fakur1 10128 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اتفاقا من خودم دلم برای این مدیر میسوزه و پیشنهاد خودم تنوع در صبحونه بود هر روز املت میخورد این مدیر بنده خدا از خانوادش زده اومده شهر غریب از ساعت 9 الی 11 یا 12 سر کاره بقیه کارا رو میبره خونه تا ساعت 3 یا 4 صبح تو خونش میزنه....به نظر من همچین مدیری لایق ستایشه.... نظر شما قابل احترامه. میدونی , اگه من بحث صبحانه رو یکم به سمت حاشیه بحث کش دادم , علتش این بود که بگم. مشکلات عمده جوانان ما که بیکار موندن , نبود کار نیست. مدل سنتی مدیریت مدیرانی است که بجای تقسیم کار , خودشان همه امور رو تو دستشون نگه میدارند و فکر و ذکرشان دائم مشغول کار های روزمره میشه و خلاقیت در مدیریت رو فراموش میکنند. مدیر قوی و توانا کسی است که روی دفتر کارش حتی یک برگ کاغذ هم وجود نداشته باشه و همه کار های تحت مدیریت خود را بین نیرو ها تقسیم بکنه و خودش فقط نظارت بکنه. یعنی مدیر واقعی کار یدی ( دستی ) نمیکنه بلکه صرفا کارش ذهنی و کنترل و مشاهده است. کلا مدیریت در این دور و زمونه سنتی شده و دلیل پسرفت کار هم همین نوع مدیریت است. البته من کاری به ایشون و کارشون ندارم , فقط خواستم به همین بهانه شمه ای از رفتار های صحیح مدیریت را باهم به هم اندیشی بذاریم. مرسی 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2016 نظر شما قابل احترامه. میدونی , اگه من بحث صبحانه رو یکم به سمت حاشیه بحث کش دادم , علتش این بود که بگم. مشکلات عمده جوانان ما که بیکار موندن , نبود کار نیست. مدل سنتی مدیریت مدیرانی است که بجای تقسیم کار , خودشان همه امور رو تو دستشون نگه میدارند و فکر و ذکرشان دائم مشغول کار های روزمره میشه و خلاقیت در مدیریت رو فراموش میکنند. مدیر قوی و توانا کسی است که روی دفتر کارش حتی یک برگ کاغذ هم وجود نداشته باشه و همه کار های تحت مدیریت خود را بین نیرو ها تقسیم بکنه و خودش فقط نظارت بکنه. یعنی مدیر واقعی کار یدی ( دستی ) نمیکنه بلکه صرفا کارش ذهنی و کنترل و مشاهده است. کلا مدیریت در این دور و زمونه سنتی شده و دلیل پسرفت کار هم همین نوع مدیریت است. البته من کاری به ایشون و کارشون ندارم , فقط خواستم به همین بهانه شمه ای از رفتار های صحیح مدیریت را باهم به هم اندیشی بذاریم. مرسی دقیقا موافقم حرفتون کاملا صحیحه 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 قهوه تلخ و کیک خیس مربای گل سرخ و کره و یه لیوان پرتغال البته با سنگک خشخاشی تخم مرغ نیم بند و خیار و گوجه ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ .... فقط قهوه تلخ با یه نخ سیگار 2
fakur1 10128 ارسال شده در 25 تیر، 2016 قهوه تلخ و کیک خیسمربای گل سرخ و کره و یه لیوان پرتغال البته با سنگک خشخاشی تخم مرغ نیم بند و خیار و گوجه ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ .... فقط قهوه تلخ با یه نخ سیگار همینا رو میخوری که خپل شدی و نمیتونی از جات جم بخوری , ما رو هم یتیم و تنها رهامون کردی 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 همینا رو میخوری که خپل شدی و نمیتونی از جات جم بخوری , ما رو هم یتیم و تنها رهامون کردی :ws28: دقیقا یاد باغ جعفری یه کارتنی بود یه گربه بود تو باغ اسمش خپل بود یاد اون افتادم 2
تینا 15116 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2016 قهوه تلخ و کیک خیسمربای گل سرخ و کره و یه لیوان پرتغال البته با سنگک خشخاشی تخم مرغ نیم بند و خیار و گوجه ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ .... فقط قهوه تلخ با یه نخ سیگار عالی بود بجز ززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk:اون اخرش 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 عالی بود بجز ززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk:اون اخرش اره منم اغفال کردن اخرش رو ولی میچسبه تینا
fakur1 10128 ارسال شده در 25 تیر، 2016 عالی بود بجز ززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk:اون اخرش راست میگه . اون آخری باید مینوشت قلیون با چائی و خرما 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 راست میگه . اون آخری باید مینوشت قلیون با چائی و خرما وای نگو محشره با هندونه تگری هم بد نیست :icon_pf (34): 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2016 اره منم اغفال کردن اخرش رو ولی میچسبه تینا بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk: 1
fakur1 10128 ارسال شده در 25 تیر، 2016 وای نگو محشره با هندونه تگری هم بد نیست :icon_pf (34): اونقت دیگه نگو اداره . بگو قهوه خونه تینا و همکاران 2
تینا 15116 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2016 راست میگه . اون آخری باید مینوشت قلیون با چائی و خرما با اینکه اهل قلیون نیستم .....ولی بعد ظهرا دم غروب با یه سینی مخلفات قلیون میچسبه 1
fakur1 10128 ارسال شده در 25 تیر، 2016 بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk: بابا دروغ میگه . این خودش ام الالغفاله. یعنی همه رو خود خودش اغفال میکنه. 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk: یه لیوان اب سرد کنارش تسکین میده باشه ادرش رو میدم تحویلش بده شما 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2016 اونقت دیگه نگو اداره . بگو قهوه خونه تینا و همکاران یاد قهوه خونه سمندون افتادم 1
fakur1 10128 ارسال شده در 25 تیر، 2016 با اینکه اهل قلیون نیستم .....ولی بعد ظهرا دم غروب با یه سینی مخلفات قلیون میچسبه یعنی بصورت غیر مستقیم تاییدش کردی دیگه . درسته ؟ 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2016 یه لیوان اب سرد کنارش تسکین میده باشه ادرش رو میدم تحویلش بده شما منتظرم... ادرس = جنازه:gnugghender: 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2016 یعنی بصورت غیر مستقیم تاییدش کردی دیگه . درسته ؟ نه صبحونه ....دم غروب با دوستان خوبه 1
fakur1 10128 ارسال شده در 25 تیر، 2016 یه لیوان اب سرد کنارش تسکین میده باشه ادرش رو میدم تحویلش بده شما لیوان حال نمیده . بگو یه آفتابه . الته آفتابه تازه از بازار اومده نه کهنه ش 2
fakur1 10128 ارسال شده در 25 تیر، 2016 نه صبحونه ....دم غروب با دوستان خوبه تینا جان , اینش تقصیر ما نیست. از بس ساعت ها رو عقب جلو کردن , شبمون روز شده , از اون لحاظ.
ارسال های توصیه شده