رفتن به مطلب

برنامه رفتن به جشنواره لاله ها در کرج

ارسال های توصیه شده

سلام و درود به همه کاربرای عزیز[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257]

تا 3 اردیبهشت 95 در باغ گلهای پارک چمران کرج، جشنواره گلهای لاله برگزار شده.

یه برنامه برای 26 فروردین ( پنجشنبه) در نظر گرفتیم به پیشنهاد مدیر سرخ پوش گرامی، ساعت 3 ورودی باغ گلها.

آدرسش سر راست هست، کرج میدان امام حسین.

باز شماره مدیر سبزپوش رو قرار میدم ( بدون اجازه هست ولی فک کنم راضی باشه[emoji16] ) ک اگه کسی مشکلی داشت، زنگ بزنه:

09365452019

همراه هم اگه خواستید بیارید.[emoji4]

[emoji837] [emoji837] فرم رو پرکنید حتما:

http://www.noandishaan.com/form/view.php?id=5

[emoji837] راستی علاقه مندان استان البرز برای همیار طبیعت شدن، میتونن ی کپی کارت ملی و ی کپی شناسنامه و یک قطعه عکس همراه داشته باشن، فرم همیار طبیعت میارم ک پر کنن[emoji4] [emoji257]

شاد و سلامت باشید[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257]

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:banel_smiley_4:

پز کرجتون رو ندید هی حالا :دی

آقای خیابانی عزیز شمام میری؟

احتمالا میرم دانشگاه اون روز کارم زود تموم شه سر راه میپیچم کرج:ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

پز کرجتون رو ندید هی حالا :دی

آقای خیابانی عزیز شمام میری؟

احتمالا میرم دانشگاه اون روز کارم زود تموم شه سر راه میپیچم کرج:ws3:

برنامه های تهرانو رفتم، کرجو نرم؟ :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

حضور انبوه 4 نفره بهتون خوش بگذره خخخخ جای مارو هم پر کنید هدی از سایه بری نسوزی :ws3::w02:

عاطفه بچه ها رو به تو میسپارم دیگه مواظبشون باش دست سمانه روهم بگیر گم نشه نری دنبال سلفی گرفتن از بچه ها غافل بشی دیگه تاکید نکنم.:w16::a030::whistle:

محمد چای و نون بچه ها یادت نره انقدم خسیس نباش با چای بیسکویت سرتشو هم بیاری :ws3: دست و دلبازی کن یه جوجه بده بچه ها پرسی 5000 تومنه چیزی نمیشه :w16::w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
حضور انبوه 4 نفره بهتون خوش بگذره خخخخ جای مارو هم پر کنید هدی از سایه بری نسوزی :ws3::w02:

عاطفه بچه ها رو به تو میسپارم دیگه مواظبشون باش دست سمانه روهم بگیر گم نشه نری دنبال سلفی گرفتن از بچه ها غافل بشی دیگه تاکید نکنم.:w16::a030::whistle:

محمد چای و نون بچه ها یادت نره انقدم خسیس نباش با چای بیسکویت سرتشو هم بیاری :ws3: دست و دلبازی کن یه جوجه بده بچه ها پرسی 5000 تومنه چیزی نمیشه :w16::w02:

بدون شما که صفا نداره:-(
  • Like 5
لینک به دیدگاه

از این فرصت ها استفاده کنید و خوش باشید،بعد مرگ ( ازدواج ) دیگه از این فرصت ها کم پیش میاد .اگرم بیاد همسرتون نمیذاره بهتون خوش بگذره.:icon_gol::ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من سلفی بگیر نیستم[emoji16]

شما هم تشریف بیارید، خوش میگذره

• Like 7
لینک به دیدگاه
از این فرصت ها استفاده کنید و خوش باشید،بعد مرگ ( ازدواج ) دیگه از این فرصت ها کم پیش میاد .اگرم بیاد همسرتون نمیذاره بهتون خوش بگذره.:icon_gol::ws28:

خوشبین باش فکور ازدواج تولد دوبارست نه مرگ ، البته در و تخته باید باهم جور باشنا اگه جور نباشن از مرگم بدتره:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مرسی از دعوتت کارای مهمتری دارم که باید بهش برسم، الکی مثلا من خیلی پرکارم :ws3:

یکم تفریحو استراحت گاهی لازمه …

برای گرفتن روحیه و ادامه کار با پشتکار :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...