fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اتفاقا من خودم دلم برای این مدیر میسوزه و پیشنهاد خودم تنوع در صبحونه بود هر روز املت میخورد این مدیر بنده خدا از خانوادش زده اومده شهر غریب از ساعت 9 الی 11 یا 12 سر کاره بقیه کارا رو میبره خونه تا ساعت 3 یا 4 صبح تو خونش میزنه....به نظر من همچین مدیری لایق ستایشه.... نظر شما قابل احترامه. میدونی , اگه من بحث صبحانه رو یکم به سمت حاشیه بحث کش دادم , علتش این بود که بگم. مشکلات عمده جوانان ما که بیکار موندن , نبود کار نیست. مدل سنتی مدیریت مدیرانی است که بجای تقسیم کار , خودشان همه امور رو تو دستشون نگه میدارند و فکر و ذکرشان دائم مشغول کار های روزمره میشه و خلاقیت در مدیریت رو فراموش میکنند. مدیر قوی و توانا کسی است که روی دفتر کارش حتی یک برگ کاغذ هم وجود نداشته باشه و همه کار های تحت مدیریت خود را بین نیرو ها تقسیم بکنه و خودش فقط نظارت بکنه. یعنی مدیر واقعی کار یدی ( دستی ) نمیکنه بلکه صرفا کارش ذهنی و کنترل و مشاهده است. کلا مدیریت در این دور و زمونه سنتی شده و دلیل پسرفت کار هم همین نوع مدیریت است. البته من کاری به ایشون و کارشون ندارم , فقط خواستم به همین بهانه شمه ای از رفتار های صحیح مدیریت را باهم به هم اندیشی بذاریم. مرسی 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نظر شما قابل احترامه. میدونی , اگه من بحث صبحانه رو یکم به سمت حاشیه بحث کش دادم , علتش این بود که بگم. مشکلات عمده جوانان ما که بیکار موندن , نبود کار نیست. مدل سنتی مدیریت مدیرانی است که بجای تقسیم کار , خودشان همه امور رو تو دستشون نگه میدارند و فکر و ذکرشان دائم مشغول کار های روزمره میشه و خلاقیت در مدیریت رو فراموش میکنند. مدیر قوی و توانا کسی است که روی دفتر کارش حتی یک برگ کاغذ هم وجود نداشته باشه و همه کار های تحت مدیریت خود را بین نیرو ها تقسیم بکنه و خودش فقط نظارت بکنه. یعنی مدیر واقعی کار یدی ( دستی ) نمیکنه بلکه صرفا کارش ذهنی و کنترل و مشاهده است. کلا مدیریت در این دور و زمونه سنتی شده و دلیل پسرفت کار هم همین نوع مدیریت است. البته من کاری به ایشون و کارشون ندارم , فقط خواستم به همین بهانه شمه ای از رفتار های صحیح مدیریت را باهم به هم اندیشی بذاریم. مرسی دقیقا موافقم حرفتون کاملا صحیحه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قهوه تلخ و کیک خیس مربای گل سرخ و کره و یه لیوان پرتغال البته با سنگک خشخاشی تخم مرغ نیم بند و خیار و گوجه ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ .... فقط قهوه تلخ با یه نخ سیگار 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قهوه تلخ و کیک خیسمربای گل سرخ و کره و یه لیوان پرتغال البته با سنگک خشخاشی تخم مرغ نیم بند و خیار و گوجه ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ .... فقط قهوه تلخ با یه نخ سیگار همینا رو میخوری که خپل شدی و نمیتونی از جات جم بخوری , ما رو هم یتیم و تنها رهامون کردی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ همینا رو میخوری که خپل شدی و نمیتونی از جات جم بخوری , ما رو هم یتیم و تنها رهامون کردی :ws28: دقیقا یاد باغ جعفری یه کارتنی بود یه گربه بود تو باغ اسمش خپل بود یاد اون افتادم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قهوه تلخ و کیک خیسمربای گل سرخ و کره و یه لیوان پرتغال البته با سنگک خشخاشی تخم مرغ نیم بند و خیار و گوجه ارده بادوم زمینی با نون تست و یه لیوان فول چایی کیسه ای ..... تبلیغات نشه با عطر گل سرخ .... فقط قهوه تلخ با یه نخ سیگار عالی بود بجز ززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk:اون اخرش 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عالی بود بجز ززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk:اون اخرش اره منم اغفال کردن اخرش رو ولی میچسبه تینا لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عالی بود بجز ززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk:اون اخرش راست میگه . اون آخری باید مینوشت قلیون با چائی و خرما 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راست میگه . اون آخری باید مینوشت قلیون با چائی و خرما وای نگو محشره با هندونه تگری هم بد نیست :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اره منم اغفال کردن اخرش رو ولی میچسبه تینا بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ وای نگو محشره با هندونه تگری هم بد نیست :icon_pf (34): اونقت دیگه نگو اداره . بگو قهوه خونه تینا و همکاران 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راست میگه . اون آخری باید مینوشت قلیون با چائی و خرما با اینکه اهل قلیون نیستم .....ولی بعد ظهرا دم غروب با یه سینی مخلفات قلیون میچسبه 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk: بابا دروغ میگه . این خودش ام الالغفاله. یعنی همه رو خود خودش اغفال میکنه. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بگو کی اقفالت کرده جنازش کنم....پسر خوب اول صبح از جون بدن بیچاره چی میخوای:vahidrk: یه لیوان اب سرد کنارش تسکین میده باشه ادرش رو میدم تحویلش بده شما 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اونقت دیگه نگو اداره . بگو قهوه خونه تینا و همکاران یاد قهوه خونه سمندون افتادم 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با اینکه اهل قلیون نیستم .....ولی بعد ظهرا دم غروب با یه سینی مخلفات قلیون میچسبه یعنی بصورت غیر مستقیم تاییدش کردی دیگه . درسته ؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه لیوان اب سرد کنارش تسکین میده باشه ادرش رو میدم تحویلش بده شما منتظرم... ادرس = جنازه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یعنی بصورت غیر مستقیم تاییدش کردی دیگه . درسته ؟ نه صبحونه ....دم غروب با دوستان خوبه 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه لیوان اب سرد کنارش تسکین میده باشه ادرش رو میدم تحویلش بده شما لیوان حال نمیده . بگو یه آفتابه . الته آفتابه تازه از بازار اومده نه کهنه ش 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه صبحونه ....دم غروب با دوستان خوبه تینا جان , اینش تقصیر ما نیست. از بس ساعت ها رو عقب جلو کردن , شبمون روز شده , از اون لحاظ. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده