داره همین !! یکی دو تا کمپانی داره مه تو همه موضوعات دارن فعالیت میکنن !! مثل میتسوبیشی میتسو تو نفتو گازو پتروشیمی هست تو الکترونیک هست تو جنگنده هم هست و............. تو پتروشیمی یک لایسنسور معتبر هم هست ولی تکنولوژیش چیه ؟ تکنولوژی تغییر و ارتقا یافته چند کمپانی اروپایی و امریکایی که مربوط به دهه 80 هستن تو تکنولوژیهایی که داره رو بررسی کن !! متانولش متانول عهد بوق آی سی آی هستش فقط راکتورش رو ارتقا داده برای خودش پتنت کرده چرا تعداد پروژه هایی که اجرا کرده از انگشتهای دست اونور تر نمیره ؟ همشونم تو کشورهایی مثل عمانو عربستانو اینا اجرا شده !! تو جنگنده هم اومده امتیاز چی رو خریده ؟ اف 16 !! اف 16 و به اسم میتسو داره میزنه ولی خود امریکا ربپتور رو زدو عملیاتی کرد رفت اف 16 خیلی وقته از تولیدش گذشته و فقط آپدیت میشه ! نمیگم بده ها ولی با این میخواد یقه امریکا رو بگیره یا با ایگلهای خود امریکا ؟ اروپا هم همینه و به جز دو تا کشور بقیه به چیزایی دست پیدا کردن که عملا سبکش تو خود امریکا منسوخ شده و یا چند لول بالاتر رو زده اون زمانی که ژاپن هارتو پورت کرد به دلیل گردن کلفتیهای هیتلر بود و اینم متحدش بود الانم اگر یک شرایطی مثل اون زمان پیدا کنه متوجه میشی بازم اینشکلی رفتار میکنه یا نه یک چیز عادیه و کسی نمیخواد موقعیتش رو در خطر ببینه و یا زیر بلیط کسی باشه مگر اینکه مجبور باشه بحث امریکا بد یا خوب هم نیست ولی اگر قرار باشه خودشون حرکتهایی بزنن باجی هم نمیدن !! حالا با ادوات درجه سه هم که شده ولی باج نمیدن مثل چین !! ادوات تخیلی و درجه سه داره که اونم کپیه البته از محصولات روس ولی به هر حال یکم پشتش گرمه حالا خود روس هم ادوات بدرد بخوری نداره ولی به هر حال از هیچی بهتره هر چیزی عکس العملی داره و این که بگیم کینه موضوع خنده داریه عزیز الان خود امریکا میاد بگه باو ده پونزده سال پیش زدن دو تا برجو آوردن پایین حالا گذشت رفت دیگه کینه نداشته باشیم ؟ تعداد نفراتی که برای اون دو تا برج کشته شدنو با هیروشیما مقایسه کن!! سر همون برجا دو تا کشورو به خاکو خون کشید امریکا بعد به ژاپن و بقیه که میرسه بگن کینه ؟ موضوع اینه کشورها افتادن دنبال امریکا ببینن اون چیکار میکنه و بعد بیوفتن و سعی کنن به دست بیارنش !! نمیگم تکنولوژی امریکایی مشکلی داره نه اتفاقا ناب ترین تکنولوژیه و رقیب نداره اما سعی نمیکنن چیزی جدید خلق کنن و سبک جدایی داشته باشن یکبار هم گفته بودم !! نسل 5 زد با یک شکلو شمایل خاص !! سریع روسه افتاد دنبال نسل پنج و سعی داشت همون شکلی در بیاد و بقیه هم فردا همون کارو میکنن کی گفته نسل 5 باید اونشکلی باشه ؟ این باعث میشه موقعیتش همیشه تثبیت بشه و جلوتر از دیگران باشه کاری که آلمان نازی تو یک مدت کوتاهی نکرد و پوست همه رو هم کند تکنولوژی هایی که خودش خلق کرد و افتاد جلو !! تو صنایع شیمیایی و خیلی از چیزها اما بعدش آلمان فعلی عقب کشید و تکنولوژی هایی که خودش خلق کرده بود حالا به صورت درجه یک و ارتقا یافته اش افتاده دست یو اس !!! و جالبه خود آلمان افتاده دنبال اینکه به اونا برسه و یا با اونا هماهنگ باشه !! خب این خنده دار نیست ؟ فیشر تروپش مال خود آلمانیا بود الان چرا باسف با اون گردن کلفتش اینو رها کرده و اکسون موبیل شده لایسنسور درجه یک فیشر تروپش ؟ یا شل اندازه کل سابقه فعالیتش پتنت برای فیشر تروپش ثبت کرده و ارتقا داده ؟ بعد خود باسف و بقیه آقایون گردن کلفت آلمان اینو رها کردن و با همون سیستم قبلی و نهایتا همون شرایط عملیاتی که اکسون مثلا بدست آورده دارن جلو میرن ؟ فرایند خودشو رها کرده افتاده دنبال این که ببینه اکسون شرایط فرایندش چیه و کاتالیست مصرفی چی میگه ؟ ژاپن هم همینه اون که خیلی ضعیف تره ................. ایران هم اینقدر دو دسته بازی توش هستو زیرآبی رفتن داره که فعلا درگیره ولی سبک فعالیتش درست بود فقط خرابش کرد و تو حاشیه زیاد میره مردم ما هم کلا تو آفسایدن و با هر کی هم مشکل داشته باشنو ناراضی باشن به سادگی مملکتو به قیمت خیار میفروشن که درست نیست همه کارشناسنو صاحب نظر !! دستاورد کم یا زیاد ولی باید از یک جایی شروع بشه دیگه که همون هم خیلی خوبه ولی اگر از دور قرار باشه یک چیزی بگیم باید مثل مردم مسخره کنیم و تیکه بندازیم که بابا چار تا آبگرمکن و فلان ولی با همه بحثهایی که میشه و میگن آبگرمکنو و خلاصه کلاهک متعارف کاربردی نداره و تو فاصله زیاد خطا زیاده و یا هزینه ساخت بالاست ولی کارسازه و باید از یک چایی شروع بشه بابا یارو تو امریکا اگر اگزوز بسازه ستایش میکنن ولی به خودمون میرسه مسخره ؟ ژاپنی که میگی مردمش مسخره نمیکنن به همین راحتی و حمایت هم میکنن ساسی بازی یک موضوعه که دانش خودشو میطلبه ولی همینکه اینهمه سال تونستن فانتوم رو (نزدیک نیم قرن سنشونه ) سرپا نگه دارن و آمار سقوط این پرنده پیر اینقدر پایین باشه یعنی خیلی خبره هستنو دانش زیادی دارن همچین پرنده ای با این سنو سال و تازه 8 سال هم جنگ الان باید تو موزه باشه و کسی تو دنیا جیگر نمیکنه باهاش بپره ولی آمار سقوطهای مارو ببین !! با این سنو سالشون از آمار سقوط جنگنده های مدرنی که نه جنگ دیدن و نه سنو سال نیم قرنی دارن کمتره !!! یا همون تامکت ها !! فرسوده شده سازشون ولی هنوز سرحالن خودشون اورهال میکنن خودشون دوباره عملیاتی میکنن و................. عربستان یک ساله داره با یمن میجنگه نزدیک ده دوازده تا ایگل رو به باد داه یا همون ژاپن رو برو آمار حوادث هواییش رو ببین از نزدیک بری ببینی متوجه میشی فرق ایران و ژاپن رو باید کجا جستجو کنی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ خرفهای حمید کاملا درسته ما هیچ وقت نمیخوایم شروع کنیم باید از پله یک دو و .. بگذریم تا به پله آخر برسیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده