رفتن به مطلب

برنامه پاکسازی طبیعت درکه

ارسال های توصیه شده

درود به همه دوستان طبیعت دوست[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257]

جمعه 3/2/95 (آخر همین هفته) به مناسبت "روز زمین پاک" برنامه پاکسازی طبیعت در درکه خواهیم داشت.

دوستان علاقه مند، اعلام آمادگی کنند. ساعت نه و نیم درکه خواهیم بود. کرجیهای عزیز هم هفت و نیم مترو کرج باشن ک با هم بریم. کیسه زباله و دستکش و ناهار همراه خودتون بیارید.

سوالی هم اگه داشتید، همینجا بپرسید.

[emoji837] [emoji837] فرم رو پرکنید حتما( چون لازم هست حتما بدونیم چندنفر خواهند آمد) :

http://www.noandishaan.com/form/view.php?id=5

[emoji837] پرشور و هیجان شرکت کنید ک انرژی بگیریم از حضورتون[emoji4] [emoji4] [emoji4]

راستی دوستان کرجی اگه میخواهند همیار طبیعت بشن و براشون کارت صادر شه، ی قطعه عکس 3*4 و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه همراه داشته باشند، فرم همیار طبیعت میارم ک پر کنند.

موفق و پیروز باشید[emoji4]

[emoji837] ی نکته: قراره خیلی خوش بگذره بهمون، حتما شرکت کنید[emoji108] [emoji4] [emoji322] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257]

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

ممنون از عاطفه عزیز :icon_gol:

درکه جای بسیار زیباییه پیشنهاد میکنم حتما تشریف بیارید

هم لذت میبریم ، هم قدمی در جهت ادای دین به طبیعت برمیداریم.

یه تیرو دو نشون!! :gnugghender:

خیلیم عالی ...

• Like 11
لینک به دیدگاه

درود

یک هفته پیش

چرا من انقدر دیر دیدم پس :banel_smiley_4: یکم تبلیغ کنین خوب :icon_pf (34):

دوست دارم بیام. 80 درصد میام. ی 20 درصد عدم قطعیت داره.

فردا تا همین موقع ها، مشخص میشه. اگر بخام نیام پست میدم دوباره :w02:

[h=2]مشخصات با موفقیت ثبت شد[/h]

• Like 9
لینک به دیدگاه

یکی برا من نهار بیاره فقط، عارف بزرگ هم گفت اسمش رو بنویسم که برا اوشون هم نهار بیارین

فرم پر شد :banel_smiley_4:

یه سوال

دقیقا کی ساعت هفت و نیم بیدار میشه بره درکه ؟ :banel_smiley_4: بزارین ساعت یک

پ.ن: تکرار میکنم، حتما برای من و عارف بزرگ ناهار بیارین، وگرنه به جان جناب قاضی‌پور نهار دو نفرتون رو بزور میگیریم

• Like 6
لینک به دیدگاه
یکی برا من نهار بیاره فقط، عارف بزرگ هم گفت اسمش رو بنویسم که برا اوشون هم نهار بیارین

یه سوال

پ.ن: تکرار میکنم، حتما برای من و عارف بزرگ ناهار بیارین، وگرنه به جان جناب قاضی‌پور نهار دو نفرتون رو بزور میگیریم

:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اگه بیام فقط نظارت میکنما گفته باشم:w02:

من میشم ناظر کیفی که کار و به نحو مطلوب انجام بدین و عکسای یادگاری ازتون میگیرم :ws3: اگه جاش بود براتون چای آتیشی درست میکنم:gnugghender:

تا فردا غروب خبر میدم که میام یا نه:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من میشم ناظر کیفی که کار و به نحو مطلوب انجام بدین و عکسای یادگاری ازتون میگیرم :ws3: اگه جاش بود براتون چای آتیشی درست میکنم:gnugghender:

ناظر هست ب تعداد زیاد[emoji16] ، شما دستکش و کیسه زباله یادت نره بیاری[emoji16]

• Like 6
لینک به دیدگاه
ناظر هست ب تعداد زیاد[emoji16] ، شما دستکش و کیسه زباله یادت نره بیاری[emoji16]

مهم اینه که مثل من نمیتونن نظارت کنن :ws3:نیست که زباله هامون و تو پلاستیک دسته دارا میریزیم واسه همینم پلاستیک مخصوصش که اون سیاهاس و نداریم خواستی از این دسته دارا براتون میارم:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه سوال

منم اضافه كن به ليست ات وگرنه نميام :|

• Like 6
لینک به دیدگاه

با تشكر شما زحمت عكسُ نكشي بهتره

مستعد نيستي :/

• Like 6
لینک به دیدگاه
با تشكر شما زحمت عكسُ نكشي بهتره

مستعد نيستي :/

خب به من چه که چشاتو تو عکس بسته بودی مگه تقصیر من بود.. ؟ میخواستی چشاتو اونفورمی نکنی قشنگ بیفتی:ws3: درضمن حالا کی خواست از تو عکس بگیره:whistles:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...