رفتن به مطلب

اینکه اینده ای برای جوانان متصور نیست , باعث و بانیش خودشونن.

fakur1

ارسال های توصیه شده

بی حالی بیداد میکنه ،بی تفاوتی هم همینطور ، و این خیلی خطرناکه ، یعنی فاجعه است،

همین حالا اگه تالار گفتگو رو یه نیگاهی بکنید , میبینید که 46 نفر تو تالار حضور دارند ولی حتی یه مطلب هم بروز نمیشه . همش میان و نگاه میکنن و میرن. همش تو گذشته ها وول میخورن. و طبیعی است که با این وجاهت هیچوقت نمیشه آینده رو ساخت.

یعنی هر بلایی که به سر جوونا میاد , معمارش خودشونن. این حرف درسته یا صحیحه ؟ :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بی حالی بیداد میکنه ،بی تفاوتی هم همینطور ، و این خیلی خطرناکه ، یعنی فاجعه است،

همین حالا اگه تالار گفتگو رو یه نیگاهی بکنید , میبینید که 46 نفر تو تالار حضور دارند ولی حتی یه مطلب هم بروز نمیشه . همش میان و نگاه میکنن و میرن. همش تو گذشته ها وول میخورن. و طبیعی است که با این وجاهت هیچوقت نمیشه آینده رو ساخت.

یعنی هر بلایی که به سر جوونا میاد , معمارش خودشونن. این حرف درسته یا صحیحه ؟ :ws28:

کلاً بخث داخل تاپیک عوض شده :ws3:

موافقم. ولی نه اینکه تنها عامل باشه. ولی تأثیرش زیاده. تو جامعه هم به شدت دیده میشه.

اینکه با چه تلنگری از این وضعیت خارج میشن.

عواملش هم یکی دوتا نیست و خیلی زیاده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلاً بخث داخل تاپیک عوض شده :ws3:

موافقم. ولی نه اینکه تنها عامل باشه. ولی تأثیرش زیاده. تو جامعه هم به شدت دیده میشه.

اینکه با چه تلنگری از این وضعیت خارج میشن.

عواملش هم یکی دوتا نیست و خیلی زیاده.

لطفا اون بخش های غیر مربوط رو حذف فرمایید،

اینکه بحث داخل تاپیک عوض شده،دلیلش اینه که ایشون (کاربر جدید الورود ) مشکلی داشتند که من احساس کردم که حل اون مشکل مهمتر از رعایت موازین دیگه است ، و شکر خدا مشکلش حل شد.

در مورد موضوع تاپیک هم که باید عرض کنم ، این وضعیت جوانان خیلی نگران کننده است.

دارم در مورد این معضل ، تحقیق میکنم و نتایج اونو تو همین تاپیک خواهم نوشت.

• Like 2
لینک به دیدگاه

یکی از نکات مهم در رفتارشناسی ، مسری بودن رفتار هست،یعنی رفتار هم مثل بیماری سرایت میکنه،بعد از انقلاب یکی از سیستم های سازمانی که بکل فراموش شد ، سیستم ارزیابی عملکرد هست،

در نظام قدیم ، هر نوع رفتار انسان در سازمان و اجتماع ارزیابی میشد و پاداش یا جزای اون به رفتارکننده تعلق میگرفت،بعد از انقلاب ، هیچیک از رفتار های اجتماعی و سازمانی مردم مورد ارزیابی قرار نگرفت و مردم هر کاری کردند ، کسی اونا رو بازخواست نکرد،از اعتیاد که بجای جرم ، فقط یک بیماری نام گرفت تا اختلاس و کم کاری و هزار نوع سهل انگاری اجتماعی که هیچ بازخواستی در پی نداره.

وقتی والدین در قبال کارشون بازخواست نشوند ، کم کم ناهوشیاری جزیی از کارشون میشه و در تریبت اولاد هم خیلی رفتار ها را به اونا یاد نمیدهند و خودشونم انجام نمیدن که بچه ها یاد بگیرند،این موضوع یکی از علت های سستی و رخوت و بی انگیزگی فرزندان هست،

• Like 2
لینک به دیدگاه

وجود تبعیض های خاص برای اقشار خاص هم از جمله موارد بی انگیزگی بقیه مردم در زندگیشون میشه که این تبعیض ها به وفور در جامعه جریان داره . خصوصا در قشر دانشجویان که باعث میشه زحمات آنها در کسب امتیاز بی اثر میشه و این نکته مهم هم از علل رخوت و سستی در بین فرهیختگان و حتی اساتید و دانشجو ها میشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینکه جامعه فعلی , به نظران قشر تحصیل کرده بی اهمیتی نشون میده , خود از عوامل بی انگیزه شدن این قشر عظیم هست. سازمانها با مدیریت سنتی اداره میشن و از دانش اقشار تحصیل کرده استفاده ای نمیشه . همین نکته اساسی انگیزه برتر بودن در علوم رو از جوانان میگیره و اونا بی علاقه میشن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...