fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بی حالی بیداد میکنه ،بی تفاوتی هم همینطور ، و این خیلی خطرناکه ، یعنی فاجعه است، همین حالا اگه تالار گفتگو رو یه نیگاهی بکنید , میبینید که 46 نفر تو تالار حضور دارند ولی حتی یه مطلب هم بروز نمیشه . همش میان و نگاه میکنن و میرن. همش تو گذشته ها وول میخورن. و طبیعی است که با این وجاهت هیچوقت نمیشه آینده رو ساخت. یعنی هر بلایی که به سر جوونا میاد , معمارش خودشونن. این حرف درسته یا صحیحه ؟ 4 لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام کسی هست ک بتونه ب من کمک کنه؟؟ Sent from my SM-G530H using Tapatalk لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی هست درصدای نفرات برتر کنکور کارشناسی رو به من بده؟؟ Sent from my SM-G530H using Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی هست درصدای نفرات برتر کنکور کارشناسی رو به من بده؟؟ Sent from my SM-G530H using Tapatalk درصد نفرات برتر چه سالی؟ 1 لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سال 94 یا 93 برا رشته معماری کاردانی ب کارشناسی خواهشا بهم کمک کنید دو ماهه میگردم Sent from my SM-G530H using Tapatalk لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درصد نفرات برتر چه سالی؟ سال 94 یا 93 رشته معماری کنکور کاردانی ب کارشناسی خواهش میکنم کمکم کنید دو ماهه دارم میگردم پیدا نمیکنم Sent from my SM-G530H using Tapatalk لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تو آرشیو سازمان سنجش هست که میتونی از طریق مکاتبه ازشون بپرسی.بیرون سازمان نیستش. 1 لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تو آرشیو سازمان سنجش هست که میتونی از طریق مکاتبه ازشون بپرسی.بیرون سازمان نیستش. چطوری باهاشون مکاتبه کنم؟؟؟؟ Sent from my SM-G530H using Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ الان آدرس و خود اطلاعیه رو برات همینجا مینویسم. 1 لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ الان آدرس و خود اطلاعیه رو برات همینجا مینویسم. دستتون درد نکنه ی دنیا تشکر Sent from my SM-G530H using Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم Sent from my SM-G530H using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تو اون صفحه هر کدومش که منظورت هست رو بزن تا متن اطلاعیه برات باز بشه 1 لینک به دیدگاه
narsis.b.75 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تو اون صفحه هر کدومش که منظورت هست رو بزن تا متن اطلاعیه برات باز بشه چشم حتما اگه سوالی داشتم ازتون میپرسم بازم مرسی Sent from my SM-G530H using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بی حالی بیداد میکنه ،بی تفاوتی هم همینطور ، و این خیلی خطرناکه ، یعنی فاجعه است،همین حالا اگه تالار گفتگو رو یه نیگاهی بکنید , میبینید که 46 نفر تو تالار حضور دارند ولی حتی یه مطلب هم بروز نمیشه . همش میان و نگاه میکنن و میرن. همش تو گذشته ها وول میخورن. و طبیعی است که با این وجاهت هیچوقت نمیشه آینده رو ساخت. یعنی هر بلایی که به سر جوونا میاد , معمارش خودشونن. این حرف درسته یا صحیحه ؟ کلاً بخث داخل تاپیک عوض شده موافقم. ولی نه اینکه تنها عامل باشه. ولی تأثیرش زیاده. تو جامعه هم به شدت دیده میشه. اینکه با چه تلنگری از این وضعیت خارج میشن. عواملش هم یکی دوتا نیست و خیلی زیاده. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کلاً بخث داخل تاپیک عوض شده موافقم. ولی نه اینکه تنها عامل باشه. ولی تأثیرش زیاده. تو جامعه هم به شدت دیده میشه. اینکه با چه تلنگری از این وضعیت خارج میشن. عواملش هم یکی دوتا نیست و خیلی زیاده. لطفا اون بخش های غیر مربوط رو حذف فرمایید، اینکه بحث داخل تاپیک عوض شده،دلیلش اینه که ایشون (کاربر جدید الورود ) مشکلی داشتند که من احساس کردم که حل اون مشکل مهمتر از رعایت موازین دیگه است ، و شکر خدا مشکلش حل شد. در مورد موضوع تاپیک هم که باید عرض کنم ، این وضعیت جوانان خیلی نگران کننده است. دارم در مورد این معضل ، تحقیق میکنم و نتایج اونو تو همین تاپیک خواهم نوشت. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یکی از نکات مهم در رفتارشناسی ، مسری بودن رفتار هست،یعنی رفتار هم مثل بیماری سرایت میکنه،بعد از انقلاب یکی از سیستم های سازمانی که بکل فراموش شد ، سیستم ارزیابی عملکرد هست، در نظام قدیم ، هر نوع رفتار انسان در سازمان و اجتماع ارزیابی میشد و پاداش یا جزای اون به رفتارکننده تعلق میگرفت،بعد از انقلاب ، هیچیک از رفتار های اجتماعی و سازمانی مردم مورد ارزیابی قرار نگرفت و مردم هر کاری کردند ، کسی اونا رو بازخواست نکرد،از اعتیاد که بجای جرم ، فقط یک بیماری نام گرفت تا اختلاس و کم کاری و هزار نوع سهل انگاری اجتماعی که هیچ بازخواستی در پی نداره. وقتی والدین در قبال کارشون بازخواست نشوند ، کم کم ناهوشیاری جزیی از کارشون میشه و در تریبت اولاد هم خیلی رفتار ها را به اونا یاد نمیدهند و خودشونم انجام نمیدن که بچه ها یاد بگیرند،این موضوع یکی از علت های سستی و رخوت و بی انگیزگی فرزندان هست، 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ وجود تبعیض های خاص برای اقشار خاص هم از جمله موارد بی انگیزگی بقیه مردم در زندگیشون میشه که این تبعیض ها به وفور در جامعه جریان داره . خصوصا در قشر دانشجویان که باعث میشه زحمات آنها در کسب امتیاز بی اثر میشه و این نکته مهم هم از علل رخوت و سستی در بین فرهیختگان و حتی اساتید و دانشجو ها میشه . 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینکه جامعه فعلی , به نظران قشر تحصیل کرده بی اهمیتی نشون میده , خود از عوامل بی انگیزه شدن این قشر عظیم هست. سازمانها با مدیریت سنتی اداره میشن و از دانش اقشار تحصیل کرده استفاده ای نمیشه . همین نکته اساسی انگیزه برتر بودن در علوم رو از جوانان میگیره و اونا بی علاقه میشن. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ تا اینجای بحث نظر من اینه که ده درصد جوانان و نود درصد دولت مقصر هست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده