Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 خرداد، 2016 سلام به همگی دم عیده و شور و حال رفتن به سال جدید و باز هم یه مسابقه سبز دوست داشتنی موضوع هم که معلومه سبزه سبزم ریشه دارم :hapydancsmil: دوستان عزیز از سبزه هایی که درست میکنید عکس بندازید برام بفرستید :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این روزها سبزه تو هر خونه ای پیدا میشه تنبلی نکنید عکس بفرستید مهلت ارسال عکس ها هم تا 7فروردین 1395 میباشد :gnugghender: شرکت برای تمامی گروه های سنی و جنسی آزاد می باشد 22
masi eng 47044 ارسال شده در 10 خرداد، 2016 من یه سینی بزرگ سبزه درست کردم و خونه داره داخلش برای نذرم در سفره امامزاده طاهر.. خیلی قشنگه/ 6
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2016 حتما هستم♥ هوراااا:hapydancsmil: سبزه ندارم که فعلا برم یکی خوشگلشو بخرم شرکت کنم برو من یه سینی بزرگ سبزه درست کردم و خونه داره داخلش برای نذرم در سفره امامزاده طاهر.. خیلی قشنگه/ چه خوب منتظر ارسالش هستم 8
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 من بجای سبزه... لیمو کاشتم برای سفره اما از سبزه دیگران عکس میگیرم 6
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 من بجای سبزه... لیمو کاشتم برای سفرهاما از سبزه دیگران عکس میگیرم منم یه بار تلاش کردم ولی ناکام موندم ولی تعریفش رو شنیده بودم که لیمو اگر سبز بشه هم خیلی قشنگ میشه هم عطر خوبی داره . خلاصه ما رو از نتیجه بیخبر نگذار خانوم مهندس مسابقه عالیه منم به نمایندگی از مادر گرامی شرکت میکنم 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 17 خرداد، 2016 منم یه بار تلاش کردم ولی ناکام موندم ولی تعریفش رو شنیده بودم که لیمو اگر سبز بشه هم خیلی قشنگ میشه هم عطر خوبی داره . خلاصه ما رو از نتیجه بیخبر نگذار خانوم مهندس مسابقه عالیه منم به نمایندگی از مادر گرامی شرکت میکنم ناکام چرا بیاید خودم بهتون یاد میدم....:gnugghender: بلی بسیار زیبا هستند....عکسش رو در این #13 گذاشتم البته الان خیلی بزرگتر شدن....:hapydancsmil:...خواستید عکسش رو میذارم.... 5
masi eng 47044 ارسال شده در 17 خرداد، 2016 امروز سبزه مو بردم امامزاده طاهر.. هم عکسشو فرستادم برای میناجان... 3
alimec 23102 ارسال شده در 29 خرداد، 2016 زیاد شرکت کننده نداشتین نه؟ زمان ما استقبال بیش از اینا بود..
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2016 زیاد شرکت کننده نداشتین نه؟ زمان ما استقبال بیش از اینا بود.. الان هم زمان شماس ! 1
ارسال های توصیه شده