eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلااام من میخوام یه چارت برای یه شرکت فنی مهندسی درست کنم میشه کمک کنید که ابرومندانه باشه لغتایی که به کار می برم اشتباه نباشه !! 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلااام من میخوام یه چارت برای یه شرکت فنی مهندسی درست کنم میشه کمک کنید که ابرومندانه باشه لغتایی که به کار می برم اشتباه نباشه !! سلام نوشتن چارت سازمانی برای شرکت فنی مهندسی نیازمند اینه که کلیه اهداف و امکانات و برنامه های شرکت + نوع شرکت و مختصات فنی و دفاتر و معاونت ها و منابع مالی و انسانی و تولید و توزیع یا نوع خدمات اون باید مشخص باشه که بشه براش چارت سازمانی تنظیم کرد. حالا اینکه نوشتی آبرومندانه باشه و نوع لغتایی ش اشتباه نباشه رو من کلا نگرفتم که منظورت چی بوده؟ خواستگاری که نمیخوایم بریم ؟ 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلامنوشتن چارت سازمانی برای شرکت فنی مهندسی نیازمند اینه که کلیه اهداف و امکانات و برنامه های شرکت + نوع شرکت و مختصات فنی و دفاتر و معاونت ها و منابع مالی و انسانی و تولید و توزیع یا نوع خدمات اون باید مشخص باشه که بشه براش چارت سازمانی تنظیم کرد. حالا اینکه نوشتی آبرومندانه باشه و نوع لغتایی ش اشتباه نباشه رو من کلا نگرفتم که منظورت چی بوده؟ خواستگاری که نمیخوایم بریم ؟ سلام چارت سازمانی شرکت رو درست کردم الان میخوام رزومه شرکت رو به انگلیسی بنویسم که کاری بس سخته !! باید چارت رو به انگلیسی بر گردونم خو اینم در حد خواستگاری مهم میخوایم بفرستیم برای شرکت اون ور !! 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام چارت سازمانی شرکت رو درست کردم الان میخوام رزومه شرکت رو به انگلیسی بنویسم که کاری بس سخته !! باید چارت رو به انگلیسی بر گردونم خو اینم در حد خواستگاری مهم میخوایم بفرستیم برای شرکت اون ور !! قربون حواس جمع. ما که علم غیب نداریم اینا رو بدونیم.اول تاپیکت هم که اینارو توضیح نداده بودی که به انگلیسی میخوای و میخوای بفرستی اونور حالا که قضیه روشن شد ، جواب من اینه ، زحمت میکشی میری تو یکی از این دارالترجمه ها و مشخصات رو میدی ، اونام طبق ضوابط بین المللی برات ترجمه میکنن و حاضر و آماده تحویلت میدن، خود نواندیشان هم دارالترجمه داره ، با آدمین از طریق پیام خصوصی تماس بگیر ، ایشون راهنمائیت میکنه، 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دارالترجمه رسمی با امکانات فول اتوماتیک 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قربون حواس جمع.ما که علم غیب نداریم اینا رو بدونیم.اول تاپیکت هم که اینارو توضیح نداده بودی که به انگلیسی میخوای و میخوای بفرستی اونور حالا که قضیه روشن شد ، جواب من اینه ، زحمت میکشی میری تو یکی از این دارالترجمه ها و مشخصات رو میدی ، اونام طبق ضوابط بین المللی برات ترجمه میکنن و حاضر و آماده تحویلت میدن، خود نواندیشان هم دارالترجمه داره ، با آدمین از طریق پیام خصوصی تماس بگیر ، ایشون راهنمائیت میکنه، خو تو قسمت انگلیسیه اوکی باید صب کنم رفتن مسافرت برگردن اقدام کنم . 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دارالترجمه رسمی با امکانات فول اتوماتیک موهای ادم مثل دندوناش سفید میشه تا نوبت به کرت برسه !!! 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ ما یه دونه درست کردیم وقت شد یه عکس می ندازم میذارم کار راه اندازه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده