Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ راستی حالا که حرفش پیش اومد و من تو جواب بالا اون مدل ذهنی مو توضیح دادم ، بذار اینم اضافه کنم که همون خصوصیات ذهنی من گاهی وقتا واقعا کار دستم میده،،، نمونش همون سوء تفاهمی است که معمولا با بچه ها پیش میاد.من هیچوقت نگاه نمیکنم که اون جمله یا نظری رو که میخونم ، کی گفته یا نوشته.کلا با شخصش کار ندارم.با نوشته کلنجار میرم و هر برداشتی بکنن ، بدون نظر خاص و صادقانه میگم یا مینویسم. مثلا وقتی امضای شما رو میبینم ، به خودم میگم ، مگه قراره ما با عقایدمون جنگ کنیم که بمیریم یا بکشنمون؟ بعد به خودم میگم ، عقیده برای مردن در راه عقیده نیست ، برای معنی بخشی به زندگیمونه.یا اون دومی رو که میخونم ، فکرم میره سراغ کتاب . بعد با خودم مبگم ، همه کتابها که به دردبخور نیستن و ..... اگه اتفاق بیفته همین احساسم رو ممکنه به شما هم بگم.اینجاست که ممکنه شما برداشت های زیادی از این گفته من بکنید که شاید حتی یکیشم با اون نیت یا حس من همخونی نداشته باشه و به این شکل مشکل سوء برداشت یا احیانا بدفهمی از نظرات به فرد دست بده.مواردش رو شاید شما خیلی شاهد بودید.مرسی در خصوص عقیده همین کتاب حلاج رو ببین ، اینهایی که تا پای جان برای عقیده جنگیدند اون هم به اون طرز وحشیانه کشته شدند ، ویلهلم دیلتای فیلسوف آلمانی یک شیوه رسیدن به حقیقت معرفی میکنه به اسم hermeneutic که در این شیوه برای درک یک موضوع باید فرد با مطالعه شرایط خودش رو در اون موقعیت قرار بده تا بتونه درک کنه ، شیوه این کتاب هم همینه یعنی شرایط سخت رو میشه درک کرد اما هنوز هم به کشتن دادن برام قابل هضم نیست، من اگر جای اون افراد بودم تمام سعیم رو میکردم برای زنده موندن تا مسیر اگاهی بخشیم رو طی کنم گمان نمیکنم در جامعه ایران فرقی کرده باشه نحوه برخورد با دگراندیشان نسبت به 1200 سال پیش یک نمونه از حلاج های عصر ما کسروی هست یا در دهه های اخیر نمونه های بسیار که رازش در سینه دیوارهای اوین دفن شده ، اما اگر این جریان فکری با بهانه های سهمگین ندادن به دست دشمن و با اصلاح طلبی تدریجی و گام به گام همراه بود امروز شرایط دیگری رو تجربه میکردیم در خصوص مورد دوم هم تعجب میکنم که چرا نگاهت عمیق نیست خب قطعا هر کتابی خوب نیست خوب و بد بودن هر کتابی رو خود ما تشخیص میدیم، اما حتی اگر ده ها کتاب بد رو بخونیم بسیار بهتر ازین هست که یک کتاب بخونیم و اون رو حقیقت مطلق فرض کنیم کما اینکه بسیاری حتی همین کار رو هم نمیکنند بلکه استناد میکنند به شنیده ها ، این روح تنبلی در مطالعه و باز نکردن درهای ذهن بزرگترین آفت جامعه ماست. نکته جالبی که میتونم برات بگم اینه که بهترین کتاب هایی که الان دارم میخونم بدترین کتاب هایی هست که ده سال پیش گمان میکردم ، در واقع خوندن بهترین کتاب های ده سال قبل منو به این باور رسوند که باید به سمت بدترین کتاب های ده سال قبل برم امیدوارم لپ مطلب رو گرفته باشی. ای برادر تو همان اندیشهای. ما بقی تو استخوان و ریشهای 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ در خصوص عقیده همین کتاب حلاج رو ببین ، اینهایی که تا پای جان برای عقیده جنگیدند اون هم به اون طرز وحشیانه کشته شدند ، ویلهلم دیلتای فیلسوف آلمانی یک شیوه رسیدن به حقیقت معرفی میکنه به اسم hermeneutic که در این شیوه برای درک یک موضوع باید فرد با مطالعه شرایط خودش رو در اون موقعیت قرار بده تا بتونه درک کنه ، شیوه این کتاب هم همینه یعنی شرایط سخت رو میشه درک کرد اما هنوز هم به کشتن دادن برام قابل هضم نیست، من اگر جای اون افراد بودم تمام سعیم رو میکردم برای زنده موندن تا مسیر اگاهی بخشیم رو طی کنم گمان نمیکنم در جامعه ایران فرقی کرده باشه نحوه برخورد با دگراندیشان نسبت به 1200 سال پیش یک نمونه از حلاج های عصر ما کسروی هست یا در دهه های اخیر نمونه های بسیار که رازش در سینه دیوارهای اوین دفن شده ، اما اگر این جریان فکری با بهانه های سهمگین ندادن به دست دشمن و با اصلاح طلبی تدریجی و گام به گام همراه بود امروز شرایط دیگری رو تجربه میکردیم در خصوص مورد دوم هم تعجب میکنم که چرا نگاهت عمیق نیست خب قطعا هر کتابی خوب نیست خوب و بد بودن هر کتابی رو خود ما تشخیص میدیم، اما حتی اگر ده ها کتاب بد رو بخونیم بسیار بهتر ازین هست که یک کتاب بخونیم و اون رو حقیقت مطلق فرض کنیم کما اینکه بسیاری حتی همین کار رو هم نمیکنند بلکه استناد میکنند به شنیده ها ، این روح تنبلی در مطالعه و باز نکردن درهای ذهن بزرگترین آفت جامعه ماست. نکته جالبی که میتونم برات بگم اینه که بهترین کتاب هایی که الان دارم میخونم بدترین کتاب هایی هست که ده سال پیش گمان میکردم ، در واقع خوندن بهترین کتاب های ده سال قبل منو به این باور رسوند که باید به سمت بدترین کتاب های ده سال قبل برم امیدوارم لپ مطلب رو گرفته باشی. ای برادر تو همان اندیشهای. ما بقی تو استخوان و ریشهای با شما موافقم. با کمال تعجب نگاه شما هم به حاشیه اون نوشته من معطوف شده. اینکه من اون نگاهم رو توصیف کردم ،بیشترش برا این بود که شناختی از خصوصیت و دیدگاه خودم رو بشما داده باشم، راجع به مثالی هم که از متن امضای شما زدم ، صرفا بعنوان یه مثال عینی خواستم تعریف دید ذهنی ام رو که نگاه قطعی نمیکنم و آینده و محتوا رو هم بدقت مورد دقت قرار میدم رو بیان کرده باشم... اون بخشی از رفتار ها و نوشته ها که برای من خیلی مهم هست ، میزان تطابق هر رفتار و گفتار و باورها با عقلانیت است. یعنی منطق غالب ذهنی من تطابق هر اتفاق یا خصوصیات یا گفتار با موازین عقلی است.البته گاهی از اوقات من برای القای شناخت برتر ، طرف رو به چالش هم میکشم که بازخورد افکار و رفتارش رو بچشه و تشویق یا مجبور بشه که یه بازنگری هم بکنه.تو این موارد معمولا پامو از حیطه عقل و منطق کنار میکشم.به این قیمت که همرنگ نمیشم و در موضع مخالف قرار میگیرم تا یه حریف تمرینی باشم برای کمک.....عین روزگار 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ این بحث س ی ا س ی نیست،مربوط به محاسبه سن و سال هست.دیروز بعد از 37 سال مجلس محترم یادش افتاد که این عواملی رو که با پولهای مردم تو بانکها کارای دیگه انجام میدن و حق مردم رو ضایع میکنن ، بعنوان مجرم برخورد کنه. سئوال اینه که اگه برای اصلاح هر عمل مجرمانه ای 37 سال صبر کنیم ، لازمه چن سال عمر کنیم ؟تو قضیه محیط زیست هم همین بوده.بعد 37 سال تازه دارن بخشی از اون اراضی رو که بصورت غیرقانونی برای ساخت و ساز ازش استفاده شده و یا به هر دلیلی تغییر کاربری داده شده ، مورد شناسایی قرار میدن. سئوال اساسی تر هم اینه که اگه اینا بعد از 37 سال تازه یادشون بیفته که ما بیکاریم ، اونوقت تا بخوان برای ما کار ایجاد کنند ، ما سن و سالمون چن میشه.؟. بحث سیاست از یجا شروع میشه سیاست یعنی بازی ببین فکور جان اساسا افرادی که بهشون میگیم سیاست مدار (تو هر موضوع یا حوزه ای که میخوان باشن) در واقع یک سری سایکوپت هستند سایکوپت بازیگره و خوب هم میدونه چی چه اشکالی داره و چی نداره بر اساس شرایط موجود و به سود !!! میتونه جوری رفتار کنه که همه فکر کنن گاگوله و بر عکسشم هست البته سایکوپت ها خیلی هم ضعیف هستنا !! به شدت ترسو و ضعیف که به سادگی شیرازشون میریزه به هم ولی این لم داره و اگر بلد نباشی چطور با اصول خودشون به بازیشون بگیری بدجور آسیب میبینی و بازی میخوری الان نیازه که یهو متوجه باشن جلوی اینو بگیرن و براش قانون بذارن !! الان تو متوجه شدی و داری انتقاد میکنی !!! ولی چند نفر توی این کشور به این موضوع فکر کردن ؟ الان برو اینو توی همون صف نون که تعریف میکردی بگو ببین چه واکنشی دارن ؟ یا مثل بز به آدم نگاه میکنن و اصلا نمیگیرن داری چی میگی و در مورد چی حرف میزنی و هی کله تکون میدنو میگن چیکارش میشه کرد دیگه اینجوریه !!!! یا بهت حمله میکنن که مارو گیر آوردی و وقتمونو میگیری و از این حرفها مثل همون واکنش نونوایی که برات رخ داد دیگه الان اینجوری لازمه فردا لازمه چیزه دیگه ای باشه و اتفاقا ایراد از سایکوپته نیست چون اون که تکلیفش مشخصه و اسمشم روشه ایراد خلق الله هستند که دوزار مخو به کار نمیبرن و فقط غر میزنن و تو خرافات هستند آدمی که منتظر معجزه باشه حقش بیشتر از این هم نیست!!! اگر یکی بلد باشه برای بازی دادن معجزه هم تازه میکنه و یجور دیگه فریب میده الان میگی بانک ؟ تو برو توی یک کشور با نظام سرمایه داری بگو ما تو بانکداری اسلامی میگیم نزول نداریم اما سود بانکی فلان درصد داریم !! ازت تست الکل میگیرن برو بگو من اگر بخوام یک خودرو قسطی بخرم باید دو برابرش رو برگردونم ببین چطوری بهت نگاه میکنن این سایکو ها بازیگرهای به ظاهر حرفه ای و خفنی هستند ولی در عمل ساده میشه پوستشونو کند یک عمر میگن اینجوری و یهو میریزنش به هم میگن نه الان درست نیست !! مثل یویو میکشونن طرف خودشون با ضربه دورت میکنن و اصلا هم مهم نیست عمر کی میگذره و یا چی میشه !!! اون بازی میکنه و لذت میبره تو الان بشینی یک بازی کامپیوتری بکنی که خیلی هم دوسش داری دیگه برات اهمیت پیدا میکنه وقت چند نفرو ممکنه با اون بازی به هدر بدی ؟ کسی که کلاه برداری میکنه تو بازار براش اهمیت داره عمر یک کاسبو !! سرمایه یک کاسبو داره به باد میده ؟ معلومه که نداره چون اون دنبال نتیجه فقط برای خودشه و آقای کلاه بردار با بازی و نیرنگ و مظلوم نمایی و خیلی از ترفندها کار خودشو میکنه و تازه چند تا معامله هم حتی ضرر میده که تو استفاده زیادی ببری و بهش ایمان پیدا کنی !! دقت کن یارو یک خودرو داره با ایراد اساسی!!! مثلا روغن سوزی شدید داره و اینم میخواد ردش کنه بره !!! یک اس تی پی میگیره میریزه توش روغن سفت میشه دیگه دود نمیکنه و خریدار هم میادو سرش کلاه میره و میخره و بعد از چند روز مجبورو موتورو باز کنه رینگارو عوض کنه و....... اونی هم که فروخته میدونسته و به خودش میباله که چقدر زرنگه !!! براش مهمه خریدار درگیر شده ؟ نه فقط میگه من از شر این خودرو راحت بشم گور بابای اونی که خریده !! وقتو هزینش به جهنم بعد موضوع تاپیکو ببین !!! چرا تا الان فلان ؟ میخوای بری از اون کلاه برداره بپرسی چرا کلاه برداری ؟ اون که روشنه کلاه برداره چیکار باید کرد تو دامش گرفتار نشد ؟ اکثر کسانی که کلاهشو به باد رفته روی خریت به باد رفته !!! مثل جمعیت مریضی که تو پاییز یهو رفتن ماشین قسطی با وام فلان تومنی ثبت نام کردن خب الان حالا بدو بدو میکنن !! صد هزار نفر توی یک هفته فکر کنم یهو ریختن حالا همونا رو بری پیششون یهو در مقام سیاست مدار ظاهر میشن !! در مقام پزشک نظر میدن !! مهندس میشن !!! اصول زندگی و اجتماعی رو برات باز میکننو تزو نظر میدن و.......... ولی در اصل گچ هم تو سرشون نیست !! مخا آکبند و ترس از خرافات و موارد بیشمار دیگه اونم همین بود دیگه !!! نیاز بود اون شوکو بدن الانم برش داشتن به همین سادگی و بازی دادن یک عده جمعیت بی مغز که البته مغزو دارن اما نگه داشتن زمان مرگ صفر کیلومتر تحویل بدن . امام زاده سیار دارن میزنن باورت شاید نشه اما ما گروهو و ستاد داریم برای کشف امام زاده نمیدونم از چه روشی برای اکتشاف استفاده میکنن !! ژئوفیزیک ؟ ژئوشیمی ؟ :ws28: چیکارش میکنید ؟ نمونه برداری میکنید ؟ تست امواج انفجاری میگیرید ؟ نمونه رو حل میکنیدو با حلال طیف اتمی میگیرید ؟ آخه لامصبا از کجا و چه روشی اکتشاف میکنید ؟ کشف !!!!! برای کشف امام زاده !!! این همه که دنبال کشف این چیزا هستند دنبال کشف معادن نیستن بعد جالب ترش اینه که آدمایی هم میرن از این موارد کشف شده درخواست میکنن که گره کارشون باز بشه همچین ملتی داریم باو !! امام زاده اصلا چیه ؟ یارو نشسته ساکن!! مخ آکبند بعد دنبال معجزه و نذره خدارو ول کرده امام زاده رو چسبیده بعدشم قرار نیست که یهو یک تکنولوژی یا دانش اصلا تو هر موضوعی !! اصلا اجتماعی یهو از اون بالا بیوفته تو سر آدم که خب برادر من مخ آکبنده سایکوپت روشنه دیگه همه چیز رو قاطی میکنه شلوغ میکنه و نتیجه میگیره و اگرم بخوره به پست کسی که حریفش نشه و نتونه باهاش بازی کنه یهو قاطی میکنه و شمشیرو از رو میبنده برای بازی به یکی دو مورد فرضی نیاز داره برای ترسوندن و یا اینکه همیشه یک پریشانی تو دلت نگه داره و در نهایت ذهنت رو به بازی میگیره و در کنارش هم امیدواری که از اون موارد فرضی در امانی و ............ باو خودت اوستایی دیگه تو این بحثها دیگه چی بگم :icon_pf (34): سئوال بعدی هم اینه که اگه دولت برامون کاری نکنه که کار پیدا بکنیم ، خودمون چه کارایی میتونیم بکنیم؟ بازم دولتو اینا خوبه من اگر بودم کار که هیچی همونی هم که دست این مردمه ازشون میگرفتم بنیان خرابه نه چیز دیگه !!! تا بنیان درست نشه همینه و نهایتش میشه اینکه من !! تو و همه میگم بابا کار میخوایم کار!!! دیگه نه دنبال رپتور میری و نه هیچ چیز دیگه و فقط محدودی توی کار و تا آخر هم به اونی که میخوای تقریبا نمیرسی چون باید مدام دنبالش بو بکشیم و بدو بدو کنیم تا عمر تموم بشه اگر برسی میری سراغ بعدی و بعدی های دیگه و دیگه سایکوی عزیز کاری نمیتونه بکنه وقتی تو با اون نونوا درگیر میشی دیگه ذهن نونوا یا بقیه که تو صف هستند از اون فراتر نمیره و همونجا گیره تا حل بشه و هر کی ببره یک مدت به خودش بباله که زرنگم !! تو از حقت کوتاه یای ولی نونوا به خودش میباله و زرنگی میدونه و این یعنی سایکو ذهن مردم رو برده تو عالمی دیگر دیگه ذهن درگیر این میشه که با رکب زدن حق خودشونو از یکی مثل خودشون بگیرن و بدرنو برن !! حقو از یکی مثل خودشون نه سایکو!!! همه دنبال کلک زدن میوفتن این نظمیه که سایکو میخواد !! من با تو درگیر تو با من درگیر و همه درگیر خلاصه این درگیری هم اون کاره هستشو بوقی یکبار هم یک تعطیلی یا چیزی همه هجوم ببرن تو جاده .............. آقا من معذرت میخوام کامنت زیاد دارم و چون عادت ندارم نسیه حرف بزنم متن های ارسالی طولانی و کلافه کننده میشه و خوندش خارج از حوصله........ خیلی سعی میکنم شرکت نکنم چون میدونم طولانی میگم به هر حال اگر شاه نامه شد معذرت میخوام 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ بحث سیاست از یجا شروع میشهسیاست یعنی بازی ببین فکور جان اساسا افرادی که بهشون میگیم سیاست مدار (تو هر موضوع یا حوزه ای که میخوان باشن) در واقع یک سری سایکوپت هستند سایکوپت بازیگره و خوب هم میدونه چی چه اشکالی داره و چی نداره بر اساس شرایط موجود و به سود !!! میتونه جوری رفتار کنه که همه فکر کنن گاگوله و بر عکسشم هست البته سایکوپت ها خیلی هم ضعیف هستنا !! به شدت ترسو و ضعیف که به سادگی شیرازشون میریزه به هم ولی این لم داره و اگر بلد نباشی چطور با اصول خودشون به بازیشون بگیری بدجور آسیب میبینی و بازی میخوری الان نیازه که یهو متوجه باشن جلوی اینو بگیرن و براش قانون بذارن !! الان تو متوجه شدی و داری انتقاد میکنی !!! ولی چند نفر توی این کشور به این موضوع فکر کردن ؟ الان برو اینو توی همون صف نون که تعریف میکردی بگو ببین چه واکنشی دارن ؟ یا مثل بز به آدم نگاه میکنن و اصلا نمیگیرن داری چی میگی و در مورد چی حرف میزنی و هی کله تکون میدنو میگن چیکارش میشه کرد دیگه اینجوریه !!!! یا بهت حمله میکنن که مارو گیر آوردی و وقتمونو میگیری و از این حرفها مثل همون واکنش نونوایی که برات رخ داد دیگه الان اینجوری لازمه فردا لازمه چیزه دیگه ای باشه و اتفاقا ایراد از سایکوپته نیست چون اون که تکلیفش مشخصه و اسمشم روشه ایراد خلق الله هستند که دوزار مخو به کار نمیبرن و فقط غر میزنن و تو خرافات هستند آدمی که منتظر معجزه باشه حقش بیشتر از این هم نیست!!! اگر یکی بلد باشه برای بازی دادن معجزه هم تازه میکنه و یجور دیگه فریب میده الان میگی بانک ؟ تو برو توی یک کشور با نظام سرمایه داری بگو ما تو بانکداری اسلامی میگیم نزول نداریم اما سود بانکی فلان درصد داریم !! ازت تست الکل میگیرن برو بگو من اگر بخوام یک خودرو قسطی بخرم باید دو برابرش رو برگردونم ببین چطوری بهت نگاه میکنن این سایکو ها بازیگرهای به ظاهر حرفه ای و خفنی هستند ولی در عمل ساده میشه پوستشونو کند یک عمر میگن اینجوری و یهو میریزنش به هم میگن نه الان درست نیست !! مثل یویو میکشونن طرف خودشون با ضربه دورت میکنن و اصلا هم مهم نیست عمر کی میگذره و یا چی میشه !!! اون بازی میکنه و لذت میبره تو الان بشینی یک بازی کامپیوتری بکنی که خیلی هم دوسش داری دیگه برات اهمیت پیدا میکنه وقت چند نفرو ممکنه با اون بازی به هدر بدی ؟ کسی که کلاه برداری میکنه تو بازار براش اهمیت داره عمر یک کاسبو !! سرمایه یک کاسبو داره به باد میده ؟ معلومه که نداره چون اون دنبال نتیجه فقط برای خودشه و آقای کلاه بردار با بازی و نیرنگ و مظلوم نمایی و خیلی از ترفندها کار خودشو میکنه و تازه چند تا معامله هم حتی ضرر میده که تو استفاده زیادی ببری و بهش ایمان پیدا کنی !! دقت کن یارو یک خودرو داره با ایراد اساسی!!! مثلا روغن سوزی شدید داره و اینم میخواد ردش کنه بره !!! یک اس تی پی میگیره میریزه توش روغن سفت میشه دیگه دود نمیکنه و خریدار هم میادو سرش کلاه میره و میخره و بعد از چند روز مجبورو موتورو باز کنه رینگارو عوض کنه و....... اونی هم که فروخته میدونسته و به خودش میباله که چقدر زرنگه !!! براش مهمه خریدار درگیر شده ؟ نه فقط میگه من از شر این خودرو راحت بشم گور بابای اونی که خریده !! وقتو هزینش به جهنم بعد موضوع تاپیکو ببین !!! چرا تا الان فلان ؟ میخوای بری از اون کلاه برداره بپرسی چرا کلاه برداری ؟ اون که روشنه کلاه برداره چیکار باید کرد تو دامش گرفتار نشد ؟ اکثر کسانی که کلاهشو به باد رفته روی خریت به باد رفته !!! مثل جمعیت مریضی که تو پاییز یهو رفتن ماشین قسطی با وام فلان تومنی ثبت نام کردن خب الان حالا بدو بدو میکنن !! صد هزار نفر توی یک هفته فکر کنم یهو ریختن حالا همونا رو بری پیششون یهو در مقام سیاست مدار ظاهر میشن !! در مقام پزشک نظر میدن !! مهندس میشن !!! اصول زندگی و اجتماعی رو برات باز میکننو تزو نظر میدن و.......... ولی در اصل گچ هم تو سرشون نیست !! مخا آکبند و ترس از خرافات و موارد بیشمار دیگه اونم همین بود دیگه !!! نیاز بود اون شوکو بدن الانم برش داشتن به همین سادگی و بازی دادن یک عده جمعیت بی مغز که البته مغزو دارن اما نگه داشتن زمان مرگ صفر کیلومتر تحویل بدن . امام زاده سیار دارن میزنن باورت شاید نشه اما ما گروهو و ستاد داریم برای کشف امام زاده نمیدونم از چه روشی برای اکتشاف استفاده میکنن !! ژئوفیزیک ؟ ژئوشیمی ؟ :ws28: چیکارش میکنید ؟ نمونه برداری میکنید ؟ تست امواج انفجاری میگیرید ؟ نمونه رو حل میکنیدو با حلال طیف اتمی میگیرید ؟ آخه لامصبا از کجا و چه روشی اکتشاف میکنید ؟ کشف !!!!! برای کشف امام زاده !!! این همه که دنبال کشف این چیزا هستند دنبال کشف معادن نیستن بعد جالب ترش اینه که آدمایی هم میرن از این موارد کشف شده درخواست میکنن که گره کارشون باز بشه همچین ملتی داریم باو !! امام زاده اصلا چیه ؟ یارو نشسته ساکن!! مخ آکبند بعد دنبال معجزه و نذره خدارو ول کرده امام زاده رو چسبیده بعدشم قرار نیست که یهو یک تکنولوژی یا دانش اصلا تو هر موضوعی !! اصلا اجتماعی یهو از اون بالا بیوفته تو سر آدم که خب برادر من مخ آکبنده سایکوپت روشنه دیگه همه چیز رو قاطی میکنه شلوغ میکنه و نتیجه میگیره و اگرم بخوره به پست کسی که حریفش نشه و نتونه باهاش بازی کنه یهو قاطی میکنه و شمشیرو از رو میبنده برای بازی به یکی دو مورد فرضی نیاز داره برای ترسوندن و یا اینکه همیشه یک پریشانی تو دلت نگه داره و در نهایت ذهنت رو به بازی میگیره و در کنارش هم امیدواری که از اون موارد فرضی در امانی و ............ باو خودت اوستایی دیگه تو این بحثها دیگه چی بگم :icon_pf (34): بازم دولتو اینا خوبه من اگر بودم کار که هیچی همونی هم که دست این مردمه ازشون میگرفتم بنیان خرابه نه چیز دیگه !!! تا بنیان درست نشه همینه و نهایتش میشه اینکه من !! تو و همه میگم بابا کار میخوایم کار!!! دیگه نه دنبال رپتور میری و نه هیچ چیز دیگه و فقط محدودی توی کار و تا آخر هم به اونی که میخوای تقریبا نمیرسی چون باید مدام دنبالش بو بکشیم و بدو بدو کنیم تا عمر تموم بشه اگر برسی میری سراغ بعدی و بعدی های دیگه و دیگه سایکوی عزیز کاری نمیتونه بکنه وقتی تو با اون نونوا درگیر میشی دیگه ذهن نونوا یا بقیه که تو صف هستند از اون فراتر نمیره و همونجا گیره تا حل بشه و هر کی ببره یک مدت به خودش بباله که زرنگم !! تو از حقت کوتاه یای ولی نونوا به خودش میباله و زرنگی میدونه و این یعنی سایکو ذهن مردم رو برده تو عالمی دیگر دیگه ذهن درگیر این میشه که با رکب زدن حق خودشونو از یکی مثل خودشون بگیرن و بدرنو برن !! حقو از یکی مثل خودشون نه سایکو!!! همه دنبال کلک زدن میوفتن این نظمیه که سایکو میخواد !! من با تو درگیر تو با من درگیر و همه درگیر خلاصه این درگیری هم اون کاره هستشو بوقی یکبار هم یک تعطیلی یا چیزی همه هجوم ببرن تو جاده .............. آقا من معذرت میخوام کامنت زیاد دارم و چون عادت ندارم نسیه حرف بزنم متن های ارسالی طولانی و کلافه کننده میشه و خوندش خارج از حوصله........ خیلی سعی میکنم شرکت نکنم چون میدونم طولانی میگم به هر حال اگر شاه نامه شد معذرت میخوام سلام جانا سخن از زبان که چه عرض کنم از دل و جان ما میگویی.. بله ، همانطور که شما هم بخوبی اشاره کردید ، از ماست که بر ماست. یه پیرمردی تعریف میکرد که تو دوره قبلی اگه دروغ میگفتی ، طرف بدش میومد.الان اگه راست بگی ، بدشون میاد،ما چگونه ما شدیم؟بله با همون خرافات و امید فرج .که هیشکی کارش نباشه تا آقا خودش بیاد همه چی رو حل و فصل کنه.یه موضوع مهمی که فاجعه است ولی الان عادی عادی شده اینه که حرمت ایرانی بودنم بی اهمیت شده.آقا تیم ملی مون یه دست لباس بیشتر نداره و بعد هر بازی باید صبر میکنن تا شسته بشه و خشک بشه تا دوباره بپوشن و بازی کنن،فرهنگ اندیشه تکدی معابی جوری جا افتاده و عادی شده که تو روزنامه ها و صدا سیما هم علنا میگن پول هتل و کرایه بلیت هواپیما رو ندادیم و هتل هم بهمون صبحانه نمیداد و ....... هر روز خدا که در اون مجلس باز میشه ، دهها قانون توش تصویب میکنن ولی دریغ از اینکه حتی یکیشم اجرا بشه.هر جا که اجرای قانون براشون منفعت داره که تماما اجرا میشه، مثه قانون اخذ مالیات ولی اونجا که پای حقوق مردم در میان باشه . هیچ مصوبه ای نه اجرا میشه و نه هیچگونه نظارت و پیگیری هم نمیشه،تو همین انتخابات استاندار قبلی بعنوان کاندیدا شرکت کرده بود،ایشون هرچه کاغد تبلیغاتی چاپ کرده بود همه رو رو تابلو ها و جا هایی چسبونده بود که همش بقول خودشون حق الناس بود و اینا حق نداشتن حریم خصوصی و عمومی مردم رو بهش تجاوز کنن که کردند و یه آبم روش.خود من زنگ زدم که آقا چرا اینجوریه ؟ اونی که گوشی رو ورداشته بود گفت که ، این مردم خودشون نیان که خدمت بکنند و این پوستر ها رو بزنن ، مام سفارش میکنیم ولی دیگه چه میشه کرد ، شود انتخاباتیه دیگه، یه انسانهایی ساخته پرداخته شدن که دیگه هیچ سیگنالی رو نمیگیرن جز سیگنال کارخونه ای که اونجا ساختنشون.مرسی از نظرات شما و منتظر نظرات بعدی شما هستیم. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بحث سیاست از یجا شروع میشه سیاست یعنی بازی ببین فکور جان اساسا افرادی که بهشون میگیم سیاست مدار (تو هر موضوع یا حوزه ای که میخوان باشن) در واقع یک سری سایکوپت هستند سایکوپت بازیگره و خوب هم میدونه چی چه اشکالی داره و چی نداره بر اساس شرایط موجود و به سود !!! میتونه جوری رفتار کنه که همه فکر کنن گاگوله و بر عکسشم هست البته سایکوپت ها خیلی هم ضعیف هستنا !! به شدت ترسو و ضعیف که به سادگی شیرازشون میریزه به هم ولی این لم داره و اگر بلد نباشی چطور با اصول خودشون به بازیشون بگیری بدجور آسیب میبینی و بازی میخوری الان نیازه که یهو متوجه باشن جلوی اینو بگیرن و براش قانون بذارن !! الان تو متوجه شدی و داری انتقاد میکنی !!! ولی چند نفر توی این کشور به این موضوع فکر کردن ؟ الان برو اینو توی همون صف نون که تعریف میکردی بگو ببین چه واکنشی دارن ؟ یا مثل بز به آدم نگاه میکنن و اصلا نمیگیرن داری چی میگی و در مورد چی حرف میزنی و هی کله تکون میدنو میگن چیکارش میشه کرد دیگه اینجوریه !!!! یا بهت حمله میکنن که مارو گیر آوردی و وقتمونو میگیری و از این حرفها مثل همون واکنش نونوایی که برات رخ داد دیگه الان اینجوری لازمه فردا لازمه چیزه دیگه ای باشه و اتفاقا ایراد از سایکوپته نیست چون اون که تکلیفش مشخصه و اسمشم روشه ایراد خلق الله هستند که دوزار مخو به کار نمیبرن و فقط غر میزنن و تو خرافات هستند آدمی که منتظر معجزه باشه حقش بیشتر از این هم نیست!!! اگر یکی بلد باشه برای بازی دادن معجزه هم تازه میکنه و یجور دیگه فریب میده الان میگی بانک ؟ تو برو توی یک کشور با نظام سرمایه داری بگو ما تو بانکداری اسلامی میگیم نزول نداریم اما سود بانکی فلان درصد داریم !! ازت تست الکل میگیرن برو بگو من اگر بخوام یک خودرو قسطی بخرم باید دو برابرش رو برگردونم ببین چطوری بهت نگاه میکنن این سایکو ها بازیگرهای به ظاهر حرفه ای و خفنی هستند ولی در عمل ساده میشه پوستشونو کند یک عمر میگن اینجوری و یهو میریزنش به هم میگن نه الان درست نیست !! مثل یویو میکشونن طرف خودشون با ضربه دورت میکنن و اصلا هم مهم نیست عمر کی میگذره و یا چی میشه !!! اون بازی میکنه و لذت میبره تو الان بشینی یک بازی کامپیوتری بکنی که خیلی هم دوسش داری دیگه برات اهمیت پیدا میکنه وقت چند نفرو ممکنه با اون بازی به هدر بدی ؟ کسی که کلاه برداری میکنه تو بازار براش اهمیت داره عمر یک کاسبو !! سرمایه یک کاسبو داره به باد میده ؟ معلومه که نداره چون اون دنبال نتیجه فقط برای خودشه و آقای کلاه بردار با بازی و نیرنگ و مظلوم نمایی و خیلی از ترفندها کار خودشو میکنه و تازه چند تا معامله هم حتی ضرر میده که تو استفاده زیادی ببری و بهش ایمان پیدا کنی !! دقت کن یارو یک خودرو داره با ایراد اساسی!!! مثلا روغن سوزی شدید داره و اینم میخواد ردش کنه بره !!! یک اس تی پی میگیره میریزه توش روغن سفت میشه دیگه دود نمیکنه و خریدار هم میادو سرش کلاه میره و میخره و بعد از چند روز مجبورو موتورو باز کنه رینگارو عوض کنه و....... اونی هم که فروخته میدونسته و به خودش میباله که چقدر زرنگه !!! براش مهمه خریدار درگیر شده ؟ نه فقط میگه من از شر این خودرو راحت بشم گور بابای اونی که خریده !! وقتو هزینش به جهنم بعد موضوع تاپیکو ببین !!! چرا تا الان فلان ؟ میخوای بری از اون کلاه برداره بپرسی چرا کلاه برداری ؟ اون که روشنه کلاه برداره چیکار باید کرد تو دامش گرفتار نشد ؟ اکثر کسانی که کلاهشو به باد رفته روی خریت به باد رفته !!! مثل جمعیت مریضی که تو پاییز یهو رفتن ماشین قسطی با وام فلان تومنی ثبت نام کردن خب الان حالا بدو بدو میکنن !! صد هزار نفر توی یک هفته فکر کنم یهو ریختن حالا همونا رو بری پیششون یهو در مقام سیاست مدار ظاهر میشن !! در مقام پزشک نظر میدن !! مهندس میشن !!! اصول زندگی و اجتماعی رو برات باز میکننو تزو نظر میدن و.......... ولی در اصل گچ هم تو سرشون نیست !! مخا آکبند و ترس از خرافات و موارد بیشمار دیگه اونم همین بود دیگه !!! نیاز بود اون شوکو بدن الانم برش داشتن به همین سادگی و بازی دادن یک عده جمعیت بی مغز که البته مغزو دارن اما نگه داشتن زمان مرگ صفر کیلومتر تحویل بدن . امام زاده سیار دارن میزنن باورت شاید نشه اما ما گروهو و ستاد داریم برای کشف امام زاده نمیدونم از چه روشی برای اکتشاف استفاده میکنن !! ژئوفیزیک ؟ ژئوشیمی ؟ :ws28: چیکارش میکنید ؟ نمونه برداری میکنید ؟ تست امواج انفجاری میگیرید ؟ نمونه رو حل میکنیدو با حلال طیف اتمی میگیرید ؟ آخه لامصبا از کجا و چه روشی اکتشاف میکنید ؟ کشف !!!!! برای کشف امام زاده !!! این همه که دنبال کشف این چیزا هستند دنبال کشف معادن نیستن بعد جالب ترش اینه که آدمایی هم میرن از این موارد کشف شده درخواست میکنن که گره کارشون باز بشه همچین ملتی داریم باو !! امام زاده اصلا چیه ؟ یارو نشسته ساکن!! مخ آکبند بعد دنبال معجزه و نذره خدارو ول کرده امام زاده رو چسبیده بعدشم قرار نیست که یهو یک تکنولوژی یا دانش اصلا تو هر موضوعی !! اصلا اجتماعی یهو از اون بالا بیوفته تو سر آدم که خب برادر من مخ آکبنده سایکوپت روشنه دیگه همه چیز رو قاطی میکنه شلوغ میکنه و نتیجه میگیره و اگرم بخوره به پست کسی که حریفش نشه و نتونه باهاش بازی کنه یهو قاطی میکنه و شمشیرو از رو میبنده برای بازی به یکی دو مورد فرضی نیاز داره برای ترسوندن و یا اینکه همیشه یک پریشانی تو دلت نگه داره و در نهایت ذهنت رو به بازی میگیره و در کنارش هم امیدواری که از اون موارد فرضی در امانی و ............ باو خودت اوستایی دیگه تو این بحثها دیگه چی بگم :icon_pf (34):[/size] بازم دولتو اینا خوبه من اگر بودم کار که هیچی همونی هم که دست این مردمه ازشون میگرفتم بنیان خرابه نه چیز دیگه !!! تا بنیان درست نشه همینه و نهایتش میشه اینکه من !! تو و همه میگم بابا کار میخوایم کار!!! دیگه نه دنبال رپتور میری و نه هیچ چیز دیگه و فقط محدودی توی کار و تا آخر هم به اونی که میخوای تقریبا نمیرسی چون باید مدام دنبالش بو بکشیم و بدو بدو کنیم تا عمر تموم بشه اگر برسی میری سراغ بعدی و بعدی های دیگه و دیگه سایکوی عزیز کاری نمیتونه بکنه وقتی تو با اون نونوا درگیر میشی دیگه ذهن نونوا یا بقیه که تو صف هستند از اون فراتر نمیره و همونجا گیره تا حل بشه و هر کی ببره یک مدت به خودش بباله که زرنگم !! تو از حقت کوتاه یای ولی نونوا به خودش میباله و زرنگی میدونه و این یعنی سایکو ذهن مردم رو برده تو عالمی دیگر دیگه ذهن درگیر این میشه که با رکب زدن حق خودشونو از یکی مثل خودشون بگیرن و بدرنو برن !! حقو از یکی مثل خودشون نه سایکو!!! همه دنبال کلک زدن میوفتن این نظمیه که سایکو میخواد !! من با تو درگیر تو با من درگیر و همه درگیر خلاصه این درگیری هم اون کاره هستشو بوقی یکبار هم یک تعطیلی یا چیزی همه هجوم ببرن تو جاده .............. آقا من معذرت میخوام کامنت زیاد دارم و چون عادت ندارم نسیه حرف بزنم متن های ارسالی طولانی و کلافه کننده میشه و خوندش خارج از حوصله........ خیلی سعی میکنم شرکت نکنم چون میدونم طولانی میگم به هر حال اگر شاه نامه شد معذرت میخوام حیفه این حرفا آپ نشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده