*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ درود به همه دوستان طبیعت دوست[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] جمعه 3/2/95 (آخر همین هفته) به مناسبت "روز زمین پاک" برنامه پاکسازی طبیعت در درکه خواهیم داشت. دوستان علاقه مند، اعلام آمادگی کنند. ساعت نه و نیم درکه خواهیم بود. کرجیهای عزیز هم هفت و نیم مترو کرج باشن ک با هم بریم. کیسه زباله و دستکش و ناهار همراه خودتون بیارید. سوالی هم اگه داشتید، همینجا بپرسید. [emoji837] [emoji837] فرم رو پرکنید حتما( چون لازم هست حتما بدونیم چندنفر خواهند آمد) : http://www.noandishaan.com/form/view.php?id=5 [emoji837] پرشور و هیجان شرکت کنید ک انرژی بگیریم از حضورتون[emoji4] [emoji4] [emoji4] راستی دوستان کرجی اگه میخواهند همیار طبیعت بشن و براشون کارت صادر شه، ی قطعه عکس 3*4 و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه همراه داشته باشند، فرم همیار طبیعت میارم ک پر کنند. موفق و پیروز باشید[emoji4] [emoji837] ی نکته: قراره خیلی خوش بگذره بهمون، حتما شرکت کنید[emoji108] [emoji4] [emoji322] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] 16 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ دستکش و کیسه زباله و ناهار و مدارک یادتون نره ( جهت آپ شدن) 14 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون از عاطفه عزیز درکه جای بسیار زیباییه پیشنهاد میکنم حتما تشریف بیارید هم لذت میبریم ، هم قدمی در جهت ادای دین به طبیعت برمیداریم. یه تیرو دو نشون!! :gnugghender: خیلیم عالی ... 11 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ من شاید اومدم ولی قول نمیدم 8 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ درود یک هفته پیش چرا من انقدر دیر دیدم پس یکم تبلیغ کنین خوب :icon_pf (34): دوست دارم بیام. 80 درصد میام. ی 20 درصد عدم قطعیت داره. فردا تا همین موقع ها، مشخص میشه. اگر بخام نیام پست میدم دوباره [h=2]مشخصات با موفقیت ثبت شد[/h] 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یکی برا من نهار بیاره فقط، عارف بزرگ هم گفت اسمش رو بنویسم که برا اوشون هم نهار بیارین فرم پر شد یه سوال دقیقا کی ساعت هفت و نیم بیدار میشه بره درکه ؟ بزارین ساعت یک پ.ن: تکرار میکنم، حتما برای من و عارف بزرگ ناهار بیارین، وگرنه به جان جناب قاضیپور نهار دو نفرتون رو بزور میگیریم 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یکی برا من نهار بیاره فقط، عارف بزرگ هم گفت اسمش رو بنویسم که برا اوشون هم نهار بیارینفرم پر شد یه سوال دقیقا کی ساعت هفت و نیم بیدار میشه بره درکه ؟ بزارین ساعت یک پ.ن: تکرار میکنم، حتما برای من و عارف بزرگ ناهار بیارین، وگرنه به جان جناب قاضیپور نهار دو نفرتون رو بزور میگیریم 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میخوام بدونم که بچه های نواندیشان مثل گذشته بامرام هستن کماکان یا خیر 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میخوام بدونم که بچه های نواندیشان مثل گذشته بامرام هستن کماکان یا خیر واسه اینکه گشنه نمونی گفتم بگم که بامرام نداریم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من اگه بیام فقط نظارت میکنما گفته باشم من میشم ناظر کیفی که کار و به نحو مطلوب انجام بدین و عکسای یادگاری ازتون میگیرم اگه جاش بود براتون چای آتیشی درست میکنم:gnugghender: تا فردا غروب خبر میدم که میام یا نه 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من اگه بیام فقط نظارت میکنما گفته باشم من میشم ناظر کیفی که کار و به نحو مطلوب انجام بدین و عکسای یادگاری ازتون میگیرم اگه جاش بود براتون چای آتیشی درست میکنم:gnugghender: تا فردا غروب خبر میدم که میام یا نه ناظر هست ب تعداد زیاد[emoji16] ، شما دستکش و کیسه زباله یادت نره بیاری[emoji16] 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ناظر هست ب تعداد زیاد[emoji16] ، شما دستکش و کیسه زباله یادت نره بیاری[emoji16] مهم اینه که مثل من نمیتونن نظارت کنن نیست که زباله هامون و تو پلاستیک دسته دارا میریزیم واسه همینم پلاستیک مخصوصش که اون سیاهاس و نداریم خواستی از این دسته دارا براتون میارم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یکی برا من نهار بیاره فقط، عارف بزرگ هم گفت اسمش رو بنویسم که برا اوشون هم نهار بیارینفرم پر شد یه سوال دقیقا کی ساعت هفت و نیم بیدار میشه بره درکه ؟ بزارین ساعت یک پ.ن: تکرار میکنم، حتما برای من و عارف بزرگ ناهار بیارین، وگرنه به جان جناب قاضیپور نهار دو نفرتون رو بزور میگیریم منم اضافه كن به ليست ات وگرنه نميام :| 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من اگه بیام فقط نظارت میکنما گفته باشم من میشم ناظر کیفی که کار و به نحو مطلوب انجام بدین و عکسای یادگاری ازتون میگیرم اگه جاش بود براتون چای آتیشی درست میکنم:gnugghender: تا فردا غروب خبر میدم که میام یا نه با تشكر شما زحمت عكسُ نكشي بهتره مستعد نيستي :/ 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حیف زانو ندارم وگرنه میومدم همه رو ناهار میدادم حیف شد واقعا 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با تشكر شما زحمت عكسُ نكشي بهتره مستعد نيستي :/ خب به من چه که چشاتو تو عکس بسته بودی مگه تقصیر من بود.. ؟ میخواستی چشاتو اونفورمی نکنی قشنگ بیفتی درضمن حالا کی خواست از تو عکس بگیره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده